Jump to content
Dogomania

Cookie z Dobrocina z mega biegunką Brak odbytu Przetoka do pochwy .MA DOM

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
żywienie pozajelitowe to kroplówki?

Tak . Przez 2 tygodnie , aż do czasu zagojenia się odbytu . Mała ma w dzień przebywać u weta , a na noc u Demi .

Posted

małą oddałam juz do dziewczyn.... Nawet one sie martwią, a jak mówią, ze same nie wiedzą co z nią bedzie, to można zacząć sie na prawde bardzo martwić :(
Od wczoraj mała czuje sie bardzo źle, biedna głodna, zatkana i w ogóle. Po kontraście okropnie z niej leciało:/
O 13 zaczynamy zabieg. RTG wezme po zabiegu, bo dziewczyny chcą go jeszcze miec. bedą dziś robić nastepny, i porównywać.
Wszyscy sie w niej zakochali, wszyscy..,. Nawet juz dom na nią czeka jak bedzie wszystko ok...
Jak bedzie ok...

Zobaczymy, moje wetki powiedziały, ze zrobią wszystko co mogą, ale jak bedzie bardzo źle, i nie bedzie szans, to nawet sie nie zastanawiają i ją uśpią. Moja Ania, nosi ją ciągle na rekach, mimo, ze cały rekaw ma zasrany, wszystcy tak ją kochamy, tak sie staramy, żeby ona tylko dała rade:(

Posted

małą oddałam juz do dziewczyn.... Nawet one sie martwią, a jak mówią, ze same nie wiedzą co z nią bedzie, to można zacząć sie na prawde bardzo martwić :(
Od wczoraj mała czuje sie bardzo źle, biedna głodna, zatkana i w ogóle. Po kontraście okropnie z niej leciało:/
O 13 zaczynamy zabieg. RTG wezme po zabiegu, bo dziewczyny chcą go jeszcze miec. bedą dziś robić nastepny, i porównywać.
Wszyscy sie w niej zakochali, wszyscy..,. Nawet juz dom na nią czeka jak bedzie wszystko ok...
Jak bedzie ok...

Zobaczymy, moje wetki powiedziały, ze zrobią wszystko co mogą, ale jak bedzie bardzo źle, i nie bedzie szans, to nawet sie nie zastanawiają i ją uśpią. Moja Ania, nosi ją ciągle na rekach, mimo, ze cały rekaw ma zasrany, wszystcy tak ją kochamy, tak sie staramy, żeby ona tylko dała rade:(

Posted

Kochane maleństwo . To taka słodka i mądra dziewczynka . Musi dać radę . Jej posłanko na nią czeka . I miseczki i zabaweczki . Niczego nie schowałam . Trzymam kciuki za kruszynkę .

Posted

dostałam smsa od Demi:
"Mała jest po zabiegu, śpi u wetek na termoforze, nie otwierali jelit tylko wymasowali ją jakoś, ma jelito jak u dorosłego psa, jak się nie skurczy i nie zacznie samo pracować to koniec.."

:placz:

Posted

Cookie już u Demi
Demi nie może pisać bo ją trzyma na rękach
jak zabierała Małą od weta to się przeraziła, bo wyglądała źle
ale jak tylko doszły do domu to mała odzyła i zachowuje się jak zawsze:)
przez 3 dni ma nie dostawać nic do jedzenia ani picia
Demi mi napisała że Cookie ma taką wolę życia że musi być dobrze!
jej nowi przyszli właściciele byli u niej w lecznicy zobaczyć co u malutkiej

jak Demi się obrobi to ma tu zajrzeć na Dogo

Posted

ale co rozumiem, ze bedzie chodzic na kroplówki , bo przeciez nie moze nic nie pić, jejku bidulka co ona się nacierpi.
Ale co to za ewentualni właściciele? i jeśli nie będzie mieć zwieracza- też będą ją chcieli - nawet w pieluchach?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
ale co rozumiem, ze bedzie chodzic na kroplówki , bo przeciez nie moze nic nie pić, jejku bidulka co ona się nacierpi.
Ale co to za ewentualni właściciele? i jeśli nie będzie mieć zwieracza- też będą ją chcieli - nawet w pieluchach?

no nie, ususze ją na amen;> hehe:) pewnie, w ciagu dnia bedzie u wetek, na noc u mnie.
Ja ich jeszcze nie poznałam. Niestety tylko jak bedzie wzglednie zdrowa, przychodzą ze swoją chorą jamniczką co chwile i ją oglądają:)

Mała na razie śpi, dziś juz padam na dziub, wiecej napisze jutro, mam nadzieje.
Podobno zwieracze już zaczynają działać :D tak mówił mi wet, bo jak dali kawałek rurki, to ciagle z niej kupka leciała, a po zszyciu dupci i wyjęciu to przestało :) Dupcie Cookie ma wiekszą, ponieważ doszli do wniosku, ze i tak blizna troche ściagnie odbyt, dlatego dziura jest wieksza.
Mała śpi, takze do zdjęć jej nie męcze.

MUSI BYĆ DOBRZE ...:)