Ziutka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 papryka napisał(a):Tez jestem ciekawa jak maly sie czuje:)))))))))) Łatuś czuje się coraz lepiej :) Dzisiaj odebrałyśmy go z kliniki i jest chwilowo u mnie :) Chcemy go przewieźć jutro do innego gabinetu ;) Ma apetyt, macha ogonkiem i ranka bardzo swędzi bo ciągle chce żeby go tam masować... Jest cudowny! Ten okruszek waży 3 kilo...Taka mała bezbronna istotka :) Quote
Ziutka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Nie mogę edytować postu (ot całe dogo...) Chciałam jeszcze napisać, że fakturkę za pobyt w Vetice wstawię jutro ;) Quote
Ziutka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Ale goldorek poleciałeś :) potrójnie... :eviltong: Quote
carolinascotties Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 piekne zdjecia!!! biedny malutek...ale jakiego ma dorodnego kolege :) Quote
luka1 Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 Żeby go tylko Aresik na śniadanko nie wciągnął jako smakołyk.:evil_lol: Quote
papryka Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 jejku jaka kruszynka z niego:))))))) pychol jak jamnior moich rodzicow:))) super ze czuje sie lepiej:) Quote
papryka Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 jejku jaka kruszynka z niego:))))))) pychol jak jamnior moich rodzicow:))) super ze czuje sie lepiej:) Quote
Ziutka Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 luka1 napisał(a):Żeby go tylko Aresik na śniadanko nie wciągnął jako smakołyk.:evil_lol: Udało się :) i Łatuś / Tulinek już jest w Mar-Vecie... Aresik go nie zjadł, teraz chodzi i szuka Tulinka po domku... Quote
kinga_kinga7 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 słodki ten Łatuś:) Dobrze,że dochodzi do siebie.. Quote
asiamm Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 przelałam wczoraj 20zł na Łatka jako zapłatę za ten bazarek http://www.dogomania.pl/threads/179245-RozliczAE-PIT-za-darmo-za-wpA-atAE-na-wybranego-psiaka-do-30-04-2010 proszę o potwierdzenie czy doszło żeby dziewczyny z bazarku sobie odhaczyły ;) Quote
zdrojka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Trafiłam na wątek jakieś 40 minut temu, czytam sobie, a tu asiamm pisze, że kaskę za rozliczenie PITa wpłaca na Łatka :loveu: Bardzo Ci dziękuję za wybranie właśnie tego Maluszka :Rose: Quote
Ziutka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 asiamm napisał(a): proszę o potwierdzenie czy doszło żeby dziewczyny z bazarku sobie odhaczyły ;) Asiu, melduję, że doszła Twoja wpłata :) Quote
malibo57 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Kto chce ten niech wierzy, kto nie chce... Znaleźli się właściciele Tulinka! Pani już do mnie dzwoniła - znaleźli go w internecie. Oddalił się ( ach, ci faceci) w sobotę wczesnym popołudniem. Państwo szukali go , jak umieli do poniedziałku. Potem to szukali już tylko zwłok, jak zeznała pani ze łzami, żeby go godnie pochować. Wiedzą, że psina jest w Mar-vecie, wybierają się w odwiedziny. Znaleźli pieska w internecie i skontaktowali sie ze schroniskiem, a schronisko ze mną. Mały nazywa się...Pikuś:), ma 11 lat i od początku życia był w tym jednym domu. Wieści z mar-vetu są bardzo dobre - była tam dziś agata-air, przesłała kilka zdjęć. Pewnie Ziutka potem wstawi. Rana goi sie dobrze, ale piesek musi pozostać jeszcze pod fachowa opieka, bo zmiana opatrunków żelowych nie jest dla laików. Quote
zdrojka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Matko jedyna, nie wierzyłam, że jeszcze zdarzają się takie happyendy!!! Quote
malibo57 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No, mnie samej trudno uwierzyć. Najpierw Zorro - Maksik, a teraz Tulinek - Pikuś. Pan Pikuś:) Quote
carolinascotties Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 wspaniałe...wspaniałe wieści!!!!!! Quote
carolinascotties Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 kochana mordeczko... jestes piekny!!! Quote
amica Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ale super fotki! Sama radość dziś u Łatka:) Skoro takie dobre wieści przyszły na ten wątek, to chyba nie cioteczki się nie obrażą za maly apel odnośnie innego wątku! Mam gorącą prośbę, czy ktos mógłby zrobić banerek szczeniakom z wątku : http://www.dogomania.pl/threads/181890-Cudem-przeA-yA-y-zimAE-Bezdomna-suka-i-6-szczeniakA-w-na-opuszczonej-posesji-POMOCY Nikt tam prawie nie zagląda, a dziewczyny bardzo potrzbują DT dla jeszcze dwóch szczeniaków!!!! Quote
zuzlikowa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Hej dziadeczku...no,chociaż 11lat to nie tak wiele dla dziadeczka...jeszcze kooooopa czasu przed dreptusiem!!! Czy,to info o domku oznacza,że nasz śliczny wraca do swojego domku? Ach,Ty spryciarzu- znudziło Ci się być Pikusiem,to sobie nową tozsamość przygotował...tylko jakoś ze skórką nie wyszło!Skórki już nie zmieniaj Pikusiu, Panie Pikusiu!...choć i tak myśleć będę o nim jak o Tulinku! Quote
Recommended Posts