Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wreszcie się zebrałam i zrobiłam suni wyróznione allegro na 14 dni
a właśnie w związku z tym mam parę pytań ;
czy ona ma chipa ?
Jak teraz chodzi na smyczy już lepiej nie ciągnie jak lokomotywa?
Czy ona ma okazje Jagga u Ciebie zostawać sama ?

pozniej posprawdzam literówki, ale nich juz wisi na allegro
http://www.allegro.pl/item969607311_sunia_w_typie_doberman_duza_lubiaca_dzieci.html
GUMTREEKATOWICE
cafeanimal.pl

Posted

Chipa nie ma. Na smyczy ciągnie, bo ją wszystko interesuje i wszędzie się spieszy. Nie jest to takie bezsensowne ciągnięcie, byle do przodu. Po prostu, jak coś ją zainteresuje, to musi do tego szybko dotrzeć, a że dużo rzeczy budzi jej zainteresowanie, to trudno. Ona teraz mieszka sama i chodzi z nami na spacery. jest grzeczna i spokojna. Nie niszczy. Obojętne, czy była z ludzmi, czy nie, to jest grzeczna w domu, za to na spacerach musi się wyszaleć.

Posted

od mnie z jej funduszy ma wyróżnione allegro ktore będzie jeszcze 11dni i jest na gumtreekatowice- z gumtree na gg odezwał się jeden Pan, ale niby miał dzwonic do Jaggi i jak się domyślam nie zadzwonił - minusem u Pana był brak ogrodzenia

Posted

Goska, zapomniałam potwierdzić, że otrzymałam reszte za sterylkę, ale mam chyba juz sklerozę ;):oops:.

Nikt nie dzwonił w sprawie Soni. Ona nie nadaje się do posesji bez ogrodzenia. Sonia rzuca się za wszystkim, co sie rusza, wiec nie moze być puszczana tak luzem. Bary nadałby sie bez problemu, ale nie ona.

Sonia zmieniła się po sterylce. Jutro postaram sie zrobic jej zdjęcia. W Kielcach była kryta i nie zachodziła w ciążę, miała przy tym duży, obwisły brzuch. Cos chyba było nie tak z macicą, bo po sterylce ten wiszący brzuch zniknął. Teraz dostaje psie jedzenie, zamiast resztek ze stołu i wyładniała. Staciła swoją ciężkość, jest zgrabna. Teraz sylwetka bardziej przypomina dobermana. Niestety, cały czas zmienia sierść. Wyczesuję, ale na bieząco wychodzą nastepne warstwy. Chyba wymieni kompletnie wszystkie włosy :evil_lol:.

Baruś jest zakochany w Soni i dzis jej towarzystwo wybrał zamiast domu.

Posted

Jako, że zaczął sie u nas sezon na kleszcze, to kupiłam Soni i Baremu obróżki zabezpieczające. Koszt jednej 13,34 zł. Lepiej zabezpieczyc, niz leczyć. W zeszłym roku Sara złapała babesziozę, więc bardzo boję sie tych małych paskud.

Posted

Gosiu ja wyślę rano 30 zł /tylko mam w tytule Sara - Basia1968 - to będziesz wiedzieć, ze to na Sonię. Ok? bo tak mam juz przelew wydrukowany /zreszta tak jak poprzednio