holly101 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cookie - mały szczekacz! :) Boże, jak ja za nią trzymam kciuki!!!! Dzielne Maleństwo... Quote
ata Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Boję się tu zaglądać:shake: Mocno trzymam:thumbs: Quote
amica Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='kas999'] I jeszcze mam pytanie czy kontaktowałyście się z dr Bierzyńskim osobiście Go nie znam, gdzieś na wątku mi przeleciało to nazwisko a z wątki Iskierki http://www.dogomania.pl/threads/172751-Iskierka-walczy-o-sprawnoA-AE-Zbieramy-na-operacjAE-i-rezonans-POMA-A-CIE-BA-AGAM sądzę że dr mógł by pomóc. Śledzę wątek Iskierki i faktycznie dr Bierzyński jest tam przedstawiony w b. dobrym świetle, sa tez podane dokładne namiary na niego. Iskierka przeszła bardzo skomplikowaną i cięzką operacją ale czuje się teraz juz dobrze, jest tylko troche strasza od Cookie. Kciuki cały czas trzymam, ale cieszę się ogromnie że malutka zaczęła szczekać :) Quote
kakadu Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 ata napisał(a):Boję się tu zaglądać:shake: : mam to samo - codziennie mam stracha jak wchodze na ten watek :( Quote
carolinascotties Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 to tak, jak ja.... zawsze sie zastanowie zanim klikne... Quote
Inez de Villaro Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cookie to skrzacik, który chwyta za serce...Demi Ty masz nadludzkie możliwości i siły dziewczyno!!! Quote
malami Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Przeczytałam od poczatku. Dziewczyny macie wielkie serce. Trzymam kciuki za maluszka. Quote
Evelka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ja jestem z wątku Iskierki właśnie. Jeśli tylko miałybyście możliwość to koniecznie jedźcie ją skonsultować do Wrocławia! Mają tam wybitnych specjalistów o wielkich sercach. Dr Bieżyński jest akurat ortopedą, więc nie wiem na ile mógłby pomóc. Ale koniecznie zapytajcie! W razie czego napiszcie do Naa, Ona tam zna wszystkich i mogłaby doradzić do którego doktora najlepiej się udać w tym przypadku. Ale naprawdę z własnego doświadczenia wiem, że nawet jeśli większość wetów nie daje szans to tam spróbują walczyć i czasem sprawiają cuda... Quote
amica Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 DZięki Evelka za wypowiedz na wątku cookie, wiem ile masz roboty przy Iskierce a pomagasz jeszcze innym :) Quote
czerda Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 dzwoniłąm do demi -małą wesoła , na zewnątrz goi się , jak ma dobry humor to na pewno jest dobrze , ale demi ma mnóóóóóóóóóstwo spraw Quote
demi Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Tak jak pisze Czerda, niby dobrze, bo humorek dopisuje, ale nie najlepiej, bo z kupką ciężko. Dziś wrzucę pare zdjęć, bo by wypadało. A ja raz na ruski rok na dogo to jak ulał;) Bianko, czy dziąszki przysłały Ci troche amu dla małej? Bo nie powiem, ze już z żarciem mega wymiękam:/ Quote
BIANKA1 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Mam to co przysłała Gosia , to co zostało . Nikt mi więcej niczego nie przysłał . Ani w naturze , ani w gotówce. Quote
czerda Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 a na to leniwe jelito dostaje jakieś leki , specjalną karmę / Quote
Korenia Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ja będę miała jakiś grosz dla małej na jedzonki, jak już wpłyną do mnie pieniążki za bazarki :) Quote
Inez de Villaro Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dziewczyny- jakie leki na leniwe jelito dostaje\? Ja mam leniwe jelito i trochę leków w domu, może cos moge podesłać? Quote
anita_happy Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 moj tymczas miał mega biegunke..wystrzał na ok 1 metr!!! brał jakies tabletki, kt sie rozpuszczało /2 x dziennie/ DIA DOG z wodą 1 tabl dwa razy dziennie przez 3 dni plus rosołek ze skrzydełka..zarzucony lekko kaszką manną z rozgotowaną marchewka..duzo marchewki - działa zagęszczajaco... PODZIAŁAŁO Quote
chita Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 dodalam Malutka tutaj http://nasza-klasa.pl/profile/19442438/gallery/album/2/57 i trzymam kciuki z calych sil! Quote
Recommended Posts