BIANKA1 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 xmartix napisał(a):żywienie pozajelitowe to kroplówki? Tak . Przez 2 tygodnie , aż do czasu zagojenia się odbytu . Mała ma w dzień przebywać u weta , a na noc u Demi . Quote
xmartix Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 hmm no to trzymam kciuki ale ile ludzi pozna maleńka :) Quote
demi Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 małą oddałam juz do dziewczyn.... Nawet one sie martwią, a jak mówią, ze same nie wiedzą co z nią bedzie, to można zacząć sie na prawde bardzo martwić :( Od wczoraj mała czuje sie bardzo źle, biedna głodna, zatkana i w ogóle. Po kontraście okropnie z niej leciało:/ O 13 zaczynamy zabieg. RTG wezme po zabiegu, bo dziewczyny chcą go jeszcze miec. bedą dziś robić nastepny, i porównywać. Wszyscy sie w niej zakochali, wszyscy..,. Nawet juz dom na nią czeka jak bedzie wszystko ok... Jak bedzie ok... Zobaczymy, moje wetki powiedziały, ze zrobią wszystko co mogą, ale jak bedzie bardzo źle, i nie bedzie szans, to nawet sie nie zastanawiają i ją uśpią. Moja Ania, nosi ją ciągle na rekach, mimo, ze cały rekaw ma zasrany, wszystcy tak ją kochamy, tak sie staramy, żeby ona tylko dała rade:( Quote
demi Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 małą oddałam juz do dziewczyn.... Nawet one sie martwią, a jak mówią, ze same nie wiedzą co z nią bedzie, to można zacząć sie na prawde bardzo martwić :( Od wczoraj mała czuje sie bardzo źle, biedna głodna, zatkana i w ogóle. Po kontraście okropnie z niej leciało:/ O 13 zaczynamy zabieg. RTG wezme po zabiegu, bo dziewczyny chcą go jeszcze miec. bedą dziś robić nastepny, i porównywać. Wszyscy sie w niej zakochali, wszyscy..,. Nawet juz dom na nią czeka jak bedzie wszystko ok... Jak bedzie ok... Zobaczymy, moje wetki powiedziały, ze zrobią wszystko co mogą, ale jak bedzie bardzo źle, i nie bedzie szans, to nawet sie nie zastanawiają i ją uśpią. Moja Ania, nosi ją ciągle na rekach, mimo, ze cały rekaw ma zasrany, wszystcy tak ją kochamy, tak sie staramy, żeby ona tylko dała rade:( Quote
BIANKA1 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Kochane maleństwo . To taka słodka i mądra dziewczynka . Musi dać radę . Jej posłanko na nią czeka . I miseczki i zabaweczki . Niczego nie schowałam . Trzymam kciuki za kruszynkę . Quote
Poker Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 biedna maleńka , tyle się nacierpiała,Czasami nie wiadomo co jest lepsze, przecież ona nie rozumie,że cierpi po to by żyć. Quote
AMIGA Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Nie, nie martwimy się, żeby nie wywoływać licha. Po prostu trzymamy kciuki z wielka nadzieją, że malutka da radę Quote
demi Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 ona tez nie wie, ze może być lepiej... nie ma co mówić, trzeba tylko czekać :( Quote
xmartix Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 dostałam smsa od Demi: "Mała jest po zabiegu, śpi u wetek na termoforze, nie otwierali jelit tylko wymasowali ją jakoś, ma jelito jak u dorosłego psa, jak się nie skurczy i nie zacznie samo pracować to koniec.." :placz: Quote
andzia69 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 przeczytałam od deski do deski historię malutkiej...mogę tylko trzymać kciuki za maleństwo:(:( taka malizna a juz tyle operacji, cierpienia przeżyła:(:( Quote
xmartix Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Cookie już u Demi Demi nie może pisać bo ją trzyma na rękach jak zabierała Małą od weta to się przeraziła, bo wyglądała źle ale jak tylko doszły do domu to mała odzyła i zachowuje się jak zawsze:) przez 3 dni ma nie dostawać nic do jedzenia ani picia Demi mi napisała że Cookie ma taką wolę życia że musi być dobrze! jej nowi przyszli właściciele byli u niej w lecznicy zobaczyć co u malutkiej jak Demi się obrobi to ma tu zajrzeć na Dogo Quote
GoskaGoska Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 ale co rozumiem, ze bedzie chodzic na kroplówki , bo przeciez nie moze nic nie pić, jejku bidulka co ona się nacierpi. Ale co to za ewentualni właściciele? i jeśli nie będzie mieć zwieracza- też będą ją chcieli - nawet w pieluchach? Quote
demi Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 GoskaGoska napisał(a):ale co rozumiem, ze bedzie chodzic na kroplówki , bo przeciez nie moze nic nie pić, jejku bidulka co ona się nacierpi. Ale co to za ewentualni właściciele? i jeśli nie będzie mieć zwieracza- też będą ją chcieli - nawet w pieluchach? no nie, ususze ją na amen;> hehe:) pewnie, w ciagu dnia bedzie u wetek, na noc u mnie. Ja ich jeszcze nie poznałam. Niestety tylko jak bedzie wzglednie zdrowa, przychodzą ze swoją chorą jamniczką co chwile i ją oglądają:) Mała na razie śpi, dziś juz padam na dziub, wiecej napisze jutro, mam nadzieje. Podobno zwieracze już zaczynają działać :D tak mówił mi wet, bo jak dali kawałek rurki, to ciagle z niej kupka leciała, a po zszyciu dupci i wyjęciu to przestało :) Dupcie Cookie ma wiekszą, ponieważ doszli do wniosku, ze i tak blizna troche ściagnie odbyt, dlatego dziura jest wieksza. Mała śpi, takze do zdjęć jej nie męcze. MUSI BYĆ DOBRZE ...:) Quote
Tola Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Trzymam kciuki za malenstwo, niech juz więcej nie cierpi. Musi byc dobrze! Quote
czerda Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 siła w niej wielka , będziew dobrze , demi , można ci jakoś pomóc ? może w załatwieniu czegoś , ew. pojechać gdzies , Quote
BIANKA1 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Obie dziewczyny są bardzo dzielne . Trzymajcie się . Quote
nusia Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Będzie dobrze bo inaczej być nie może!!! Trzymamy kciuki, łapki i co się jeszcze da za Małą!!! Quote
invictus hilaritas Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Musi byc dobrze, tyle sie nacierpiała.. Teraz czeka ja juz lepsze zycie.. Nie moze byc inaczej, malutka wyzdrowieje.. Quote
ata Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Nie odzywam się ale pilnie śledzę wątek....... Taki okruszek a już tyle cierpienia musiał przeżyć....... Trzymam kciuki. Quote
xmartix Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Demi pisała mi że w nocy spokojnie, Cookie spała cały czas, ogólnie śpi dużo, teraz jest u wetek w ciągu dnia, a wieczorem na noc pójdzie do Demi Quote
Recommended Posts