Evelka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Awit napisał(a):Kobieta zwyczajnie zrezygnowała i nie umiała powiedzieć. Woli robić uniki i kombinować. Niestety też mi się tak wydaje...:shake: Ale to naprawdę draństwo!:angryy: Przecież tu chodzi o życie! Ja rozumiem, że mogło Jej się coś pozmieniać, ale przecież sama wyszła z propozycją tego DT, nikt Jej nie zmuszał! To mogłaby się teraz przynajmniej porządnie zachować i uczciwie powiedzieć jak sprawa wygląda, a nie grać na zwłokę... Mam jednak nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i że już wkrótce Miętusek będzie bezpieczny! Quote
martka1982 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 jest 155 zl, brakuje jeszcze 40zl, tych ze stalych wplat wiec Miętusek ma 195 zl wplat stalych, to i tak o 55 zl za malo,zeby trafic do hoteliku a jak uda nam sie uzbierac to juz moze tam miejsca nie byc:( Quote
Evelka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Musi się udać! Kurka, ja teraz kompletnie nie wydalam finansowo, więc w tej kwestii niestety pomóc nie mogę...:shake: Ale mocno trzymam kciuki i przy okazji podnoszę Miętuska! Może Ktoś Go wypatrzy i coś zadeklaruje? Quote
mala_czarna Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 dorota1 napisał(a):Już wiem jaki byłby koszt: 250zł miesięcznie ( w tym jedzenie) płatne z góry. Co o tym sądzicie? Przecież ten pobyt u pani doktor zrobil się coraz bardziej nierealny. Krótko i na temat: ile jest na chwilę obecną psów u Aliny? Czy Alina zdaje sobie sprawę, że Miętusek jest już staruszkiem, ma tylko jedno oko, więc jakieś tam problemy ze wzrokiem są? Czy w razie problemów ze zdrowiem, Alina będzie w stanie pojechać do weta? Jaką karmą będzie karmiony Mięstusek? I moim zdaniem najważniejsze: czy Alina zdaje sobie sprawę z tego, że Miętusek może nigdy nie znaleźć domu stałego? Dziewczyny, ruchy jakieś, bo sporo wody upłynęło, a my jesteśmy tam gdzie byłyśmy!! Quote
Lionees Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 mala_czarna napisał(a):Krótko i na temat: ile jest na chwilę obecną psów u Aliny? Czy Alina zdaje sobie sprawę, że Miętusek jest już staruszkiem, ma tylko jedno oko, więc jakieś tam problemy ze wzrokiem są? Czy w razie problemów ze zdrowiem, Alina będzie w stanie pojechać do weta? Jaką karmą będzie karmiony Mięstusek? I moim zdaniem najważniejsze: czy Alina zdaje sobie sprawę z tego, że Miętusek może nigdy nie znaleźć domu stałego? Dziewczyny, ruchy jakieś, bo sporo wody upłynęło, a my jesteśmy tam gdzie byłyśmy!! AlinaS ma u siebie tez psy stare,slepe,takze opieka na Miętuskiem nie byłaby jej obca Quote
mala_czarna Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Renata5 napisał(a):AlinaS ma u siebie tez psy stare,slepe,takze opieka na Miętuskiem nie byłaby jej obca Przyjmuję do woadomości, ale mam taka naturę, że lubię drążyć ;) Czy masz Renatko linki do wątków psów ślepych i starych, które były pod opieka Aliny? Mnie Miętusek szczególnie zapadł w serce, i chcę wiedzieć wszystko. Czy byłas u Aliny? Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 mala_czarna napisał(a):Przyjmuję do woadomości, ale mam taka naturę, że lubię drążyć ;) Czy masz Renatko linki do wątków psów ślepych i starych, które były pod opieka Aliny? Mnie Miętusek szczególnie zapadł w serce, i chcę wiedzieć wszystko. Czy byłas u Aliny? Wątki wątkami. :) na watku wszystko może być ładnie i pięknie............ Dziewczynki a pytałyście u Kikou?? :) Quote
Lionees Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='obraczus87']Wątki wątkami. :) na watku wszystko może być ładnie i pięknie............ Dziewczynki a pytałyście u Kikou?? :) Jessu,zapomniałam o Kikou-walcie do niej jak w dym:) Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Napisałam PW do Martki. Psiak przebywa w Koninie. Musze pomysleć, gdzie są Hotele najbliższe. A dzwoniłyście do Obornik Śląskich?? Zresztą ja bym na Waszym miejscu podpytała PAnią Tereskę Borcz czy Ona nie ma Hotelu w tamtych rejonach :) Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Renata5 napisał(a):Jessu,zapomniałam o Kikou-walcie do niej jak w dym:) na coś sie przydałam , ufffff :) do Kikou trzeba dzwonic, bo dziewczyna ma bardzo kiepski dostep do netu. Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/175373-Domowy-hotelik-tylko-dla-staruszkA-w Quote
marlenka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ciotki jeśli nie macie nikogo to moge go zabrać ale 20 kwietnia i do Piaseczna dostarczyć :) Quote
martka1982 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 marlenka napisał(a):Ciotki jeśli nie macie nikogo to moge go zabrać ale 20 kwietnia i do Piaseczna dostarczyć :) Marlenka wydaje mi się,że to już nieaktulne, ale dziękujemy za chęci:) Quote
martka1982 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='obraczus87']http://www.dogomania.pl/threads/175373-Domowy-hotelik-tylko-dla-staruszkA-w czy piesek którejś z was był u kikou? umiecie coś powiedzieć? Quote
martka1982 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 niby stoimy w miejscu ale co nagle to po diable...dom znalazł się szybko, transport był a wyszło jak wyszło więc teraz lepiej się nie spieszyć tylko podowiadywac się gdzie i u kogo miałby najlepiej oraz za ile Quote
Lionees Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 martka1982 napisał(a):czy piesek którejś z was był u kikou? umiecie coś powiedzieć? Kikou to Anioł,ręczę za nią własną głową:) Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='martka1982']czy piesek którejś z was był u kikou? umiecie coś powiedzieć? Powiem jedno - ANIOŁ!!!! Martka zapraszam na watek Kikou, Kikou chcialaby wiedziec o psiaku jak najwiecej..... http://www.dogomania.pl/threads/175373-Domowy-hotelik-tylko-dla-staruszkA-w?p=14453609 Quote
Lionees Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Kikou ma tez między innymi u siebie tego 20-letniego bidusia.Żeby nie kikou,to już dawno Promyś by nie zył.Dba o niego jak o najdroższy skarb:) http://www.dogomania.pl/threads/131116-A-leputki-i-gA-uchutki-Promyk-w-dt Quote
gonia66 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Potwierdzam..kikou to Anioł:):)CZy ktos już się z Nia kontaktował..??BArdzo jestem ciekawa, czy moglaby zabrać Miętuska...On juz powinien być w domku...tak mi Go zal:( Wczoraj odszedl od Kikou Rokuś..więc tym bardziej miejsce jest, choc Kikou jest w rozpaczy, bo stalo sie to nagle..:( DZiewczyny...kujcie zelazo... Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 gonia66 napisał(a):Potwierdzam..kikou to Anioł:):)CZy ktos już się z Nia kontaktował..??BArdzo jestem ciekawa, czy moglaby zabrać Miętuska...On juz powinien być w domku...tak mi Go zal:( Wczoraj odszedl od Kikou Rokuś..więc tym bardziej miejsce jest, choc Kikou jest w rozpaczy, bo stalo sie to nagle..:( DZiewczyny...kujcie zelazo... Kikou wie o Mietusku. Czeka na kontakt ze strony dziewczyn. Ja nic nie wiem o psiaku.... Quote
gonia66 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 obraczus87 napisał(a):Kikou wie o Mietusku. Czeka na kontakt ze strony dziewczyn. Ja nic nie wiem o psiaku.... Rozumiem obarczuś:) Wieć w takim razie czekamy na Martkę:) Mysle, że skoro kikou juz wie i czeka na kontakt, to bedzie ok:)...zaciskam powoli piasteczki:) Quote
Recommended Posts