Ziutka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 elmira napisał(a):A kto tak ładnie porysował opatrunek? :) A doktor Kasia :) za każdym razem przy zmianie opatrunku, Łatuś ma nowe arcydzieło Pani Kasi :) Quote
volum Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 chciałam wszytkim Bardzo bardzo podziękowac za pomoc. jestem córką właścicieli Pikusia. Pies jest już w domu i zaczyna własnie żyć, znowu szczeka:). początkowo był bardzo przestraszony, ale po chwili nawet z kotem się przywitał. Bardzo bardzo wszytkim dziekujemy za każda okazana nam pomoc. Quote
malibo57 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 O! Jak miło powitać:) Bardzo sie cieszymy, że czuje sie lepiej w domku. Quote
elmira Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Fajnie przeczytać, że dziadzizna wróciła do domu. A jak się goi rana? Quote
malibo57 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Rana , jak na taki ogrom, goi sie dobrze. Niemniej trzeba zmieniac opatrunki 2 razy w tygodniu. No, i ta nadszarpnieta watroba - trzeba ja odbudować, żeby Pikuś przytył troszkę. Quote
carolinascotties Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 volum napisał(a):chciałam wszytkim Bardzo bardzo podziękowac za pomoc. jestem córką właścicieli Pikusia. Pies jest już w domu i zaczyna własnie żyć, znowu szczeka:). początkowo był bardzo przestraszony, ale po chwili nawet z kotem się przywitał. Bardzo bardzo wszytkim dziekujemy za każda okazana nam pomoc. Witamy i pozdrawiamy :) Quote
amica Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='volum']chciałam wszytkim Bardzo bardzo podziękowac za pomoc. jestem córką właścicieli Pikusia. Pies jest już w domu i zaczyna własnie żyć, znowu szczeka:). początkowo był bardzo przestraszony, ale po chwili nawet z kotem się przywitał. Bardzo bardzo wszytkim dziekujemy za każda okazana nam pomoc. Witamy świątecznie! Ogromna radość, że Pikuś w domku już odzyskuje siły! Tyle cioć o niego walczyło:)! Najlepsze życzenia: Quote
amica Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Swoją droga serdecznie zapraszam na bazarek, na który przekazałam fanty bazerek dla malenkiej Iskierki: http://www.dogomania.pl/threads/1827...9#post14382099 Quote
auraa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 czy są jakieś wieści z domku małego? Czy rana się zagoiła? Quote
volum Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 WITAM rana zagoiona, Pikuś śmiga już bez opatrunku, nabrał trochę ciała z powrotem i znowu włącza mu się łazikowanie. jeszce raz dzikujemy Quote
carolinascotties Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 volum napisał(a):WITAM rana zagoiona, Pikuś śmiga już bez opatrunku, nabrał trochę ciała z powrotem i znowu włącza mu się łazikowanie. jeszce raz dzikujemy dziekujemy za wiesci :) a wszelkie lazikowanie trzeba mu wyperswadowac... :) Quote
amica Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 volum napisał(a):WITAM rana zagoiona, Pikuś śmiga już bez opatrunku, nabrał trochę ciała z powrotem i znowu włącza mu się łazikowanie. jeszce raz dzikujemy Super, że Pikuś odzyskał formę i dochodzi do siebie we własnym domku. Tylko niech się już więcej nie zgubi!!! Trzeba mieć na niego oko! Quote
malibo57 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Pikuś, nie rozrabiaj, bo trzeba będzie znowu ŁATAĆ:evil_lol: Tfu, tfu.. Quote
Recommended Posts