andzia69 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 zapraszam na bazarek na potrzeby kieleckich bezdomniaków: http://www.dogomania.pl/threads/182211-Adidas-House-Reporter-i-inne-kalendarze-z-psami-i-rA-A-noA-ci-na-kieleckie-do-30-03/page2 Quote
holly101 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Do góry Sonieczko - jutro mam nadzieję doślę parę grosików z bazarku karteczkowego! GoskaGoska - Twoje karteczki już napisane - w poniedziałek wysyłamy:) Quote
holly101 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ty Błyskawico, Ty ;) Zawsze na posterunku :) Quote
GoskaGoska Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 wreszcie się zebrałam i zrobiłam suni wyróznione allegro na 14 dni a właśnie w związku z tym mam parę pytań ; czy ona ma chipa ? Jak teraz chodzi na smyczy już lepiej nie ciągnie jak lokomotywa? Czy ona ma okazje Jagga u Ciebie zostawać sama ? pozniej posprawdzam literówki, ale nich juz wisi na allegro http://www.allegro.pl/item969607311_sunia_w_typie_doberman_duza_lubiaca_dzieci.html GUMTREEKATOWICE cafeanimal.pl Quote
Jaaga Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Chipa nie ma. Na smyczy ciągnie, bo ją wszystko interesuje i wszędzie się spieszy. Nie jest to takie bezsensowne ciągnięcie, byle do przodu. Po prostu, jak coś ją zainteresuje, to musi do tego szybko dotrzeć, a że dużo rzeczy budzi jej zainteresowanie, to trudno. Ona teraz mieszka sama i chodzi z nami na spacery. jest grzeczna i spokojna. Nie niszczy. Obojętne, czy była z ludzmi, czy nie, to jest grzeczna w domu, za to na spacerach musi się wyszaleć. Quote
GoskaGoska Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Jagga a u was chip ile kosztuje? ma GG mialam zapytanie o nią niby Pan ma dzwonić do ciebie , ale jak cos to go przemagluj jeszcze Quote
divia_gg Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Zaprosze na watek Barego - cudnego suzego przyjaznego i w ogole superowego psiaka. Potzrebna pomoc.... http://www.dogomania.pl/threads/182268-Bary-duA-a-i-przyjazna-ciapa-ma-dt-ale-nie-ma-KASY-i-swojego-ludzia Quote
Jaaga Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Chip kosztuje 70 zł. Tańsze są w Mikołowie, ale tylko przy okazji jakieś wizyty, bo paliwo pokryje różnicę ;). Quote
GoskaGoska Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 dzięki Ajula jest już na koncie zaraz dopisuję Quote
GoskaGoska Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 dziś mija miesiąc jak sunia jest u Jaagi czyli przelewam z góry kasę na drugi miesiąc czyli od 24.03 do 24.04 - przelewam 295zł, bo 5zł Bjuta wpłaciła bezpośrednio do Jaggi przypominam, ze jeszcze 2 dni trwa bazarek z którego 1/2 polowa pojdzie na Sonię http://www.dogomania.pl/threads/182037-CIUCHOLAND-XS-S-M-Na-dwie-sunie-w-DT-Do-26-03-Zapraszam Quote
erka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 GoskaGoska, czy Sonia ma aktualne ogłoszenia? Nikt niestety do Jaagi nie dzwonił w jej sprawie.:( Quote
holly101 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Kochane, kaskę z bazarku za kartki przeleję jutro. Małe komplikacje sieciowe - przepraszam! Quote
GoskaGoska Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 od mnie z jej funduszy ma wyróżnione allegro ktore będzie jeszcze 11dni i jest na gumtreekatowice- z gumtree na gg odezwał się jeden Pan, ale niby miał dzwonic do Jaggi i jak się domyślam nie zadzwonił - minusem u Pana był brak ogrodzenia Quote
divia_gg Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 U mnie ma komplet z 19 marca na dolnoslaskie, wczesniejszy byl 8 marca na slask... Quote
Jaaga Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Goska, zapomniałam potwierdzić, że otrzymałam reszte za sterylkę, ale mam chyba juz sklerozę ;):oops:. Nikt nie dzwonił w sprawie Soni. Ona nie nadaje się do posesji bez ogrodzenia. Sonia rzuca się za wszystkim, co sie rusza, wiec nie moze być puszczana tak luzem. Bary nadałby sie bez problemu, ale nie ona. Sonia zmieniła się po sterylce. Jutro postaram sie zrobic jej zdjęcia. W Kielcach była kryta i nie zachodziła w ciążę, miała przy tym duży, obwisły brzuch. Cos chyba było nie tak z macicą, bo po sterylce ten wiszący brzuch zniknął. Teraz dostaje psie jedzenie, zamiast resztek ze stołu i wyładniała. Staciła swoją ciężkość, jest zgrabna. Teraz sylwetka bardziej przypomina dobermana. Niestety, cały czas zmienia sierść. Wyczesuję, ale na bieząco wychodzą nastepne warstwy. Chyba wymieni kompletnie wszystkie włosy :evil_lol:. Baruś jest zakochany w Soni i dzis jej towarzystwo wybrał zamiast domu. Quote
Jaaga Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jako, że zaczął sie u nas sezon na kleszcze, to kupiłam Soni i Baremu obróżki zabezpieczające. Koszt jednej 13,34 zł. Lepiej zabezpieczyc, niz leczyć. W zeszłym roku Sara złapała babesziozę, więc bardzo boję sie tych małych paskud. Quote
GoskaGoska Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 ok postaram się dzis zrobic przelew za obroże - za DT dzis powinna byc kasa Quote
divia_gg Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Soni zrobie nowa serie ogloszen jak beda nowe zdjecia. Bo szkoda czasu, czesc z tamtych jest dalej aktualna, wiec trzeba cos zmienic... Quote
Jaaga Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Zrobiłam dziś w ogrodzie zdjęcia, ale na razie nie mam nawet czasu ich wgrać. Quote
divia_gg Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jak cos to mozesz na maila potem wyslac to czy ja czy ewelinka wstawimy. Zawsze latwiej na maila puscic niz na dogo;) Quote
Jaaga Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Sonia złapana na codzienne wyczesywanie: siesta Sonia pracująca przy izolowaniu swojego lokum Dzis wszyscy ciężko pracowali w ogrodzie Quote
Basia1968 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Gosiu ja wyślę rano 30 zł /tylko mam w tytule Sara - Basia1968 - to będziesz wiedzieć, ze to na Sonię. Ok? bo tak mam juz przelew wydrukowany /zreszta tak jak poprzednio Quote
Recommended Posts