piescofajnyjest Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Lapsiowaty hopaj na pierwsza :) Quote
Bonsai Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ale tu cisza... A Laps to taki sympatyczny pies! Ideał ONka, te łapy dodają mu tylko uroku. :loveu: Quote
azalia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Lapsik jest cudny,niech wreszcie ktoś go pokocha. Quote
Dzika_Figa Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Bonsai, świetne zdjęcie. Ja nigdy tych przeciwstawnych nie zauważyłam, że one takie jak szpilki... niesamowite. Quote
bela51 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 To zdjęcie Lapsa jest cudne ! Tak zresztą jak i on sam. Quote
yumanji Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Mam nadzieje,ze Bonsai wrzuci jeszcze jakies zdjecia.I zrzuta na paliwo dla Niej,15 zl za Rudusia i Lapsa,za dojazd na sesje zdj,jesli moge prosic. Quote
bela51 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Laps ma takie piekne zdjecie, zo doslownie grzechem jest, ze sie marnuje ! Koniecznie trzeba je wykorzystac do ogloszen, a moze ktos zrobi piekny nowy banerek ? Quote
DONnka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Jestem Belu :) Przeczytałam wątek Laps naprawdę jest niesamowity, a te łapy w moim odczuciu dodają Mu tylko uroku :loveu: Napiszę do fochu z prośbą o nowy, porywający bannerek Trzeba odświeżyć ten wątek :) Quote
Dzika_Figa Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 yumanji napisał(a):Mam nadzieje,ze Bonsai wrzuci jeszcze jakies zdjecia.I zrzuta na paliwo dla Niej,15 zl za Rudusia i Lapsa,za dojazd na sesje zdj,jesli moge prosic. oczywiście, podeślę DONnka napisał(a):Jestem Belu :) Przeczytałam wątek Laps naprawdę jest niesamowity, a te łapy w moim odczuciu dodają Mu tylko uroku :loveu: Napiszę do fochu z prośbą o nowy, porywający bannerek Trzeba odświeżyć ten wątek :) oj trzeba, trzeba... Quote
DONnka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 A oto świeżutkie, jeszcze "ciepłe" bannerki od cioteczki fochu :):):) Ciocia zgodziła się też zrobić chłopakowi ogłoszeniową aukcję na allegro :) Pięknie dziękujemy cioci fochu :modla: :modla: :modla: Rozumiem, że można skorzystać z tekstu i namiarów do kontaktu, które są w 1# poście ??? Quote
Dzika_Figa Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Dziękujemy bardzo bardzo bardzo! DONka, możemy prosić o kilka dni czasu? Może mi się wreszcie uda spłodzić jakiś nowy, sensowny tekst... ? Quote
DONnka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Dziękujemy bardzo bardzo bardzo! DONka, możemy prosić o kilka dni czasu? Może mi się wreszcie uda spłodzić jakiś nowy, sensowny tekst... ? Myślę, że możemy ;) Jak chcesz wyślę Ci na PW tekst, który napisałam niedawno dla Reksa z mojego podpisu. Może skorzystasz choćby z fragmentów Quote
yumanji Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Kontakt byl chyba na mnie,wiec moze byc w dalszym ciagu. Laps-kontaktowy,uczuciowy,pieszczoch,czasem troche uparciuch,kiedy np probuje wepchnac sie do mieszkania,ale generalnie posl;uszny.Chodzi bez smyczy,ladnie wraca do boksu.Toleruje inne samce,biega z nimi po podworku.Musza go baardzo sprowokowac,zeby sie wkurzyl.Najlepiej to wychodzi Rudusiowi. Przyjazne nastawienie do kotow. Lubi dzieci,choc nie lubi gwaltownych pieszczot.Trzeba uwazac na lapy,nie lubi ,kiedy sie ich dotyka. Moglby mieszkac w przyzwoitej budzie na podworku,choc troche mu sztywnieja stawy. Z pewnoscia potrzebuje bliskiego kontaktu z czlowiekiem,to nie jest typ strozujacego odludka. I caly czas chodzi ;'usmiechniety",to wyjatkowo radosny pies! Quote
piescofajnyjest Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 na zdjeciu widac, ze sie usmiecha:)) Quote
bela51 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Sliczne banerki dla slicznego psiaka. Zaraz biore jeden. Quote
DONnka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Życzę Lapsowi wspaniałego domku pod choinką :):):) WESOŁYCH ŚWIĄT !!! PS. Czekam na tekst do ogłoszeń i allegro :) Quote
Bonsai Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Jeszcze jedno zdjęcie Lapsa: i jedno Rudusia: Quote
bela51 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Bonsai, bardzo podobają mi sie Twoje zdjecia psiaków ! Quote
Recommended Posts