Dzika_Figa Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='Dzika_Figa'] Yumanji, dasz znać ile mamy Ci zwrócić za robale? Co z fripexami? Miałaś zamówić i dać znać ile kosztowały. Mam nadzieję, że psiaki zabazpiecozne i tylko zapomniałaś się upomnieć o zwrot. Ponawiam pytania. Quote
gazzy Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ja niestety będę musiała zmniejszy swoją deklarację z 50 zł na 20 zł :( Quote
yumanji Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Chlopaki dostali obroze przeciwpchelne .Robale....Rudus 10 zl.a Lapon 18 zl. Quote
Ironiaaa Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Halo, halo Laps do gory! Jak sie sprawy miewaja, jakies szanse na domek? Quote
yumanji Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Bylam na urlopie,krotkim,ale zawsze.Z psami byla Koosiek,ma sporo zdjec ,wiec wstawi.Zreszta sa tez ,tzn beda zdjecia od Bonsai.U Laponia-nicponia ,niestety,nic nowego.Jest szczesliwy i nie wie,ze nikt nie dzwoni po Niego. Quote
Bonsai Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Laps cyknięty jak byłam u yumanji w sierpniu Quote
piescofajnyjest Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 o rany, ale on fajowy!!! buziaki dla Lapsa :) Quote
Dzika_Figa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Śliczny ten Laps wakacyjny! Przepraszam, że tyle mi zajęło uaktualnienie finansów. Kompletnie nie wyrabiam. Quote
bela51 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Laps rzeczywiscie jest sliczny i szkoda, ze wątek troche zapomniany ( przeze mnie rowniez). Taki los spotyka wiele psich watkow, dobrze jesli ludzie chociaz nie zapominają o wpłatach. "Moj" Onek Barnaba jest tez w podobnej sytuacji. W lutym minął rok odkad jest w hotelu, zainteresowanie adopcyjne rowna sie zero. Mam pytanie i prosbe, czy moglabym wykorzystac elementy tekstu ogłoszeniowego Lapsa ( uwazam , ze jest swietny ) do ogłoszen Barnaby. Moze jemu przyniesie szczescie? Quote
Dzika_Figa Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Bela, wykorzystuj co chcesz! Quote
TERESA BORCZ Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Poszły wrześniowe przelewy na Lapsa i Rudaska Quote
czerda Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 gutfarmer okazał się nie tylko zwyrodniałym weterynarzem ale też zwyczajnym bandytą- napadł i pobił kobietę , dziewczynę która zeznawała w sprawie znęcania nad zwierzętami jest to jeszcze jeden dowód na to co mógł robić z bezbronnymi zwierzętami Quote
bela51 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Lapsiku, nosze Twoj banerek, moze ktos Cie wypatrzy? Pustawo na Twoim wątku. Quote
paulina02 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 śliczny pies żeby ta moja sunia była taka ułożona jak on , ale ona jest taka nadpobudliwa czarno to widzę nikt jej nie zechce .A Larsowi życzę cudownego domku bo to śliczny i cudowny pies jak on może tak długo czekać , takie cudo ...Powodzenia mały .;) Quote
yumanji Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 W kazdy wtorek przywoze z targu kosci cielece ...Laps "walczy"z Wilczusiem o ten przysmak,a Rudus dostaje bezposrednio do budy... Quote
azalia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dopiero dzisiaj dojrzałam wątek Lapsika,ładny pies z niego,ale coś szczęście mu nie dopisuje.Jeśli funkcjonuje jeszcze ten sam tekst ogloszeń,to ja nie pisałabym,że "nie wzbudza niczyjego zainteresowania",moim zdaniem to może zniechęcać ludzi(mogą się nawet zastanawiać co z nim jest nie tak),ale to tylko moja sugestia. Quote
bela51 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 A Laps ma cały czas aktualne ogłoszenia? Znalazłam niedrogi bazarek, moglabym mu wykupic. Quote
Dzika_Figa Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Belu, wykup proszę i Rudusiowi też a ja za niego zapłacę ;) I napiszę jakieś nowe teksty, trzeba coś ruszyć... tylko jak? Quote
Kociabanda2 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='azalia']Dopiero dzisiaj dojrzałam wątek Lapsika,ładny pies z niego,ale coś szczęście mu nie dopisuje.Jeśli funkcjonuje jeszcze ten sam tekst ogloszeń,to ja nie pisałabym,że "nie wzbudza niczyjego zainteresowania",moim zdaniem to może zniechęcać ludzi(mogą się nawet zastanawiać co z nim jest nie tak),ale to tylko moja sugestia. słuszna uwaga! Ciotki Kakadu szuka kogoś na przedadopcyjną we Włocławku!!! Kakadu chwilowo nie ma dostępu do neta, dlatego ja szukam w jej imieniu :) Jakbyście kogoś znały w tamtych rejonach to poproszę pw! :) Quote
Recommended Posts