Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
Pan Pikuś to taka mała cholera - czy Ziutka wstawiła filmik jak Pan Pikuś broni babcię?

Nie wstawiła...ale wstawi :)

Posted

malibo57 napisał(a):
Pikuś - Tuliś nadal na naszym utrzymaniu w szpitaliku. Państwo jeszcze nie byli z wizyta, więc nie było tez rozmowy o kosztach.

No i nie wiadomo niczego konkretnego...poza tym,że nasz Pan Pikuś cudny jest!!!A co tam...Tulinek nasz!

Posted

Dostałam dziś wieczorem Sms od pani Pikusia, że była z wizytą w lecznicy, i że Pikuś tęskni. Nie rozmawiała z pania doktor, bo nie trafiła na nia. Podałam jej komórke, niech dzwoni. Ja tez jutro zadzwonię, zapytam o wrażenia.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Hihihi...naprawdę nietykalska cholera...ale nie ma się co dziwić!
Cudny ten nasz Pan!Charakterny łobuziak...jak nie chce,to nie chce i już!
chyba mój komp działa nie tak jak powinien . Jakoś nic nie mogłam zobaczyć na tym filmiku , ale wierzę tym co go oglądali :-)

Posted

marysia55 napisał(a):
chyba mój komp działa nie tak jak powinien . Jakoś nic nie mogłam zobaczyć na tym filmiku , ale wierzę tym co go oglądali :-)

Bo to nie widać - to słychać.:cooldevi::roflt:(chyba że nie słychać)

Posted

malibo57 napisał(a):
Pikuś ma zdarty nosek i nie wiemy dlaczego. Musze zadzwonic do lecznicy - co to za przygoda?

No właśnie też miałam o to zapytać...

Posted

wszystkich którzy dokonali wpłat na konto psiaka przepraszam za nie terminowe wpisanie tych kwot w pierwszym poście wąta.Ostatnio doba ma zbyt mało godzin. Juz uzupełniłam, będę się starała bardziej - objecuję.