holly101 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Kochane, wczoraj w nocy (dopiero - z wiadomych względów) przelałam 280zł na konto Soni. Mam nadzieję, że jeszcze dziś pieniądze będą :) Quote
erka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 To super:):), dzięki holly101:). Czyli jest juz na sterylkę i jeszcze trochę zostanie na dt:). Quote
GoskaGoska Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 dziękujemy holly bardzo , bo w duży stopniu ratuje finansowo Sonią :Rose: właśnie zaksięgowała się wpłata od niej 280zł z bazarku:loveu: dziś zrobię przelew do Jaggi za resztę sterylki Quote
divia_gg Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A ja zaprosze na nowootwarty bazarek Na Kielce . Zapraszam bardzo gorąco http://www.dogomania.pl/threads/181847-Figurkowo-pluszakowy-na-Kielce-I-cos-jeszcze-Do-1-04-10-ZAPRASZAM Quote
monika083 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 a ja zapraszam na bazarek ,z ktorego dochod zostanie podzielony miedzy nasza Sonia a sunia w dt w Rudzie sl. http://www.dogomania.pl/threads/182037-CIUCHOLAND-Na-dwie-sunie-w-DT-Do-26-03-Zapraszam?p=14313158#top Quote
Jaaga Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 W bazarku Divii juz wziełam udział. Za bazarek moniki083 dla Soni bardzo dziekuję. Sonia jest superową sunią, której jednak nikt nie chce. Myślałam, że zaraz po sterylce znajdzie się dom, a do tej pory jeszcze ani jedna osoba o nią nie pytała. Dr Gierek, którego bardzo ujęła, reklamował ją Swojej znajomej, ale niestety dom mozliwy byłby dopiero od lipca. Czy mogę prosic o kolejne ogłoszenia dla Soni? Chciałam jej zrobić kolejne zdjęcia w domu, ale ona na widok człowieka cały czas musi być przy nogach i w ruchu. Nie połozy się na moment. Najważniejsze jest, żeby jak najbardziej wylizać ludzi i ponadstawiać się do głaskania. Quote
monika083 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Sonia jest duza ,dlatego troszke ciezej bedzie z adopcja,ale to swietnie ,ze nie jest jakas wycofana ,tylko taka otwarta na ludzi...jutro ja pooglaszam zanim TZ wroci ,bo pozniej mi meci ,ze siedze caly dzien na dogo:mad: ..jeju ,jak ja bym chciala ,zeby moj Bruno byl takim pieszczochem..zeby go wymiziac i wycalowac to musze trzymac sila:evil_lol: Quote
Jaaga Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Oj, nie jest wycofana. Dzieci po wsadzeniu do wanny najpierw są do połowy wylizane, potem mogą się myć. Najlepiej smakują na mokro :evil_lol:. Też wydaje mi sie teraz, ze przez jej rozmiar gorzej będzie z domem. Quote
GoskaGoska Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 zrobi się ciepło to o adopcje będzie łatwiej. Jagga jak możesz zrób jej fotkę z dziecmi- jak coś to buzie dzieciom się zamarze, ale takie foty z dziećmi są bardziej przekonujące niż to, ze się napisze,że lubi dzieci - ludzie to wzrokowy, i choćby były nie wiem jak dobre teksty ogłoszeni - to nie pomogą jak nie ma ślicznych fotek, a jak są śliczne zdjęcia - to można się nie wysilać z ogłoszeniami, a ludzie będą bardziej zainteresowani. WIęc prosimy o foty z dziecmi i domowe,bo jak jej szukamy domowego DS to też niech ludzie zobaczą jak dobrze się w warunkach mieszkaniowych prezentuje. A nie masz Jagga jakieś chusteczki czerownej albo żółtej zeby ją ukoloryzować jakoś? hehe to się rozpisałam :oops: Jagga jak ci się zaksięguje wpłata to proszę potwierdz na wątku Quote
monika083 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A nie masz Jagga jakieś chusteczki czerownej albo żółtej zeby ją ukoloryzować jakoś? ..albo jakis kapelusik ubrac..:evil_lol::evil_lol: tak na serio to ja ja widze w czerwonej chusteczce:loveu: Quote
GoskaGoska Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 taaa a w ogóle to weszłam tu wcześniej zeby bazarek zapisać na 1stronie Quote
divia_gg Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Czy mogę prosic o kolejne ogłoszenia dla Soni? Zrobie komplet - mam nadzieje, ze dzis dam rade. Moze sprobowac ja na inne wojewodztwo? Bo oglaszalam na slask to moze teraz dolnoslaskie? Co myslicie? Za zdjeciami jestem tez jak najbardziej;) Quote
Jaaga Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Zdjęć dziś na pewno nie dam rady zrobić. Myslę, że zrobię, jak pojedzie Niko, bo większa szansa na spokojne zachowanie. Jak najpierw sie nie cierpieli, to teraz są przyjaciółmi i wszystko robią razem. Quote
GoskaGoska Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 proszę jak coś robić na Wrocław - ja jej zrobię allegro i gumtree , cafeanimal - to tych 3 tego nie rób , jesli będzie jakiś dom we Wrocławiu to się zrobi wizyty i ja będę ją mogła mieć na oku , bo już wracam do PL na stałe Quote
divia_gg Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Nie no zrobie z tymi co sa, ale jak myslisz jaaga z tym wojewodztwem. Dac na dolnoslaskie? Jak wolisz? Moze jakies preferecje wojewodzkie??:) Teraz zobaczylam Gosiu Twoj wpis, pisalaysmy razem. Oki to na dolny slask;) Poza tym wymienilas akurat te co ja nie robie - z techniczno blokowawczych przyczyn;) Wiec spoko.:lol: Quote
GoskaGoska Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 u Holly na bazarku Sonii kupiłam sobie parę karteczek - a Holly nie chce kasy za wysyłkę -więc to co bym wydała na znaczki daję na Sonię czyli dopisuję 17zł do jej rachunku i jeszcze 10zł , bo książkę po Monice przejęłam Quote
erka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 GoskaGoska, ze wzgledu na Twoją obecność rzeczywiście dobrze by był na Wrocław, ale jak zwykle będzie problem transportowy. Najlepiej by był spróbowac tu i tu. Quote
GoskaGoska Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 erka ale ten p.Tomasz brat Ingrid jezdzi często raz w tyg z Katowic do Wrocławia, ten co kiedyś dawałam ci nr -poza tym to nie jest tak daleko więc nawet płatny transport się wtedy załatwi Quote
holly101 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jeśli chodzi o transport suni, to jeśli ona nie wymaga jakichś specjalnych warunków, tzn. jest w stanie podróżować osobówka (skodą octavią) to ja i mój kochany TZcik też możemy się zaoferować. Zakładając, że odbyłoby się to do października - bo wtedy mam termin porodu :) ale innej opcji pod uwagę nie biorę - Sonia znajdzie dom o wiele, wiele szybciej ;) Quote
divia_gg Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 No byla oglaszana na slask i nic, wiec teraz oglaszam na dolnoslaskie. Moze tam jakis ktos ja wypatrzy;) Sonia ma komplet ogloszeniowy na weekend - oby tym razem. Na dolnoslaskie puscilam. Quote
kika22 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 holly101 napisał(a): października - bo wtedy mam termin porodu :) ale innej opcji pod uwagę nie biorę - Sonia znajdzie dom o wiele, wiele szybciej ;) Gratulacje. Sonka wczesniej znajdzie domek. Quote
Jaaga Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Miałam pierwszego, ale lakonicznego maila o Sonię (z Wrocławia). Napisałam o wizycie przedadopcyjnej i na razie nie mam odpowiedzi. Dziś pojechał Niko i Sońka została sama. Quote
holly101 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Pierwsze koty za płoty Może niekoniecznie pierwsze śliwki robaczywki ;) Zobaczymy :) Quote
erka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Sonia, bezproblemowa, otwarta, przyjacielska sunia, juz po sterylce pilnie szuka domu! Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 holly101 napisał(a):Pierwsze koty za płoty Może niekoniecznie pierwsze śliwki robaczywki ;) Zobaczymy :) Tak, tak, a kto nie szuka, ten nie znajdzie..:roll: Quote
Recommended Posts