Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dzika_Figa']
Yumanji, dasz znać ile mamy Ci zwrócić za robale?
Co z fripexami? Miałaś zamówić i dać znać ile kosztowały.
Mam nadzieję, że psiaki zabazpiecozne i tylko zapomniałaś się upomnieć o zwrot.

Ponawiam pytania.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bylam na urlopie,krotkim,ale zawsze.Z psami byla Koosiek,ma sporo zdjec ,wiec wstawi.Zreszta sa tez ,tzn beda zdjecia od Bonsai.U Laponia-nicponia ,niestety,nic nowego.Jest szczesliwy i nie wie,ze nikt nie dzwoni po Niego.

Posted

Laps rzeczywiscie jest sliczny i szkoda, ze wątek troche zapomniany ( przeze mnie rowniez). Taki los spotyka wiele psich watkow, dobrze jesli ludzie chociaz nie zapominają o wpłatach.
"Moj" Onek Barnaba jest tez w podobnej sytuacji. W lutym minął rok odkad jest w hotelu, zainteresowanie adopcyjne rowna sie zero.
Mam pytanie i prosbe, czy moglabym wykorzystac elementy tekstu ogłoszeniowego Lapsa ( uwazam , ze jest swietny ) do ogłoszen Barnaby. Moze jemu przyniesie szczescie?

Posted

gutfarmer okazał się nie tylko zwyrodniałym weterynarzem ale też zwyczajnym bandytą- napadł i pobił kobietę , dziewczynę która zeznawała w sprawie znęcania nad zwierzętami
jest to jeszcze jeden dowód na to co mógł robić z bezbronnymi zwierzętami

Posted

śliczny pies żeby ta moja sunia była taka ułożona jak on , ale ona jest taka nadpobudliwa czarno to widzę nikt jej nie zechce .A Larsowi życzę cudownego domku bo to śliczny i cudowny pies jak on może tak długo czekać , takie cudo ...Powodzenia mały .;)

Posted

Dopiero dzisiaj dojrzałam wątek Lapsika,ładny pies z niego,ale coś szczęście mu nie dopisuje.Jeśli funkcjonuje jeszcze ten sam tekst ogloszeń,to ja nie pisałabym,że "nie wzbudza niczyjego zainteresowania",moim zdaniem to może zniechęcać ludzi(mogą się nawet zastanawiać co z nim jest nie tak),ale to tylko moja sugestia.

Posted

[quote name='azalia']Dopiero dzisiaj dojrzałam wątek Lapsika,ładny pies z niego,ale coś szczęście mu nie dopisuje.Jeśli funkcjonuje jeszcze ten sam tekst ogloszeń,to ja nie pisałabym,że "nie wzbudza niczyjego zainteresowania",moim zdaniem to może zniechęcać ludzi(mogą się nawet zastanawiać co z nim jest nie tak),ale to tylko moja sugestia.
słuszna uwaga!

Ciotki Kakadu szuka kogoś na przedadopcyjną we Włocławku!!! Kakadu chwilowo nie ma dostępu do neta, dlatego ja szukam w jej imieniu :) Jakbyście kogoś znały w tamtych rejonach to poproszę pw! :)