Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia jeszcze powiedz ze do kawalerki :evil_lol::evil_lol:
To juz w ogole by ktos sie wyprowadzic na klatke musial....No nic gratis jest gratos i trza brac, bo drugiej okazji nie bedzie. Albo jak o Barego sie ktos odezwie to Sonia w gratisie...

Posted

Czy ogłoszenia są na mnie zrobione, bo wiem, że Gosia dawała komus namiary na mnie? Jesli tak, to nie było ani jednego telefonu :shake:. W gruncie rzeczy jakaś dziwna cisza, bo zawsze ludzie i tak dzwonią ze starych ogłoszeń, a teraz nic. Czyżby naprawdę nikt nie chciał dużego, ale przyjaznego psa :crazyeye:?

W przyszłym tygodniu dam ogłoszenie do Jarmarku. Tylko, jesli mogę, to na czyjś tel., zeby był pierwszy przesiew. Nie mam już nerwów do niektórych matołów, zaczynam krzyczeć do telefonu :oops:. Niestety, z gazet tak jest, ze połowa zainteresowanych nie powinna miec żadnego psa. Za to z tej gazety dzwonią ludzie z okolic, gdzie wiekszość posiada własne domy, więc może łatwiej o dom dla dużego psa.

Posted

Rany swiata ja chyba naprawde mam jakis urok na te ogloszenia. Sunie oglaszalam na wsyztskie strony najpierw na slask potem na dolnoslaskie inic...Ja juz nie wiem - moze nie powinnam oglaszac...Co sie dzieje? Oglaszalam Gucia i takiego piekniocha tez nikt nie dzwonil. Sonia tez sliczna i nic....Az sie boje, ze cos w tym jest. Teraz ewelinka przejela Gucia i znajac zycie ktos zadzwoni...

Posted

Jagga to norma i że tak powiem wliczone jest w te zajęcie odbieranie głupich telefonów czy tez dostawanie idiotycznych maila, czy też na gg - to norma - i chyba każdej z nas podnosi się ciśnienie - i puszczają nerwy , no ale tego nie da się uniknąć :shake:, bo debili nie brakuje
A parę postów wcześniej pisałyśmy z divia o ogłoszeniach - ciotka nie czytasz co piszemy :razz:

Posted

A parę postów wcześniej pisałyśmy z divia o ogłoszeniach - ciotka nie czytasz co piszemy

Gdzie gdzie?? :oops: Dosyc ze rzucam uroki, to jeszcze slepa i czytac ze zrozumieniem nie potrafi :evil_lol::evil_lol:

Posted

Czytam, ale juz mi sie miesza. Wiem, ze trzeba liczyc się z takimi telefonami, ale ja ogłaszam swoje szczeniaki i kocięta i tez mam takie walniete telefony, więc cały dzień chodzę nabuzowana. Ostatnio głupia baba obraziła sie, ze kocię brytyjskie nie nadaje sie na kota wychodzącego. Do tego jestem ciagle pouczana o szkodliwości kastracji i sterylizacji kotów. Nerwy mogą puścić po kilku takich telefonach.

Posted

No Jaaga nie dziwie Ci sie. Choc sama nie mam prawie zadnego doswiadczenia z tymi telefonami to chyba bym pogryzla przez sluchawke. Nic mnie tak nie wkurza jak nieuleczalna glupota ludzka....Tlumaczysz jak krowie na granicy a tu nic...Jakby po drugiej stronie jakas pustak intelektualna byla....Ale Jaaga trzymaj sie dzielnie...:)

Posted

diva ty dokładnie pisałaś w poście 242 ;)

Ja po tych wszystkich głupich zapytaniach - zawsze jestem zadziwiona jak można być takim debilem- nigdy się dziwić nie przestanę - a niektórym tupetu nie brakuje - ja się nawet denerwuję jak sobie przypominam co niektóre osobniki :diabloti:

Posted

Jaaga wiem, że jesteś bardzo zagoniona i masz mnóstwo pracy...ale dobre zdjęcia to połowa sukcesu...
bardzo fajnie na ludzi działają zdjęcia w domowych warunkach, może w wolnej chwili uda Ci się coś cyknąć ?:razz:

Posted

Jaaga - to Bary też u Ciebie? Przepraszam, że nie przeczytałam całego jego wątku, ale dorwałam się na dogo po kilku dniach braku netu i staram się jakoś "na skróty" nadrobić zaległości. Mam już też aparat i zrobione zdjęcia - wystawię obiecany bazarek filmowy.

Posted

Isiak napisał(a):
Jaaga - to Bary też u Ciebie? Przepraszam, że nie przeczytałam całego jego wątku, ale dorwałam się na dogo po kilku dniach braku netu i staram się jakoś "na skróty" nadrobić zaległości. Mam już też aparat i zrobione zdjęcia - wystawię obiecany bazarek filmowy.

Bary też u Jaagi....i też nikt nie pyta:(

Posted

Już przygotowuję bazarek filmowy - sporo pozycji - dochód ogólnie będzie na psiaki Jaagi, na Sonię, Barego, ona sama najlepiej wie, jak podzielić. Nie mam za bardzo doświadczenia z ustalaniem ceny :oops: ale coś wymyślę - czyli pewnie "zmałpuję" z innego bazarku ;)

Posted

Dziekuję za bazarek dla Soni i Barego.
Zdjęcia zrobie w Święta, bo teraz nie mamy chwili wolnej, a do zdjęć Soni są koniecznie potrzebne dwie osoby.

Posted

Erko, Sonia miała już przecież 2 serię ogłoszeń...
przydałyby sie nowe zdjęcia, bo te obecne nie oddają wcale jej urody :(
najlepiej jakieś w domu, czy przy ślicznych córach Jaagi ;)
wiem, że teraz jest ciężko Jaago znaleźć Ci wolną chwilę...ale może choć kilka zdjęc uda się zrobić.