Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jeśli chodzi o panią weterynarz....schronisko probuje się z nią skontaktować ale bezskutecznie...kobieta wsiąkła....więc pani już dziękujemy za.....co? no właśnie nie wiem za to, bo Miętus tylko na tym ucierpiał....

Posted

martka1982 napisał(a):
a jeśli chodzi o panią weterynarz....schronisko probuje się z nią skontaktować ale bezskutecznie...kobieta wsiąkła....więc pani już dziękujemy za.....co? no właśnie nie wiem za to, bo Miętus tylko na tym ucierpiał....

jESSSSSSSSSOOOOOoooo...co za babsztyl:(
Czekamy Martus na wieści po rozmowie z Panią prezes...

Posted

martka1982 napisał(a):
Podam nr naszej prezesce. To ona będzie musiała porozmawiać z kikou. Poproszę ją aby zrobiła to już dzisiaj. Jak tylko będę wiedziała co wyniknie z rozmowy dam znać

super :) :) :)

Posted

Zaglądam do Miętowego potworka i również czekam na wieści, ale tylko dobre. Tych innych mam w nadmiarze.
Pani 'wet' powiem tylko jedno, że dawanie nadziei bez pokrycia jest gorsze niż ferowanie wyroków śmierci. Sędziowie jeżeli orzekają o karze smierci mają do podstawy prawne. Natomiast Pani doktor zabawiła sie w bycie "królem zycia i śmierci" chociaż nikt jej nie dał do tego prawa.

Posted

marysia55 napisał(a):
Zaglądam do Miętowego potworka i również czekam na wieści, ale tylko dobre. Tych innych mam w nadmiarze.
Pani 'wet' powiem tylko jedno, że dawanie nadziei bez pokrycia jest gorsze niż ferowanie wyroków śmierci. Sędziowie jeżeli orzekają o karze smierci mają do podstawy prawne. Natomiast Pani doktor zabawiła sie w bycie "królem zycia i śmierci" chociaż nikt jej nie dał do tego prawa.

Swiete słowa Maryś...
Ale wierzę, że nie ma tego złego...więc czekamy teraz na to dobre:)

Posted

Witam.Martuniu, ode mnie przelew poszedł i podtrzymuję swoją deklarację, o ile Miętusek pójdzie do kikou.Jeżeli do tej niesłownej wetki, to dziękuję.Od razu miałam niucha.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

gonia66 napisał(a):
Nie ma innej opcji....Od kiedy moze jechać...??

gdy będę w stanie opłacić jego pobyt, czyli dokładnie za 165 zł.........a ile to dni,tygodni...tego nie wiem

Posted

Czyli co...350zł/miesiąc + karma i inne leki?Do tego dojdzie badanie krwi,pewnie raz na miesiąc,żeby sprawdzać poziom mocznika...Deklaracji od groma potrzeba:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Czyli co...350zł/miesiąc + karma i inne leki?Do tego dojdzie badanie krwi,pewnie raz na miesiąc,żeby sprawdzać poziom mocznika...Deklaracji od groma potrzeba:-(

JA zrozumialam ze 350 zl z karma razem...:/ czy źle myślę..??

Posted

gonia66 napisał(a):
JA zrozumialam ze 350 zl z karma razem...:/ czy źle myślę..??

Nie wiem Goniu,nie doczytałam czy z karmą,czy bez.Fakt,że tak,czy siak,to jeszcze sporo brakuje:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Nie wiem Goniu,nie doczytałam czy z karmą,czy bez.Fakt,że tak,czy siak,to jeszcze sporo brakuje:-(

No niestey...Myślalam, ze moze cioteczki po Edusiu(jak pojedzie do domku) zechcialyby wspomoc Miętuska...pisalysmy nawet u edusia, ale jakos cisza:(
Taki ten chlopak jakis pechowy....i tak leży mi na sercu:(..nie wiemy ile mu czasu zostalo....:(

Posted

gonia66 napisał(a):
No niestey...Myślalam, ze moze cioteczki po Edusiu(jak pojedzie do domku) zechcialyby wspomoc Miętuska...pisalysmy nawet u edusia, ale jakos cisza:(
Taki ten chlopak jakis pechowy....i tak leży mi na sercu:(..nie wiemy ile mu czasu zostalo....:(

No właśnie,jakoś nie ma szczęścia nasz Miętusek:-(Przez tą wetkę mam już zajęte miejsce przeznaczone dla Miętuska,a jakoś nikt nie dzwoni i nie pisze w sprawie moich pozostałych tymczasów:shake:Mało ludzi chce stare,chore psy,a ja tez nie mogę nabrać psiaków ponad swoje możliwości:-(Jedna osoba bierze psiaki i upycha je po kątach,byle kasa szła,a przeciez nie o to chodzi,zeby nabrac i nie móc zapewnić im właściwych warunków i opieki...

Posted

Nie całkiem Goniu, bo ja się zadeklarowałam, mimo iż wcześniej Edusiową kasę dałam na Opalika.Szkoda, że Miętusek nie trafił do Renatki, choć o kikou też słyszałam same dobre rzeczy.Dobranoc.