Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świetne wieści. Laps może z miastem obeznany nie jest, ale według mnie to zrównoważony emocjonalnie pies i z małą pomocą ukochanego człowieka powinien dać radę.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę, że LAPS nareszcie się doczekał :multi: :multi: :multi:
Trzymam mocno kciuki :):):)
Dzika Figo, gdyby zdarzyły się jakieś telefony z tych ostatnich ogłoszeń, które zrobiłam Lapsowi, a On sam grzałby już doopkę w domku, to daj mi proszę znać :)

Posted (edited)

[quote name='DONnka']Bardzo się cieszę, że LAPS nareszcie się doczekał :multi: :multi: :multi:
Trzymam mocno kciuki :):):)
Dzika Figo, gdyby zdarzyły się jakieś telefony z tych ostatnich ogłoszeń, które zrobiłam Lapsowi, a On sam grzałby już doopkę w domku, to daj mi proszę znać :)

Donka, to prośba do Yumanji, bo to jej numer ;)

Opis domu brzmi super.
Zrzuta na paliwo jak najbardziej!

Edited by Dzika_Figa
Posted

hurrraaaaaaaaaaaaaaa:)
jak sie strasznie ciesze....do koca nie moglam sobie wybaczyc tego spacery na Dzien Ziemi.....:((( wszyscy byli niby chetni, a jak przyszlo co do czego-to dupa....i caly czas myslalam o Lapsie, ze zasluguje na dobry dom!!!

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Donka, to prośba do Yumanji, bo to jej numer ;)

Opis domu brzmi super.
Zrzuta na paliwo jak najbardziej![/QUOTE]

Jakby ktos dzwonil,to wiadomo,ze dam znac.
To w sumie bedzie prawie 800 km,bede zbierala rachunki ze stacji,wlacze licznik ,ale jakbym cos dostala z gory na to paliwo,to byloby milo,bo troche krucho z kasa.Samochod jest na gaz,ale to troche wyjdzie.Srednio w zimie wypada 100 km za 30 zl.
Bardzo chcialabym Go zawiezc,bo chce miec spokojny sen i nie denerwowac sie,jak mu taam jest Wiem,ze Margaret wszystko rzetelnie sprawdzila,ale nie wyobrazam sobie wrzucenia go u mnie pod domem do kogos obcego do auta.My go bardzo pokochalismy,tego brzydkiego zabola,jak nazywa go moj syn.
Chce z

Posted

Bonsai,jesli dasz rade wywolac zdjecia Lapsa na papier,Pani bardzo prosila o kilka odbitek.Laps moze bedzie stal w srebrnych ramkach.W sobote bede w w-wie.
W piatek 18 minal termin szczepienia na wscieklizne.Napisalam wlasnie Margaret,ze moge go zaszczepic u siebie,ale nie wtracam sie w to ,kto zaplaci te 20 zlotych.
Pani napisala maila z proba o szmatke z Naszym zapachem,"dokumentacje medyczna",zabawke Lapsa-niestety zabawki sa wspolne,ale Laps cos dostanie w prezencie ode mnie.
Pytala tez o jego upodobania dotyczace karmienia.
Mysle,ze to wszystko fajnie w sumie wyglada.
Gdyby ktos z watku mial pyt do mnie,to prosze o tel,malo w tym tyg na dogo,nie mam netu w domu ,a ucze sie na weekend do egzaminu.

Posted (edited)

dobra, to zrzuta ;) piszę już do znajomych ^^

Rozmawiałam z p. Teresą. Jest bardzo szczęśliwa, że w końcu jest domek dla naszego Lapsia :) Mocno trzyma kciuki, żeby wszystko się udało :)

Edited by gazzy
Posted

Z mozołem uzupełniłam rozliczenie, nie wiem, czy nie jest pokręcone, będę musiała jeszcze później wszystko sprawdzić.
Jak widać, wynika z niego, że Lapsior jest na minusie i to sporym. Parę razy zdarzyło się, że dopłaciłam do hoteliku z własnej kieszeni.
Uznaję te dopłaty za swoje wpłaty jendorazowe, ale nie wiem ile tego było i muszę policzyć, zanim je ujmę w rozliczeniu. Tak więc spokojnie, na koncie psiaków nie ma debetu.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Yumanji, puszczę Ci jutro coś na paliwo. Mamy ten sam bank, więc będzie w parę minut mam nadzieję.
No i, rzecz jasna, mocno trzymam kciuki![/QUOTE]

Byloby super.bo to bedzie prawie 250 zl.

Posted

nareszcie mnie odblokowało,nie mogłam sie przebić przez mój net ani robić przelewów,dopiero teraz robię przelew na Rudusia i Lapsa,ogromnie się ciesżę że mu się udało,oby i na Rudaska przyszła kolej!!!

Posted

z racji że wszystkim tak pasowało lepiej przełożyliśmy wstepnie ustalony dzień adopcji z czwartku na sobotę
tak więc Lapsiu powoli szykuj sie do rozstania
nie wiem jak yumanji to przeżyje :)

Posted

[quote name='yumanji']Jakby ktos dzwonil,to wiadomo,ze dam znac.
To w sumie bedzie prawie 800 km,bede zbierala rachunki ze stacji,wlacze licznik ,ale jakbym cos dostala z gory na to paliwo,to byloby milo,bo troche krucho z kasa.Samochod jest na gaz,ale to troche wyjdzie.Srednio w zimie wypada 100 km za 30 zl.
Bardzo chcialabym Go zawiezc,bo chce miec spokojny sen i nie denerwowac sie,jak mu taam jest Wiem,ze Margaret wszystko rzetelnie sprawdzila,ale nie wyobrazam sobie wrzucenia go u mnie pod domem do kogos obcego do auta.My go bardzo pokochalismy,tego brzydkiego zabola,jak nazywa go moj syn.
Chce z

Dziękuję :)
Bardzo się cieszę, że Laps w końcu się doczekał :multi:
Życzę szerokiej drogi :):):)