xmartix Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 zdjęcia z Kajtkiem szczeniakiem zdjęcie z Czuczem: Quote
xmartix Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 zdjęcia samej POTWORZYCY :eviltong: zdziwiona bo pewnie wujek Piotrek ją drażnił.. ale ona i tak się nie boi: :lol: Quote
holly101 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Jest boska - ma zawadiacki wyraz pyszczka :) Żeby tylko z dupką było OK, to wszystko będzie OK :D Quote
AMIGA Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Uffffffffffffff jak dobrze czytać takie dobre wieści :-) Quote
Tola Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Uff; wreszcie dobrnełam do konca wątku:lol: Dziękuje Bianka1 za link; sunieczka cudo:loveu: Przy tak fachowej opiece musi byc tylko dobrze; będę zagladac i trzymac kciuki Quote
halbina Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 kochaniutka jest, musi wyzdrowiec i w nagrode dostać najwspanialszy domek! Quote
xmartix Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 maleńka dokazuje ale niestety odbyt zarasta... dlatego jutro będzie miała zabieg poszerzania odbytu.. mam nadzieję że ostatni już :( Quote
AMIGA Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Biedactwo - mało ktory szczeniaczek tyle musi przejsc :-( Quote
BIANKA1 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Dobrze , że została u Demi . Mimo diety i papek jest jak było , a juz miałam wyrzuty sumienia , że ją zaniedbałam .Biedne maleństwo . Quote
xmartix Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 no zarasta mimo że codziennie był przetykany a mała jadła płynne jedzonko i mniej .. szkoda maleńkiej mam nadzieję że to ostatni zabieg i już jej się tam wszystko dobrze poskłada i zrobi Quote
czerda Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 wiem że jestem namolna , ale nikt z wetów nie mówił nic o stomii? Quote
demi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='czerda']wiem że jestem namolna , ale nikt z wetów nie mówił nic o stomii?[/QUOTE] dziś, zaraz idziemy na "poszerzanie" odbytu :( A co to jest? Quote
GoskaGoska Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 nie znam się na tym - tylko tak zakładam, ze jeśli dziurka ma przejąć rolę odbyty i zwieracza - to stomia nie jest wyjściem. Bo ta dziurka musi zacząć przyjmować funkcje odbytu i musi pracować by zwieracz się wykształcił, stomia by rozleniwiła dziurkę, poza tym stomia również by była poważnym zabiegiem i nie wiem czy spełniła by funkcje, bo ją się stosuje zazwyczaj przy kłopotach z jelitami a nie dziurką Ale to takie moje lużne myśli Quote
BIANKA1 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Malutka ma operacje . Będą otwierać brzuszek .Ma blokadę w jelitach gdzieś w okolicy dwunastnicy . Oby się udało . Quote
AMIGA Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 O mammmaaaaaa miaaaa ile ta malutka musi przechodzić! Ale ona jest zuch dziewczynka i na pewno da sobie radę. Oj gdyby nie Wy :Rose::Rose: to maleństwa już na pewno by nie było na tym świecie Quote
BIANKA1 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Nie było dzisiaj operacji . Był kontrast . Jak Demi będzie miała czas to wklei . Operacja zaplanowana na jutro , a po operacji 2 tygodnie żywienie pozajelitowe . Trzymajcie kciuki . Quote
czerda Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 demi proszę nie pozwól jej uśpić , da radę , na pewnoto faktycznie może być najlepsze wyjście to żywienie pozajelitowe , może wtedy się wszystko zagoi? sunia jest silna i będzie dobrze! Quote
Recommended Posts