Bonsai Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Świetne wieści. Laps może z miastem obeznany nie jest, ale według mnie to zrównoważony emocjonalnie pies i z małą pomocą ukochanego człowieka powinien dać radę. Quote
DONnka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Bardzo się cieszę, że LAPS nareszcie się doczekał :multi: :multi: :multi: Trzymam mocno kciuki :):):) Dzika Figo, gdyby zdarzyły się jakieś telefony z tych ostatnich ogłoszeń, które zrobiłam Lapsowi, a On sam grzałby już doopkę w domku, to daj mi proszę znać :) Quote
Dzika_Figa Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 (edited) [quote name='DONnka']Bardzo się cieszę, że LAPS nareszcie się doczekał :multi: :multi: :multi: Trzymam mocno kciuki :):):) Dzika Figo, gdyby zdarzyły się jakieś telefony z tych ostatnich ogłoszeń, które zrobiłam Lapsowi, a On sam grzałby już doopkę w domku, to daj mi proszę znać :) Donka, to prośba do Yumanji, bo to jej numer ;) Opis domu brzmi super. Zrzuta na paliwo jak najbardziej! Edited February 20, 2012 by Dzika_Figa Quote
piescofajnyjest Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 hurrraaaaaaaaaaaaaaa:) jak sie strasznie ciesze....do koca nie moglam sobie wybaczyc tego spacery na Dzien Ziemi.....:((( wszyscy byli niby chetni, a jak przyszlo co do czego-to dupa....i caly czas myslalam o Lapsie, ze zasluguje na dobry dom!!! Quote
bela51 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Moze trzeba napisac w tytule wątku, ze Laps zbiera na podróz do domu ? Quote
yumanji Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Dzika_Figa']Donka, to prośba do Yumanji, bo to jej numer ;) Opis domu brzmi super. Zrzuta na paliwo jak najbardziej![/QUOTE] Jakby ktos dzwonil,to wiadomo,ze dam znac. To w sumie bedzie prawie 800 km,bede zbierala rachunki ze stacji,wlacze licznik ,ale jakbym cos dostala z gory na to paliwo,to byloby milo,bo troche krucho z kasa.Samochod jest na gaz,ale to troche wyjdzie.Srednio w zimie wypada 100 km za 30 zl. Bardzo chcialabym Go zawiezc,bo chce miec spokojny sen i nie denerwowac sie,jak mu taam jest Wiem,ze Margaret wszystko rzetelnie sprawdzila,ale nie wyobrazam sobie wrzucenia go u mnie pod domem do kogos obcego do auta.My go bardzo pokochalismy,tego brzydkiego zabola,jak nazywa go moj syn. Chce z Quote
yumanji Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Bonsai,jesli dasz rade wywolac zdjecia Lapsa na papier,Pani bardzo prosila o kilka odbitek.Laps moze bedzie stal w srebrnych ramkach.W sobote bede w w-wie. W piatek 18 minal termin szczepienia na wscieklizne.Napisalam wlasnie Margaret,ze moge go zaszczepic u siebie,ale nie wtracam sie w to ,kto zaplaci te 20 zlotych. Pani napisala maila z proba o szmatke z Naszym zapachem,"dokumentacje medyczna",zabawke Lapsa-niestety zabawki sa wspolne,ale Laps cos dostanie w prezencie ode mnie. Pytala tez o jego upodobania dotyczace karmienia. Mysle,ze to wszystko fajnie w sumie wyglada. Gdyby ktos z watku mial pyt do mnie,to prosze o tel,malo w tym tyg na dogo,nie mam netu w domu ,a ucze sie na weekend do egzaminu. Quote
bela51 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ja moge dorzucic 20 zł. Wiem, ze mało, ale gdyby kazdy cos wyskrobał, to sie zbierze. Quote
Dzika_Figa Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='bela51']Moze trzeba napisac w tytule wątku, ze Laps zbiera na podróz do domu ?[/QUOTE] Zmieniłam, ale zmienił się tylko tytuł pierwszego postu... Quote
gazzy Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (edited) dobra, to zrzuta ;) piszę już do znajomych ^^ Rozmawiałam z p. Teresą. Jest bardzo szczęśliwa, że w końcu jest domek dla naszego Lapsia :) Mocno trzyma kciuki, żeby wszystko się udało :) Edited February 21, 2012 by gazzy Quote
Dzika_Figa Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Z mozołem uzupełniłam rozliczenie, nie wiem, czy nie jest pokręcone, będę musiała jeszcze później wszystko sprawdzić. Jak widać, wynika z niego, że Lapsior jest na minusie i to sporym. Parę razy zdarzyło się, że dopłaciłam do hoteliku z własnej kieszeni. Uznaję te dopłaty za swoje wpłaty jendorazowe, ale nie wiem ile tego było i muszę policzyć, zanim je ujmę w rozliczeniu. Tak więc spokojnie, na koncie psiaków nie ma debetu. Quote
margaret Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 to ja jeszcze zawitam na wątku Lapsa, mam nadzieję, że w niedzielę go poznam osobiście :) żeby tylko wszystko poszło dobrze Quote
Dzika_Figa Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Yumanji, puszczę Ci jutro coś na paliwo. Mamy ten sam bank, więc będzie w parę minut mam nadzieję. No i, rzecz jasna, mocno trzymam kciuki! Quote
piescofajnyjest Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 nie moge sie juz doczekac.... Quote
yumanji Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Dzika_Figa']Yumanji, puszczę Ci jutro coś na paliwo. Mamy ten sam bank, więc będzie w parę minut mam nadzieję. No i, rzecz jasna, mocno trzymam kciuki![/QUOTE] Byloby super.bo to bedzie prawie 250 zl. Quote
gazzy Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 moja znajoma jeszcze coś prześle - nr konta poproszę ;) Quote
Dzika_Figa Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 To dziś, mocno trzymam kciuki!!! Gazzy, niech znajoma leje na moje a ja pchnę do yumanji Quote
margaret Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 niestety to nie dziś, yumanji zasypało śniegiem i podróż Lapsa do nowego domu przesunęliśmy na czwartek, no ale co się odwlecze to nie uciecze :) Quote
piescofajnyjest Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 bedzie mial wiecej czasu, zeby sie spakowac;))) kapielowki, szczoteczka do zebow..... Quote
Dzika_Figa Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Yumanji, mam nadzieję, że się odkopiesz do czwartku! Quote
bric-a-brac Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Dzika_Figa']Yumanji, mam nadzieję, że się odkopiesz do czwartku![/QUOTE] Nie będzie musiała, wszystko stopniało już zapewne :lol: Za to wieje tu w okolicy okrutnie od kilku dni. Quote
margaret Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 pozwole sobie po znajomości zaprosić na bazar na ratowanie 3 przecudnych szczyli wyżłowych z parwo http://www.dogomania.pl/threads/223750-Psychologiczny-–-dla-każdego-książki-i-nietypowe!-do-4-marca-do-g.-22.00-na-WYŻŁY i prosze o litościwość bom dziewica bazarowa :) Quote
TERESA BORCZ Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 nareszcie mnie odblokowało,nie mogłam sie przebić przez mój net ani robić przelewów,dopiero teraz robię przelew na Rudusia i Lapsa,ogromnie się ciesżę że mu się udało,oby i na Rudaska przyszła kolej!!! Quote
margaret Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 z racji że wszystkim tak pasowało lepiej przełożyliśmy wstepnie ustalony dzień adopcji z czwartku na sobotę tak więc Lapsiu powoli szykuj sie do rozstania nie wiem jak yumanji to przeżyje :) Quote
DONnka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='yumanji']Jakby ktos dzwonil,to wiadomo,ze dam znac. To w sumie bedzie prawie 800 km,bede zbierala rachunki ze stacji,wlacze licznik ,ale jakbym cos dostala z gory na to paliwo,to byloby milo,bo troche krucho z kasa.Samochod jest na gaz,ale to troche wyjdzie.Srednio w zimie wypada 100 km za 30 zl. Bardzo chcialabym Go zawiezc,bo chce miec spokojny sen i nie denerwowac sie,jak mu taam jest Wiem,ze Margaret wszystko rzetelnie sprawdzila,ale nie wyobrazam sobie wrzucenia go u mnie pod domem do kogos obcego do auta.My go bardzo pokochalismy,tego brzydkiego zabola,jak nazywa go moj syn. Chce z Dziękuję :) Bardzo się cieszę, że Laps w końcu się doczekał :multi: Życzę szerokiej drogi :):):) Quote
Recommended Posts