Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Awit napisał(a):
Kobieta zwyczajnie zrezygnowała i nie umiała powiedzieć. Woli robić uniki i kombinować.

Niestety też mi się tak wydaje...:shake:
Ale to naprawdę draństwo!:angryy: Przecież tu chodzi o życie! Ja rozumiem, że mogło Jej się coś pozmieniać, ale przecież sama wyszła z propozycją tego DT, nikt Jej nie zmuszał! To mogłaby się teraz przynajmniej porządnie zachować i uczciwie powiedzieć jak sprawa wygląda, a nie grać na zwłokę...

Mam jednak nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i że już wkrótce Miętusek będzie bezpieczny!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest 155 zl, brakuje jeszcze 40zl, tych ze stalych wplat
wiec Miętusek ma 195 zl wplat stalych, to i tak o 55 zl za malo,zeby trafic do hoteliku
a jak uda nam sie uzbierac to juz moze tam miejsca nie byc:(

Posted

Musi się udać!
Kurka, ja teraz kompletnie nie wydalam finansowo, więc w tej kwestii niestety pomóc nie mogę...:shake:
Ale mocno trzymam kciuki i przy okazji podnoszę Miętuska! Może Ktoś Go wypatrzy i coś zadeklaruje?

Posted

dorota1 napisał(a):
Już wiem jaki byłby koszt: 250zł miesięcznie ( w tym jedzenie) płatne z góry. Co o tym sądzicie? Przecież ten pobyt u pani doktor zrobil się coraz bardziej nierealny.

Krótko i na temat: ile jest na chwilę obecną psów u Aliny? Czy Alina zdaje sobie sprawę, że Miętusek jest już staruszkiem, ma tylko jedno oko, więc jakieś tam problemy ze wzrokiem są? Czy w razie problemów ze zdrowiem, Alina będzie w stanie pojechać do weta? Jaką karmą będzie karmiony Mięstusek? I moim zdaniem najważniejsze: czy Alina zdaje sobie sprawę z tego, że Miętusek może nigdy nie znaleźć domu stałego? Dziewczyny, ruchy jakieś, bo sporo wody upłynęło, a my jesteśmy tam gdzie byłyśmy!!

Posted

mala_czarna napisał(a):
Krótko i na temat: ile jest na chwilę obecną psów u Aliny? Czy Alina zdaje sobie sprawę, że Miętusek jest już staruszkiem, ma tylko jedno oko, więc jakieś tam problemy ze wzrokiem są? Czy w razie problemów ze zdrowiem, Alina będzie w stanie pojechać do weta? Jaką karmą będzie karmiony Mięstusek? I moim zdaniem najważniejsze: czy Alina zdaje sobie sprawę z tego, że Miętusek może nigdy nie znaleźć domu stałego? Dziewczyny, ruchy jakieś, bo sporo wody upłynęło, a my jesteśmy tam gdzie byłyśmy!!

AlinaS ma u siebie tez psy stare,slepe,takze opieka na Miętuskiem nie byłaby jej obca

Posted

Renata5 napisał(a):
AlinaS ma u siebie tez psy stare,slepe,takze opieka na Miętuskiem nie byłaby jej obca

Przyjmuję do woadomości, ale mam taka naturę, że lubię drążyć ;) Czy masz Renatko linki do wątków psów ślepych i starych, które były pod opieka Aliny? Mnie Miętusek szczególnie zapadł w serce, i chcę wiedzieć wszystko. Czy byłas u Aliny?

Posted

mala_czarna napisał(a):
Przyjmuję do woadomości, ale mam taka naturę, że lubię drążyć ;) Czy masz Renatko linki do wątków psów ślepych i starych, które były pod opieka Aliny? Mnie Miętusek szczególnie zapadł w serce, i chcę wiedzieć wszystko. Czy byłas u Aliny?

Wątki wątkami. :) na watku wszystko może być ładnie i pięknie............

Dziewczynki a pytałyście u Kikou?? :)

Posted

[quote name='obraczus87']Wątki wątkami. :) na watku wszystko może być ładnie i pięknie............

Dziewczynki a pytałyście u Kikou?? :)
Jessu,zapomniałam o Kikou-walcie do niej jak w dym:)

Posted

Napisałam PW do Martki.

Psiak przebywa w Koninie. Musze pomysleć, gdzie są Hotele najbliższe. A dzwoniłyście do Obornik Śląskich??

Zresztą ja bym na Waszym miejscu podpytała PAnią Tereskę Borcz czy Ona nie ma Hotelu w tamtych rejonach :)

Posted

marlenka napisał(a):
Ciotki jeśli nie macie nikogo to moge go zabrać ale 20 kwietnia i do Piaseczna dostarczyć :)

Marlenka wydaje mi się,że to już nieaktulne, ale dziękujemy za chęci:)

Posted

niby stoimy w miejscu ale co nagle to po diable...dom znalazł się szybko, transport był a wyszło jak wyszło
więc teraz lepiej się nie spieszyć tylko podowiadywac się gdzie i u kogo miałby najlepiej oraz za ile

Posted

Potwierdzam..kikou to Anioł:):)CZy ktos już się z Nia kontaktował..??BArdzo jestem ciekawa, czy moglaby zabrać Miętuska...On juz powinien być w domku...tak mi Go zal:(
Wczoraj odszedl od Kikou Rokuś..więc tym bardziej miejsce jest, choc Kikou jest w rozpaczy, bo stalo sie to nagle..:(
DZiewczyny...kujcie zelazo...

Posted

gonia66 napisał(a):
Potwierdzam..kikou to Anioł:):)CZy ktos już się z Nia kontaktował..??BArdzo jestem ciekawa, czy moglaby zabrać Miętuska...On juz powinien być w domku...tak mi Go zal:(
Wczoraj odszedl od Kikou Rokuś..więc tym bardziej miejsce jest, choc Kikou jest w rozpaczy, bo stalo sie to nagle..:(
DZiewczyny...kujcie zelazo...

Kikou wie o Mietusku. Czeka na kontakt ze strony dziewczyn. Ja nic nie wiem o psiaku....

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kikou wie o Mietusku. Czeka na kontakt ze strony dziewczyn. Ja nic nie wiem o psiaku....

Rozumiem obarczuś:) Wieć w takim razie czekamy na Martkę:) Mysle, że skoro kikou juz wie i czeka na kontakt, to bedzie ok:)...zaciskam powoli piasteczki:)