Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy holly bardzo , bo w duży stopniu ratuje finansowo Sonią :Rose:
właśnie zaksięgowała się wpłata od niej 280zł z bazarku:loveu: dziś zrobię przelew do Jaggi za resztę sterylki

Posted

W bazarku Divii juz wziełam udział. Za bazarek moniki083 dla Soni bardzo dziekuję.
Sonia jest superową sunią, której jednak nikt nie chce. Myślałam, że zaraz po sterylce znajdzie się dom, a do tej pory jeszcze ani jedna osoba o nią nie pytała.
Dr Gierek, którego bardzo ujęła, reklamował ją Swojej znajomej, ale niestety dom mozliwy byłby dopiero od lipca.
Czy mogę prosic o kolejne ogłoszenia dla Soni? Chciałam jej zrobić kolejne zdjęcia w domu, ale ona na widok człowieka cały czas musi być przy nogach i w ruchu. Nie połozy się na moment. Najważniejsze jest, żeby jak najbardziej wylizać ludzi i ponadstawiać się do głaskania.

Posted

Sonia jest duza ,dlatego troszke ciezej bedzie z adopcja,ale to swietnie ,ze nie jest jakas wycofana ,tylko taka otwarta na ludzi...jutro ja pooglaszam zanim TZ wroci ,bo pozniej mi meci ,ze siedze caly dzien na dogo:mad:

..jeju ,jak ja bym chciala ,zeby moj Bruno byl takim pieszczochem..zeby go wymiziac i wycalowac to musze trzymac sila:evil_lol:

Posted

Oj, nie jest wycofana. Dzieci po wsadzeniu do wanny najpierw są do połowy wylizane, potem mogą się myć. Najlepiej smakują na mokro :evil_lol:.

Też wydaje mi sie teraz, ze przez jej rozmiar gorzej będzie z domem.

Posted

zrobi się ciepło to o adopcje będzie łatwiej.
Jagga jak możesz zrób jej fotkę z dziecmi- jak coś to buzie dzieciom się zamarze, ale takie foty z dziećmi są bardziej przekonujące niż to, ze się napisze,że lubi dzieci - ludzie to wzrokowy, i choćby były nie wiem jak dobre teksty ogłoszeni - to nie pomogą jak nie ma ślicznych fotek, a jak są śliczne zdjęcia - to można się nie wysilać z ogłoszeniami, a ludzie będą bardziej zainteresowani. WIęc prosimy o foty z dziecmi i domowe,bo jak jej szukamy domowego DS to też niech ludzie zobaczą jak dobrze się w warunkach mieszkaniowych prezentuje.
A nie masz Jagga jakieś chusteczki czerownej albo żółtej zeby ją ukoloryzować jakoś?
hehe to się rozpisałam :oops:
Jagga jak ci się zaksięguje wpłata to proszę potwierdz na wątku

Posted

A nie masz Jagga jakieś chusteczki czerownej albo żółtej zeby ją ukoloryzować jakoś?

..albo jakis kapelusik ubrac..:evil_lol::evil_lol:
tak na serio to ja ja widze w czerwonej chusteczce:loveu:

Posted

Czy mogę prosic o kolejne ogłoszenia dla Soni?

Zrobie komplet - mam nadzieje, ze dzis dam rade. Moze sprobowac ja na inne wojewodztwo? Bo oglaszalam na slask to moze teraz dolnoslaskie? Co myslicie?
Za zdjeciami jestem tez jak najbardziej;)

Posted

Zdjęć dziś na pewno nie dam rady zrobić. Myslę, że zrobię, jak pojedzie Niko, bo większa szansa na spokojne zachowanie. Jak najpierw sie nie cierpieli, to teraz są przyjaciółmi i wszystko robią razem.

Posted

proszę jak coś robić na Wrocław - ja jej zrobię allegro i gumtree , cafeanimal - to tych 3 tego nie rób , jesli będzie jakiś dom we Wrocławiu to się zrobi wizyty i ja będę ją mogła mieć na oku , bo już wracam do PL na stałe

Posted

Nie no zrobie z tymi co sa, ale jak myslisz jaaga z tym wojewodztwem. Dac na dolnoslaskie? Jak wolisz? Moze jakies preferecje wojewodzkie??:)

Teraz zobaczylam Gosiu Twoj wpis, pisalaysmy razem. Oki to na dolny slask;) Poza tym wymienilas akurat te co ja nie robie - z techniczno blokowawczych przyczyn;) Wiec spoko.:lol:

Posted

u Holly na bazarku Sonii kupiłam sobie parę karteczek - a Holly nie chce kasy za wysyłkę -więc to co bym wydała na znaczki daję na Sonię czyli dopisuję 17zł do jej rachunku i jeszcze 10zł , bo książkę po Monice przejęłam

Posted

GoskaGoska, ze wzgledu na Twoją obecność rzeczywiście dobrze by był na Wrocław, ale jak zwykle będzie problem transportowy.
Najlepiej by był spróbowac tu i tu.

Posted

erka ale ten p.Tomasz brat Ingrid jezdzi często raz w tyg z Katowic do Wrocławia, ten co kiedyś dawałam ci nr -poza tym to nie jest tak daleko więc nawet płatny transport się wtedy załatwi

Posted

Jeśli chodzi o transport suni, to jeśli ona nie wymaga jakichś specjalnych warunków, tzn. jest w stanie podróżować osobówka (skodą octavią) to ja i mój kochany TZcik też możemy się zaoferować. Zakładając, że odbyłoby się to do października - bo wtedy mam termin porodu :) ale innej opcji pod uwagę nie biorę - Sonia znajdzie dom o wiele, wiele szybciej ;)

Posted

No byla oglaszana na slask i nic, wiec teraz oglaszam na dolnoslaskie. Moze tam jakis ktos ja wypatrzy;)

Sonia ma komplet ogloszeniowy na weekend - oby tym razem. Na dolnoslaskie puscilam.

Posted

holly101 napisał(a):
października - bo wtedy mam termin porodu :) ale innej opcji pod uwagę nie biorę - Sonia znajdzie dom o wiele, wiele szybciej ;)

Gratulacje.
Sonka wczesniej znajdzie domek.

Posted

Miałam pierwszego, ale lakonicznego maila o Sonię (z Wrocławia). Napisałam o wizycie przedadopcyjnej i na razie nie mam odpowiedzi. Dziś pojechał Niko i Sońka została sama.

Posted

holly101 napisał(a):
Pierwsze koty za płoty
Może niekoniecznie pierwsze śliwki robaczywki ;)
Zobaczymy :)

Tak, tak, a kto nie szuka, ten nie znajdzie..:roll: