Jump to content
Dogomania

Dramat - Laszczyny - Podkarpacie - potrzebne wsparcie w akcji ratunkowej chorych psów

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LeBronJames napisał(a):
Tego gospodarza to cała wieś ma już dość.

Od kiedy ty jesteś całą wsią ,a tak na marginesie to ty prawdopodobnie jesteś trzecim wójtem i chyba w gębie mocniejszy od tego właściwego.Chciałbym zobaczyć w jakiej kondycji są te twoje zwierzęta o których piszesz kilka dni wcześniej bo wydaje mi się że chyba nie w lepszej jak u pani Stasi.Cukrować to ty potrafisz każdemu kto jest na jakimkolwiek stołku .A u tego gospodarza to jest naprawdę wzorcowe gospodarstwo w gminie,tam zwierzęta mają lepiej w oborze jak niektórzy ludzie w domu!!!!:shake:

Posted

A czy ktoś z Was miejscowych jest w stanie powiedzieć cokolwiek na temat 2 psów których juz u p. Stasi nie ma, co wójt z nimi zrobił, bo przecież jasne jest , że w te jego cudowne adopcje nikt nie wierzy...on i kumplostwo nie mają pojęcia co to adopcja i nigdy w życiu żadnej nie przeprowadzili

Posted

dolan napisał(a):
Od kiedy ty jesteś całą wsią ,a tak na marginesie to ty prawdopodobnie jesteś trzecim wójtem i chyba w gębie mocniejszy od tego właściwego.Chciałbym zobaczyć w jakiej kondycji są te twoje zwierzęta o których piszesz kilka dni wcześniej bo wydaje mi się że chyba nie w lepszej jak u pani Stasi.Cukrować to ty potrafisz każdemu kto jest na jakimkolwiek stołku .A u tego gospodarza to jest naprawdę wzorcowe gospodarstwo w gminie,tam zwierzęta mają lepiej w oborze jak niektórzy ludzie w domu!!!!:shake:

Wlej trochę otuchy w moje serce i powiedz czy ten wójt number one Jacek ma jakichś oponentów czy tylko klaskaczy i klęczników?

Posted

przedarłam się przez temat i padłam. Nawet nie chce mi się komentować poczynań gminnych władz i "wspaniałych" wetów. Wstyd mi, normalnie mi wstyd, że w naszych szeregach są takie "osobowości":(
Porozglądam się za kocim Dt, jesli miałby byc potrzeby. nawet na posterylkowe przetrzmanie

Posted

kahoona napisał(a):
Wlej trochę otuchy w moje serce i powiedz czy ten wójt number one Jacek ma jakichś oponentów czy tylko klaskaczy i klęczników?

ten klaskacz LeBronJames to prawdopodobnie kierowca wójta.Wójt ma w gminie więcej oponentów jak klaskaczy tylko przez lata skutecznie zastraszyli mieszkańców tylko ten jeden gospodarz odważył się i dał kontre i teraz gmina robi wszystko by go zniszczyć.

Posted

dolan napisał(a):
ten klaskacz LeBronJames to prawdopodobnie kierowca wójta.Wójt ma w gminie więcej oponentów jak klaskaczy tylko przez lata skutecznie zastraszyli mieszkańców tylko ten jeden gospodarz odważył się i dał kontre i teraz gmina robi wszystko by go zniszczyć.

no to czas na rewolucję - w większości siła - podziękujcie Jackowi wójtowi w wyborach

co do kierowcy klaskacza to poziom żenujący

Posted

Saphira napisał(a):
Ta miejscowość to czasami nie nazywa się Wilkowyje:diabloti::evil_lol:

Wójt z Wilkowyji to przy naszym Wójcie pionek. U nas jakby ktoś nagrał film dokumentalny to by i tak była to TRAGIKOMEDIA z panem wójtem i radą gminy na czele!!
Ale trzeba przyznać że kongres misyjny to potrafią zorganizować.

Posted

Tak to jest w tej naszej katolickiej Polsce. Religijność na pokaz a dusze czarne i postępki szatańskie. Naj;lepiej o dobroci i miłości chrześcijańskiej Wójta świadczą te krowie łańcuchy, które kupił dla tych biednych psiaków. A ten rolnik to pewnie nieliczny z tych światłych co myśleć i gospodarzyć potrafią i nie dają sie sprowadzić na poziom Wójta czyli patologii społecznej.

Posted

Saphira napisał(a):
Tak to jest w tej naszej katolickiej Polsce. Religijność na pokaz a dusze czarne i postępki szatańskie. Naj;lepiej o dobroci i miłości chrześcijańskiej Wójta świadczą te krowie łańcuchy, które kupił dla tych biednych psiaków. A ten rolnik to pewnie nieliczny z tych światłych co myśleć i gospodarzyć potrafią i nie dają sie sprowadzić na poziom Wójta czyli patologii społecznej.

I muszę się podpisać. A miarą człowieka jest ilość i regularność chodzenia do kościoła, nieważne czy to pokrywa się z czynami. Ktoś mądry kiedyś powiedział "Każdy ma swojego Boga". I zgadzam się z tym. Można wierzyć w Boga (jakkolwiek się nazywa), ale nie musi w kościół, meczet, synagogę etc bo to tylko instytucja, a nie Bóg. Instytucja która kierują ludzie, a nie Bóg. A ludzie to tylko ludzie. Ksiądz, rabin, imam, pop to też tylko ludzie.

Niestety u nas nadal nie wierzy sie w Boga a w instytucje. Parafrazujac poniekąd można porównać do Dnia Kobiet. Kwiatki, bławatki, rajstopki.... a potem do domu i w morde. Syf zamieść pod dywan, a na zewnątrz włożyć suknie z gipiury, pod suknię gacie z barchanu nawet niekoniecznie czyste. I to jest Polska właśnie. I to jest nasz jakże o paradoksie polski pan wójt laszczyński.

Posted

dolan napisał(a):

Mam 16 lat, więc na trzeciego wójta się nie nadaję (chyba, że zmienią prawo). Moje zwierzęta z pewnością mają się lepiej niż wasze.A jeśli chodzi o tego gospodarza to wierzcie mi sąsiedzi mają go serdecznie dość. Jeśli nie wierzycie, zapraszam, możemy się przejeść po kilku domach i wtedy możecie stwierdzi jaki to wspaniały człowiek.

Posted

LeBronJames napisał(a):
Mam 16 lat, więc na trzeciego wójta się nie nadaję (chyba, że zmienią prawo). Moje zwierzęta z pewnością mają się lepiej niż wasze.A jeśli chodzi o tego gospodarza to wierzcie mi sąsiedzi mają go serdecznie dość. Jeśli nie wierzycie, zapraszam, możemy się przejeść po kilku domach i wtedy możecie stwierdzi jaki to wspaniały człowiek.

za taka pewnosc przyjdzie Ci pewnie zostac politykiem - w typie wójta. Wypowiadasz sie nie wiedzac NIC, nie majac zadnych danych - siejesz tylko zamet... i dlatego nie mozna traktowac Cie powaznie. Dla nas istotne jest dobro zwierzat.

Posted

LeBronJames napisał(a):

Jeżeli masz 16 to nos w książki!!

Posted

carolinascotties napisał(a):
za taka pewnosc przyjdzie Ci pewnie zostac politykiem - w typie wójta. Wypowiadasz sie nie wiedzac NIC, nie majac zadnych danych - siejesz tylko zamet... i dlatego nie mozna traktowac Cie powaznie. Dla nas istotne jest dobro zwierzat.

Wiem więcej niż ty w tej sprawie.

Posted

weronika1;14500262]Z całym szacunkiem dla młodych ale Ty LeBronJomes ,jeszcze musisz dojrzeć ,abyś wogóle miał zwierzęta na utrzymaniu.

Mam zwierzęta i mogę cię zapewnić że wszystkie mają się dobrze. 'W ogóle' piszę się oddzielnie, a nie razem.

Posted

LeBronJames napisał(a):
Wiem więcej niż ty w tej sprawie.

jesli - co przebija z Twoich wypowiedzi - nalezysz do czlonkow otoczenia, czy rodziny wojta - niewatpliwie wiesz to, co klamliwie prezentowane. EOT LeBron - jak juz nauczysz sie, jak wypracowac obiektywne spojrzenie na swiat - daj znac :) podyskutujemy!

Posted

Le BronJames - skoro jesteś tak dobrze zorientowany na temat tego co się dzieje w Twojej miejscowości, proszę odwiedź Panią Stanisławę W. i zrób kilka fotografii zwierząt aktualnie będących pod tzw. "opieką" tej Pani, a następnie umieść, proszę, te fotografie tu na tym wątku na Dogo.

Ponadto - proszę, dowiedz się gdzie przebywają dwa pieski oraz krowa, które to wg info Pana Wójta Jacka Chmura zostały zabrane od Pani Stanisławy W. i rzekomo wyadoptowane, a następnie odwiedź te zwierzęta, zrób kilka fotografii obrazujących warunki ich bytowania i także, proszę, umieść te zdjęcia na Dogo.

Posted

Odi napisał(a):
Le BronJames - skoro jesteś tak dobrze zorientowany na temat tego co się dzieje w Twojej miejscowości, proszę odwiedź Panią Stanisławę W. i zrób kilka fotografii zwierząt aktualnie będących pod tzw. "opieką" tej Pani, a następnie umieść, proszę, te fotografie tu na tym wątku na Dogo.

Ponadto - proszę, dowiedz się gdzie przebywają dwa pieski oraz krowa, które to wg info Pana Wójta Jacka Chmura zostały zabrane od Pani Stanisławy W. i rzekomo wyadoptowane, a następnie odwiedź te zwierzęta, zrób kilka fotografii obrazujących warunki ich bytowania i także, proszę, umieść te zdjęcia na Dogo.

dobry pomysł, fakty przemówią lepiej niż zabawa 16-latka w politykę

Posted

LeBronJames;14250788[B napisał(a):
]Mieszkam w tej miejscowości tyle lat i jeszcze nie słyszałem, aby ktoś skarżył się na p. Stanisławę. Z tego co słyszałem to mieszkańcy naszej wsi podczas tej waszej niesamowitej akcji stali po jej stronie, a nie po waszej.

Nie wierzcie że buraczyna ma 16 lat. Przytupas wójtowy w każdym calu. Zapomniał o tym, co pisał ponad miesiąc temu -a to wpis z 06.03.
I nie z tego koleś co słyszałeś, tylko pewnie tam byłeś i to z wójtową kamerą.

Posted

becia66 napisał(a):
Nie wierzcie że buraczyna ma 16 lat. Przytupas wójtowy w każdym calu. Zapomniał o tym, co pisał ponad miesiąc temu -a to wpis z 06.03.
I nie z tego koleś co słyszałeś, tylko pewnie tam byłeś i to z wójtową kamerą.

Mieszkam dokładnie 13 lat. Tak, robiłem zdjęcia z dachu szkoły w Grodzisku Dolnym :lol: