martka1982 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Podam nr naszej prezesce. To ona będzie musiała porozmawiać z kikou. Poproszę ją aby zrobiła to już dzisiaj. Jak tylko będę wiedziała co wyniknie z rozmowy dam znać Quote
martka1982 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 a jeśli chodzi o panią weterynarz....schronisko probuje się z nią skontaktować ale bezskutecznie...kobieta wsiąkła....więc pani już dziękujemy za.....co? no właśnie nie wiem za to, bo Miętus tylko na tym ucierpiał.... Quote
gonia66 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 martka1982 napisał(a):a jeśli chodzi o panią weterynarz....schronisko probuje się z nią skontaktować ale bezskutecznie...kobieta wsiąkła....więc pani już dziękujemy za.....co? no właśnie nie wiem za to, bo Miętus tylko na tym ucierpiał.... jESSSSSSSSSOOOOOoooo...co za babsztyl:( Czekamy Martus na wieści po rozmowie z Panią prezes... Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 martka1982 napisał(a):Podam nr naszej prezesce. To ona będzie musiała porozmawiać z kikou. Poproszę ją aby zrobiła to już dzisiaj. Jak tylko będę wiedziała co wyniknie z rozmowy dam znać super :) :) :) Quote
marysia55 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Zaglądam do Miętowego potworka i również czekam na wieści, ale tylko dobre. Tych innych mam w nadmiarze. Pani 'wet' powiem tylko jedno, że dawanie nadziei bez pokrycia jest gorsze niż ferowanie wyroków śmierci. Sędziowie jeżeli orzekają o karze smierci mają do podstawy prawne. Natomiast Pani doktor zabawiła sie w bycie "królem zycia i śmierci" chociaż nikt jej nie dał do tego prawa. Quote
gonia66 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 marysia55 napisał(a):Zaglądam do Miętowego potworka i również czekam na wieści, ale tylko dobre. Tych innych mam w nadmiarze. Pani 'wet' powiem tylko jedno, że dawanie nadziei bez pokrycia jest gorsze niż ferowanie wyroków śmierci. Sędziowie jeżeli orzekają o karze smierci mają do podstawy prawne. Natomiast Pani doktor zabawiła sie w bycie "królem zycia i śmierci" chociaż nikt jej nie dał do tego prawa. Swiete słowa Maryś... Ale wierzę, że nie ma tego złego...więc czekamy teraz na to dobre:) Quote
martka1982 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 wiesci są pozytywne, kikou ma sie jeszcze odezwac w sprawie kosztow. pewnie bedziemy znowu szukac deklaracji Quote
gonia66 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 martka1982 napisał(a):wiesci są pozytywne, kikou ma sie jeszcze odezwac w sprawie kosztow. pewnie bedziemy znowu szukac deklaracji Ufffffffffff.....????:) Quote
martka1982 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 360 zł miesięcznie. na koncie mam 155zł zbieramy? Quote
dorota1 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 martka1982 napisał(a):360 zł miesięcznie. na koncie mam 155zł zbieramy? Musimy uzbierać. Quote
gonia66 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 dorota1 napisał(a):Musimy uzbierać.Nie ma innej opcji....Od kiedy moze jechać...?? Quote
Syla Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Witam.Martuniu, ode mnie przelew poszedł i podtrzymuję swoją deklarację, o ile Miętusek pójdzie do kikou.Jeżeli do tej niesłownej wetki, to dziękuję.Od razu miałam niucha.Pozdrawiam serdecznie. Quote
martka1982 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 gonia66 napisał(a):Nie ma innej opcji....Od kiedy moze jechać...?? gdy będę w stanie opłacić jego pobyt, czyli dokładnie za 165 zł.........a ile to dni,tygodni...tego nie wiem Quote
Awit Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Biedaku mały...nie dość, że chory to i bez kasy:-( Quote
obraczus87 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Bardzo sie ciesze ze Mietusek moze jechac do Kikou............. Quote
Lionees Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Czyli co...350zł/miesiąc + karma i inne leki?Do tego dojdzie badanie krwi,pewnie raz na miesiąc,żeby sprawdzać poziom mocznika...Deklaracji od groma potrzeba:-( Quote
gonia66 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Renata5 napisał(a):Czyli co...350zł/miesiąc + karma i inne leki?Do tego dojdzie badanie krwi,pewnie raz na miesiąc,żeby sprawdzać poziom mocznika...Deklaracji od groma potrzeba:-( JA zrozumialam ze 350 zl z karma razem...:/ czy źle myślę..?? Quote
Lionees Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 gonia66 napisał(a):JA zrozumialam ze 350 zl z karma razem...:/ czy źle myślę..?? Nie wiem Goniu,nie doczytałam czy z karmą,czy bez.Fakt,że tak,czy siak,to jeszcze sporo brakuje:-( Quote
gonia66 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Renata5 napisał(a):Nie wiem Goniu,nie doczytałam czy z karmą,czy bez.Fakt,że tak,czy siak,to jeszcze sporo brakuje:-( No niestey...Myślalam, ze moze cioteczki po Edusiu(jak pojedzie do domku) zechcialyby wspomoc Miętuska...pisalysmy nawet u edusia, ale jakos cisza:( Taki ten chlopak jakis pechowy....i tak leży mi na sercu:(..nie wiemy ile mu czasu zostalo....:( Quote
Lionees Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 gonia66 napisał(a):No niestey...Myślalam, ze moze cioteczki po Edusiu(jak pojedzie do domku) zechcialyby wspomoc Miętuska...pisalysmy nawet u edusia, ale jakos cisza:( Taki ten chlopak jakis pechowy....i tak leży mi na sercu:(..nie wiemy ile mu czasu zostalo....:( No właśnie,jakoś nie ma szczęścia nasz Miętusek:-(Przez tą wetkę mam już zajęte miejsce przeznaczone dla Miętuska,a jakoś nikt nie dzwoni i nie pisze w sprawie moich pozostałych tymczasów:shake:Mało ludzi chce stare,chore psy,a ja tez nie mogę nabrać psiaków ponad swoje możliwości:-(Jedna osoba bierze psiaki i upycha je po kątach,byle kasa szła,a przeciez nie o to chodzi,zeby nabrac i nie móc zapewnić im właściwych warunków i opieki... Quote
Syla Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Nie całkiem Goniu, bo ja się zadeklarowałam, mimo iż wcześniej Edusiową kasę dałam na Opalika.Szkoda, że Miętusek nie trafił do Renatki, choć o kikou też słyszałam same dobre rzeczy.Dobranoc. Quote
Recommended Posts