savahna Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Az mi sie łezka zakręciła....:loveu: Gratulacje Holly i oby się bąkowi nie odmieniło, bo mój to przez pierwsze dni w domu tak spał,ze nawet telewizję mogłam oglądać a on spał...A jak odpoczął sobie po przyjsciu na świat...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale...kiedy to bylo.... teraz dzieci są inne....:lol: A Soni banerek to mogę sobie mam nadzieję już usunąć?! Jak mi baity dojdą to to zrobię.... Quote
Jaaga Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Teraz czekamy na Gosi dzidziusia. Takiego rozwojowego wątku jeszcze nie było chyba. Wszystkich zapraszam na wątek soniopodobnej Suni z mojego podpisu. Bardzo przyda się każde wejście i choćby podbicie wątku. Jakby ktos chciał banerek, to Sunia też ma. Quote
erka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 To wszystko chyba z powodu tytułu tego wątku -"sunia lubiąca dzieci", no i dziećmi posypało:lol::lol:. Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 heheh wiecie co lepiej czekajcie cierpliwe ma moją córkę , bo ja całe mieszkanie mam w pudłach, walających się rzeczach i absolutnie nie jestem gotowa- mała ma siedzieć w brzuchu jeszcze miesiąc , chociaż mi okropnie ciężko i szybko się męczę łażąc z moją psicą i cokolwie robiąc w domu, a ma mega dużo jeszcze do zrobienia, to jednak niech sobie tam jeszcze siedzi a ja probuję się brać za rozliczenie, a Holly powtórzę jeszcze raz wielkie gratulacje:B-fly: Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 zakręciłam się i wysłałam na raty raz 40zł i raz 10zł - w sumie wyszło 15zł na plusie przelałam to do Jaggi i wy zadecydujcie na jak cel ma iść , bo bardziej jesteście w temacie Quote
Jaaga Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Gosiu, nie bardzo zrozumiałam z tymi rozliczeniami i wpłatami. Myślę, ze najlepiej byłoby wpłacić pieniądze na Sunię i jej kolegę, skoro dzięki temu wątkowi mają szansę na wyrwanie się z bezdomnosci. Ile wiec w sumie miałabym dla nich przekazać? Quote
Recommended Posts