Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

elmira napisał(a):
A kto tak ładnie porysował opatrunek?
:)

A doktor Kasia :) za każdym razem przy zmianie opatrunku, Łatuś ma nowe arcydzieło Pani Kasi :)

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chciałam wszytkim Bardzo bardzo podziękowac za pomoc. jestem córką właścicieli Pikusia. Pies jest już w domu i zaczyna własnie żyć, znowu szczeka:). początkowo był bardzo przestraszony, ale po chwili nawet z kotem się przywitał. Bardzo bardzo wszytkim dziekujemy za każda okazana nam pomoc.

Posted

Rana , jak na taki ogrom, goi sie dobrze. Niemniej trzeba zmieniac opatrunki 2 razy w tygodniu. No, i ta nadszarpnieta watroba - trzeba ja odbudować, żeby Pikuś przytył troszkę.

Posted

volum napisał(a):
chciałam wszytkim Bardzo bardzo podziękowac za pomoc. jestem córką właścicieli Pikusia. Pies jest już w domu i zaczyna własnie żyć, znowu szczeka:). początkowo był bardzo przestraszony, ale po chwili nawet z kotem się przywitał. Bardzo bardzo wszytkim dziekujemy za każda okazana nam pomoc.

Witamy i pozdrawiamy :)

Posted

[quote name='volum']chciałam wszytkim Bardzo bardzo podziękowac za pomoc. jestem córką właścicieli Pikusia. Pies jest już w domu i zaczyna własnie żyć, znowu szczeka:). początkowo był bardzo przestraszony, ale po chwili nawet z kotem się przywitał. Bardzo bardzo wszytkim dziekujemy za każda okazana nam pomoc.
Witamy świątecznie! Ogromna radość, że Pikuś w domku już odzyskuje siły! Tyle cioć o niego walczyło:)!
Najlepsze życzenia:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

WITAM
rana zagoiona, Pikuś śmiga już bez opatrunku, nabrał trochę ciała z powrotem i znowu włącza mu się łazikowanie. jeszce raz dzikujemy

Posted

volum napisał(a):
WITAM
rana zagoiona, Pikuś śmiga już bez opatrunku, nabrał trochę ciała z powrotem i znowu włącza mu się łazikowanie. jeszce raz dzikujemy

dziekujemy za wiesci :) a wszelkie lazikowanie trzeba mu wyperswadowac... :)

Posted

volum napisał(a):
WITAM

Super, że Pikuś odzyskał formę i dochodzi do siebie we własnym domku. Tylko niech się już więcej nie zgubi!!! Trzeba mieć na niego oko!