Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana goniu, ale pamiętasz, że 100 zł ma iść od Edzia na transport.Ja daję drugą i ok.Już bym wzięła Edzia i Majkę, ale ugadałam się na 8 maja, a na początku maja po prostu wyjeżdzam na kilka dni.Potem będziemy się poznawać i docierać.Moja radość nie ma granic.Trąbie o tym wszędzie i gdzie tylko chcą słuchać hihihi

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Awit napisał(a):
Zaraz, to Renia bierze na tymczas Miętuska a nie kikou? Dlaczego tak?

Bo nie ma pieniążków na dt u Kikou i jakoś specjalnie nie zapowiada się,żeby były,bo trzeba na nowo szukać deklaracji,a z tym ciężko...a ja zostaję na starych warunkach,czyli 240zł +karma i ewentualne leki.

Posted

martka1982 napisał(a):
ok, spokojnie, czyli do weekendu majowego mamy czas uzbierac brakujace pieniazki, a przypominam,ze Miętusio ma 195zł deklaracji stałych, czyli brakuje dokładnie 105 zł

Prezeska ucieszyła się,że pojedzie do Renatki. sama zadzwoni do kikou i podziekuje jej

Martka, a z tych deklaracji stałych dostałas już wszystkie pieniądze?
Strasznie go szkoda. Tyle było radości, że już wszystko jest załatwione, a tu taki pasztet wyszedł :(

Posted

Na wątku Edusia napisalam info..ale niestey poki co jedna cioteczka na PW odpowiedziala mi, ze juz swoja deklaracje przekazala na kolejnego psiunia:(..a nikt inny sie do tej pory niestey nie odezwał...czekamy...zobaczymy co z tego będzie..najlepiej, gdyby do tych cioteczek na PW napisac osobistą prośbę...czy ktos moze się zadeklarowac pisanie takich PW do deklarujacech edusiowych cioteczek..???

Posted

malicja napisał(a):
moge jednorazowo dorzucic 100 zl. Podajcie mi numer konta prosze.

:o...kochana cioteczka malicja...jak zawsze neizawodna z nieba nam spada:):)DZiekujemy!!!!!!MArtka pewnie jutro poda numer konta:)

Posted

Renata5 napisał(a):
Martka,proszę postaraj sie uprosić,żeby Miętusio przed przyjazdem do mnie miał jeszcze zrobione badanie krwi.Ciekawa jestem jak tam mocznik i kreatynina

nO TAK TAK- KONIECZNIE..MYŚLĘ, ZE W TYM SCHRONISKU Z TYM NIE BEDZIE PROBLEMU- TO WZORCOWE SCHRONISKO PRZECIEZ, ZAWSZE O TYM PAMIĘTAMY:):)

Posted

A ja ubolewam, że nie mogę nic dołożyć. Mam nadzieję że nadejdą dla mnie lepsze czasy pod każdym względem....
Miętusku bogatszych cioteczek Tobie zyczę, niż ja.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Martka, a z tych deklaracji stałych dostałas już wszystkie pieniądze?
Strasznie go szkoda. Tyle było radości, że już wszystko jest załatwione, a tu taki pasztet wyszedł :(

tak, wpłynęły wszystkie pieniążki, dziękujemy:)

Posted

Renata5 napisał(a):
Martka,proszę postaraj sie uprosić,żeby Miętusio przed przyjazdem do mnie miał jeszcze zrobione badanie krwi.Ciekawa jestem jak tam mocznik i kreatynina

z tym oczywiście nie będzie żadnego problemu

Posted

martka1982 napisał(a):
z tym oczywiście nie będzie żadnego problemu

Super:) Będziemy wiedziały jak zdrówko Miętuska,no i koszty badań nam odejdą...na jakiś czas

Posted

Atmosfera ogólna nie sprzyja zapałowi..ja wprost czuje sie wypalona totalnie:(...kiedyś, jak pojawial się problem, to adrenalina mi skakała i dostawalam powera...a dziś...jak widze problem, mam ochotę zamknąc kompa:(:(...strasznie źle to na mnie dziala, bo czuję się taka bezsilna, a wiem, ze musimy ostro zadzialać...czasu do maja mamy niewiele, a deklaracji brakuje....na wątku Edusia napisalam wiadomośc, ale poza jedna cioteczka(o ktorej pisalam) nikt się nie odezwal:(
I zamiast zacząc dzialanie mi się chce płakać....doopa ze mnie nie pomocnik.....mam nadzieje, ze to minie dziewczyny.....plissssssssss...szukajcie kasy...musi sie znaleźć..no musi choćby spod ziemi.....tym razem domku dla MIętuska nie przepuścimy..nie ma na to szans....

Posted

Awit napisał(a):
Jak dam 5, to będzie 200. Naprawde więcej nie mogę.

Gonia ten nastrój przejdzie. Kiedyś na pewno....

dziekuje:)

Gonia, wybacz ze tak pozno, zaraz wysle Ci na PW to o co mnie prosilas....

Posted

Awit napisał(a):
Jak dam 5, to będzie 200. Naprawde więcej nie mogę.

Gonia ten nastrój przejdzie. Kiedyś na pewno....

Już mi się nastrój poprawił...:):) Kazde 5 zł dla Mietuska poprawi mi nastrój:):):)

Posted

Mam zdjęcia Miętuska z dzisiejszego przebywania na dworku, bo to raczej nie był spacer. Siedzieliśmy sobie w dużej psiej gromadzie na trawce. Miętusek zaraz jak wyszedł ze schronu to oczywiście zrobił co trzeba a potem wyłożył się na trawce w słoneczku i sobie leżał cały szczęśliwy:)

Posted

I oto on - pan Miętusio! Miętusio z racji tego,że nie widzi porusza się bardzo wolno i nie ma takiego miejsca w schronisku, gdzie mógłby sobie poprzebywać na słoneczku, bo na wybiegach są inne psy,a Miętus nie może przebywać w takim zgiełku i to jest właśnie problem..... dlatego tak bardzo jest dla niego ważne aby mógł być w domu, wyjść na dwór, na słońce....mamy wiosnę, przed nami lato....nie chcę nawet myśleć,że Miętus miałby je spędzić w schroniskowym pomieszczeniu....
Dogomaniacy pomóżcie!