Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

divia_gg napisał(a):
Super andzia, bo ja stracilam wiare w moje oglaszanie..Podasz mi link gdzie wykupilas?

a bazarek Zuzy...ona ogłasza na 74 portalach...jak znajdę link do bazarku to wkleję

Posted

Basia1968 napisał(a):
Pan odpowiedział - niestety - czeka jednak na sunieczkę ogara lub wyżełki. Utrzymuje z nim kontakt, bo domek dośc sensowny, a nóż jakaś bida się nawinie.

no to może Wera? czy za "stara"? w razie co jest jeszcze kielecka Sonia rozczochrana wyżełka...

Posted

mam pytanie jak Sonia znosi podróże samochodem? może uda mi się odświeżyć namiar na fajny domek..ale pani dużo podróżuje, dlatego zanim zacznę reklamować pieska, chciałabym wiedzieć czy samochód to jakiś problem dla pieska czy raczej lubi jeździć??

Posted

Łapcia napisał(a):
mam pytanie jak Sonia znosi podróże samochodem? może uda mi się odświeżyć namiar na fajny domek..ale pani dużo podróżuje, dlatego zanim zacznę reklamować pieska, chciałabym wiedzieć czy samochód to jakiś problem dla pieska czy raczej lubi jeździć??

Z tego co pamiętam z Kielc do Katowic dziewczynka ładnie przejechała samochodem;)

Posted

Sonia lubi jeździć samochodem. Jest grzeczna w samochodzie, więc to nie problem. Ogólnie jest bardzo towarzyska. Nie ma żadnych lęków. Gdyby ktoś jeszcze wybrał się z nią na kilka lekcji dla nabrania ogłady, to byłaby psem całkowicie doskonałym.

Posted

Napisałam właśnie maila....tylko bardzo proszę nie róbcie pieskowi zbyt dużych nadziei..z tą panią dawno nie miałam kontaktu...może już ma pieska...no ale zobaczyłam zdjęcie suni i jakoś tak mi się przypomniała ta pani...więc postanowiłam spróbować. Jeśli odpisze, to oczywiście dam znać.

Posted

Nadziei za bardzo sobie nie robię, ale i tak dziekuję za pamieć i starania. Sonia od wczoraj na dzień idzie do kojca i tylko na noc biorę ją do domu. Nawet nauczyła sie spać w budzie. Tylko szkoda byłoby jej na stałe na zewnatrz, bo jest towarzyska i w domu potrafi sie idealnie zachować.

Posted

Andzia69, oprócz tego jednego głupiego telefonu, o którym pisałam, że kobieta nie kojarzyła psa choćby wg płci zupełnie a zapamiętała tylko, że ma brodę, to całkowite echo.

GoskaGoska, może zmienisz tytuł, bo już nieaktualny.
Sonia już jojczy w kojcu. Niestety, w ciągu dnia musi tam być. To pies typowo do towarzystwa. Nie ma się zresztą, co dziwić, skoro całe życie spedział ze swoim panem w pracy.

Posted

Sonia, podobnie jak Gucio i Bary mają na kolejne 3 wtorki dane ogłoszenie do Jarmarku. To chyba jedyne źródło jakichkolwiek telefonów w sprawie adopcji dużych psów.

Posted

Sonię trzeba byłoby zaszczepic wirusówką. Pisalam juz na wątku Barego. Oboje są bez szczepień.
GoskaGoska, jak z finansami Soni? Szczepienie kosztuje 40 zł. Szczepić?

Posted

szczep a co zrobić jedno tylko wyjście widzę :)
a cioteczki z deklaracji proszę o wpłaty bo 24 tuż tuż, bo my tak mamy dziurę 200zł co miesiąc:roll: co holly dzielnie łata bazarkami :loveu: