Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Az mi sie łezka zakręciła....:loveu: Gratulacje Holly i oby się bąkowi nie odmieniło, bo mój to przez pierwsze dni w domu tak spał,ze nawet telewizję mogłam oglądać a on spał...A jak odpoczął sobie po przyjsciu na świat...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale...kiedy to bylo.... teraz dzieci są inne....:lol: A Soni banerek to mogę sobie mam nadzieję już usunąć?!
Jak mi baity dojdą to to zrobię....

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz czekamy na Gosi dzidziusia. Takiego rozwojowego wątku jeszcze nie było chyba.

Wszystkich zapraszam na wątek soniopodobnej Suni z mojego podpisu. Bardzo przyda się każde wejście i choćby podbicie wątku. Jakby ktos chciał banerek, to Sunia też ma.

Posted

heheh wiecie co lepiej czekajcie cierpliwe ma moją córkę , bo ja całe mieszkanie mam w pudłach, walających się rzeczach i absolutnie nie jestem gotowa- mała ma siedzieć w brzuchu jeszcze miesiąc , chociaż mi okropnie ciężko i szybko się męczę łażąc z moją psicą i cokolwie robiąc w domu, a ma mega dużo jeszcze do zrobienia, to jednak niech sobie tam jeszcze siedzi

a ja probuję się brać za rozliczenie, a Holly powtórzę jeszcze raz wielkie gratulacje:B-fly:

Posted

Gosiu, nie bardzo zrozumiałam z tymi rozliczeniami i wpłatami.
Myślę, ze najlepiej byłoby wpłacić pieniądze na Sunię i jej kolegę, skoro dzięki temu wątkowi mają szansę na wyrwanie się z bezdomnosci. Ile wiec w sumie miałabym dla nich przekazać?