Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś Miętusek był na długim spacerku oraz miał sesję zdjęciową,tzn najpierw była sesja (w tym również fotki podczas tarzania się na pleckach - kolega ma słaby aparat,więc pewnie zdjęcia w ruchu wyszły nieostre ale i tak wstawię) a potem był spacer. Już pod koniec Miętus się zziajał,więc był niesiony na rękach(cały szczęśliwy). Ogólnie zauważam,że to bardzo cierpliwy i cichy pies. Może nie ma już chęci szczekać, buczeć itp albo nigdy taki nie był. A cierpliwy - bardzo długo potrafi stać gdy człowiek stoi i czekać aż się ruszy, to samo z robienie zdjęć - żadnego wyrywania się.

Posted

[quote name='martka1982']wysłałam do syli i anuli
kama to zdaje sie kolezanka goni66
a czyja kolezanka jest malwina? bo ja juz sie pogubiłam:([/QUOTE]

Moją! Zrobiłam wczoraj przelew z moją deklaracją stałą i deklaracją jednorazową Malwiny.Uprzedzam, że deklarację płacić będę zawsze 2-go każdego miesiąca bo tak dostaję pieniążki.

Posted

hej..hej...pisalam wam, ze dzwonilam do Pani z DT
porozmawiałam...zostawiłam fona..
pani wie, ze ja tylko do czwartku moge wizyte zrobic bo frune do sweden...

ma do mnie zadzwonic kiedy mam wpasc i ja zlustrowac...
jakby co to pisze co i jak!!!!ale wstepnie Pani mowiła cos o czwartku :/

biedny miętowy potwornicki

Posted

Witam.Wróciłam po kilkudniowej przerwie.Chętnie zadeklarowałam się, bo Miętusek miał iść do Renatki.Potem sytuacja się zmieniła i okazało się, że Miętusek idzie do innego DT i za tylko 150 zł.Przed świętami przeprowadzałam się, mam dalej remont i nie mogę tutaj na razie mieszkać.Jestem tylko z doskoku.Dzisiaj odebrałam PW z przypomnieniem.Swoją deklarację składałam od kwietnia.Pieniądze mam zawsze po 10 każdego miesiąca.Szukałam i znalazłam...post 162, tam to napisałam.Chyba Miętusek miał całość deklaracji, żeby iść do Renatki.To co się teraz naraz stało, że aż przypomnienie dostałam (swoje pierwsze na Dogo)Czyżby inne osoby się wycofały? Jak tylko dostanę kasę, to przelew zrobię, ale sama już nie wiem...

Posted

Syla wysłałam przypomnienie,bo Miętusek miał jechać już jakiś czas temu, tzn była taka możliwość i pieniążki były potrzebne jak to się mówi "na gwałt". teraz jednak okazało się,że nie wiadomo kiedy pojedzie........
na razie są te wpłaty, które umieściłam w pierwszym poście, więc nie dobrnęliśmy do 150zł
po prostu bałam się,że nie będzie mógł jechać ze względu na niewpłynięcie deklaracji.
wybacz mi to upomnienie

Posted

Nie wiem jak inni ale ja po informacji, że DT ma kosztować mniej niż Miętusek zgromadził przeniosłam swoją skromną deklarację na Bosmana:shake: bo u niego bieda aż piszczy:shake:. A teraz to nawet mi troszkę głupio bo może Miętuskowi coś brakować ale jak się sytuacja psinki wyklaruje to zobaczymy może uda się coś dla Miętuska wykombinować?;)

Posted

[quote name='anita_happy']hej..hej...pisalam wam, ze dzwonilam do Pani z DT
porozmawiałam...zostawiłam fona..
pani wie, ze ja tylko do czwartku moge wizyte zrobic bo frune do sweden...

ma do mnie zadzwonic kiedy mam wpasc i ja zlustrowac...
jakby co to pisze co i jak!!!!ale wstepnie Pani mowiła cos o czwartku :/

biedny miętowy potwornicki[/QUOTE]

Anita ja się obawiam,że nie wyrobicie się z tą wizytą przed Twoim wyjazdem, oczywiście nie z Twojej winy
jesli tak się stanie, odezwę się do DIF czy innej dziewczyny z tamtej okolicy ale kurcze to znowu wszystko przedłuży:(
szkoda,że kobieta od razu nie zaproponowała dni i godziny bo tak to wiesz...możesz czekać czekać i się nie doczekać...

Posted

Cioteczki, ja mam poważne obawy co do tego DT Miętuska. Tak nie postępuje poważna osoba, której leży na sercu dobro psa. Może dziś, może kiedyś, może we czwartek? A może nigdy? I tak pies spędził święta w schronie, a mógł już być u Renatki:shake: