Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaszczepię więc :lol:.
Holly bardzo dziękuję za bazarki dla Soni. Gdyby nie Ty, to nie wiem, jak byłoby z utrzymaniem Soni.
Bary nie ma takiego anioła stróża i nie ma go za co zaszczepić :shake:.

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki, dajcie spokój - dla mnie to sama przyjemność. W poniedziałek przeleję Wam kasę za ten bazarek i może w weekend jeszcze następny uda mi się wykombinować :) W najbliższym czasie czeka mnie przeprowadzka więc kto wie co znajdę przy generalnych porządkach ;)

Soniu, do góry!!! Cały Karpacz już wie o pięknej Suni Soni do wzięcia ale bez odzewu na razie :(

Posted

Gosiu, możesz mi wpłacić na utrzymanie Soni na ten miesiąc? Zapłaciłam ze swoich pieniędzy 1000 zł na kojec Barego i nie mam pieniedzy, zeby zamówić dla nich jedzenie, a sie kończy.

Posted

Wysłałam 10 zł za bieżący miesiąc - ale kopiowałam przelew i w treści mam, że to z bazarku :wallbash: a to jest normalna deklarowana wpłata. Sorki za zamieszanie :oops:

Posted

Zrobię oczywiście zdjęcia, jak będziemy mieli wspólnie chwile wolnego. Na razie praktycznie mijamy sie z mężem i więcej rozmawiamy ze sobą przez telefon, niż na żywo. Do zdjęć jestem potrzebna ja, bo sam ich nie zrobi. Sonia jest wiecznie w ruchu.

Nowe zdjęcia przydadzą się tez do ogłoszeń.