Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaaa..musze to jeszcze napisac:)o schroniksu to ja juz tu pisalam- potwierdzam- powinno dostac, wraz z cała mądrą i naprawde kochająca zwierzęta załogą- tytuł super schroniska:):)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero dzisiaj weszłam na dogo:oops:. Tyle dobry wiadomości w między czasie sie tutaj wykluło:lol:.
Ja również zostawiam swoja deklaracje dla Miętuska. Przelew przed chwilką zrobiłam :razz:

Posted

kurcze....transport na dzis zalatwiony, mial po miętuska przyjechać pan z wawy,ktory wczesniej wiozl atosa do obornik slaskich. w drodze powrotnej mial przyjechac do konina, choc to nie po drodze ale fundacja powiedziala ze nam pomoze. wiec nasza prezeska dzwoni wczoraj do domu Miętuska.....i niestety. Dla pani przyjazd Miętuska po północy to za późno :((((
Miętus nie pojedzie dziś a pani powiedziała ze postara sie po niego sama przyjechac za jakies 3 tygodnie
rozumiecie cos z tego??? :((((

Posted

Jeeenyyyy, zła wiadomość. Bardzo zła :( To znaczy, że Miętusek jeszcze 3 tygodnie będzie w schronisku? Kurcze, często pieski jadą np. z Wawy na Śląsk, albo dalej, i ludzie je w środku nocy odbierają. Jaki to problem?

Posted

mala_czarna napisał(a):
Jeeenyyyy, zła wiadomość. Bardzo zła :( To znaczy, że Miętusek jeszcze 3 tygodnie będzie w schronisku? Kurcze, często pieski jadą np. z Wawy na Śląsk, albo dalej, i ludzie je w środku nocy odbierają. Jaki to problem?

no wlasnie to mnie najbardziej martwi...mam nadzieje ze to nie oznacza najgorszego:(