Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przede wszystkim warto ustalić czy doszły wszystkie deklaracje stałe. To podstawa. Jeśli nie, Martka, ślij PW! Nie chcę obrażać pani doktor, ale też nie wygląda mi to wszystko fajnie :(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chcę być tą złą wróżka, ale od początku dla mnie to była podejrzana sytuacja, o czym zresztą napisałam.
DZwońcie do tej kobitki niech się zadeklaruje z uwagi na dobro psa.
Będzie domem tymczasowym lub nie będzie, proste.

Posted

Nie tylko mnie, jak widać, ta pani "wet" nie przypadła do gustu.W pełni zgadzam się z dorotą1.Oj, kochany Miętusku....szkoda Ciebie.Za wesoło to nie wygląda, ale chciałabym się mylić.U Renatki może mniej medycznie, ale miłości aż nadto.

Posted

Martka..na pierwszej stronie nie widzę mojej wpłaty 20 zł, ktore wysłałam 1.04 w imieniu cioteczki Kamy...

EDIT
Wykasowalam MArtus Twoje dane, skoro juz wszystko gra:):)

Posted

w rezultacie miesięcznie u Miętuska wyjdzie 195 zł, na razie jest 155zł ale ma wplynąc jeszcze 40zł
jeśli to będzie pani weterynarz to to 45 zł nadwyzki przeznaczymy na transport a przed koncem miesiaca ustalimy, kto zrezygnuje ze swoich deklaracji,tak zeby zostało 150zł, zgadzacie się na takie rozwiazanie?
ale poki jeszcze nic nie wiadomo, nie rezygnujcie prosze z deklaracji, mimo chwilowej nadwyzki, bo wiadomo gdzie w koncu nasz Miętus wyląduje i ile to będzie kosztować?

Posted

[quote name='martka1982']Anita ja się obawiam,że nie wyrobicie się z tą wizytą przed Twoim wyjazdem, oczywiście nie z Twojej winy
jesli tak się stanie, odezwę się do DIF czy innej dziewczyny z tamtej okolicy ale kurcze to znowu wszystko przedłuży:(
szkoda,że kobieta od razu nie zaproponowała dni i godziny bo tak to wiesz...możesz czekać czekać i się nie doczekać...[/QUOTE]

Powiedziałm Pani, ze do czwartku....
Ja to chciałma przed swiętami ją zobaczyć...
poghadala kobita nie ma jakiś złych intencji...zalatana to fakt -bo próbowałąm z nia negocjowac termin wizyty...
ech...
Babka w jednym miał racje, ze cche Mietowego od piatku - bo chce zobaczyc jak psy eda reagowały na niego...zeby wiedziec jak postepowac..czy ma mieszkac sam w pokoju..np.

ALE PROBLEM JEST WIEKSZY - JA od DZIS BEZ AUTOMOBILA!!!!!
moja mama wyjechała z Warszawy z moimi papierami /wszystko zabrala!!!/przez przypadek...zero papieów ze umiem jezdzic..ze to moje auto..ze ubezpieczone!!!
dzis buszowałam po miescie AUTOBANEM!!!
TU UKŁON DO TYCH CO ROZUMIEJA KOMUNIKACJE MIEJSKĄ !!!!SZACUN

REASUMUJAC..ja nie pojade...ale
W Piatek przyjezdzaja do mnie znajome pilnowac piesów pod moją nieobercność...zostawie im GPS i jakby co TO W RAMACH TEGO, ze ja nawaliłam..one bedą mogły podjechac do Pani z Halinowa....to niedaleko ode mnie...powinny znalezc...dadzą rade...
Nie chce zebym była taką zołza jak ta Pani co Mietowego nie moze zabrac :/
ale bez prawka, bez dowodu rej., bez ubezpieczenia..JAK MNIE POLICJA ZŁAPIE - to mnie holuja na parking policyjny!!!a to koszt ok 1500zł plus doba na parkingu...WOLE TA KASE na psy przeznaczyc i dlatewgo zapylałam dziś autobanem.....
JAK PANI ZADZWONI DAJE ZNAKA CO I JAK!!!!

Posted

[quote name='dorota1']A gdyby nie udało sie u pani doktor, to może tutaj:

http://www.dogomania.pl/threads/148872-1-wolne-miejsce-DOMOWY-Hotelik-dla-psA-w-RA-wnieA-chwilowe-interwencyjne-przechowanie

Na ten moment jest wolne miejsce, a psiaki mają super, jest tam Lenka z mojego podpisu.

bylam na watku ale nie widzialam ceny. Dorota czy wiesz ile miesiecznie wyniosłby pobyt Mietuska biorac pod uwage furosemid i specjalistyczna karme?

Posted

martka1982 napisał(a):
bylam na watku ale nie widzialam ceny. Dorota czy wiesz ile miesiecznie wyniosłby pobyt Mietuska biorac pod uwage furosemid i specjalistyczna karme?

Napisałam na pw do AlinyS i zapytałam o koszt pobytu.

Posted

martka1982 napisał(a):
Dif zgodziła sie odbyc wizyte przedadopcyjna po niedzieli
ciekawa jestem czy Anita otrzymala zaproszenie na dzis do pani weterynarz??
Anito jakie wiesci? :)

WIESCI ZADNE...
telefonu nie było :/
jak rozumiałm Panią to juz jej nie rozumiem :/
bo jak sie człowiek umawia to sie umawia

Posted

tez doczytałam, ze DIF zaproponowała ten rejon jako rejon, w którym działa...
moze bardziej bezwzglednei trzeba do tematu podejsc..
bo jak babka mowiła, ze chce psa od piatku..to ja rozumiałam..
ale teraz - za brak kontaktu do mnie...a dzwoniłam tydzien temu (!!!) to juz nie rozumiem..prosiąlm ja o ustalenei kiedy moze..a ja czasowa jestem...
mimo, ze mi dokumenty od wozu nawiały - ryzyk fizyk...dzis byłam autem i jakos mnie nie złapali...heh...
głupi ma szczescie :)
MIETOWY POTWORKU - życze Ci, zebys szybciej mury tego schrona opuscił bo szkoda ci czasu...echhh
LUDZIE to tylko LUDZIE :/

Posted

martka1982 napisał(a):

Już wiem jaki byłby koszt: 250zł miesięcznie ( w tym jedzenie) płatne z góry. Co o tym sądzicie? Przecież ten pobyt u pani doktor zrobil się coraz bardziej nierealny.