BIANKA1 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Biedna kruszynka . Ona tak bardzo pragnie żyć . Quote
demi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Okropnie chce żyć, okropnie... W nd ja już byłam załamana, ale dziś rano już widziałam poprawę :) Ale i tak wg mnie to co ją na starcie spotkało to tragedia... Quote
amica Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 To wszystko jest takie trudne. Nie wyobrażam sobie, że Cookie mogłoby się nie udać :( Zcałęgo serca życzę Demi dużo sił!!!! Wszystkie cioteczki kochają małe Ciasteczko! Quote
czerda Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Stef jeszcze będzie rozmawiał z wetkami i jeśli będzie mógł pomóc i ja też to na pewno to zrobimy , ale najważniejsze że wszyscy ją kochają Quote
anita_happy Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 maleńka jest cudna---życze Wam sukcesu w opiece nad sunieczką.Zaraz przelewam kaske za alegro Quote
mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 amica napisał(a):To wszystko jest takie trudne. Nie wyobrażam sobie, że Cookie mogłoby się nie udać :( Zcałęgo serca życzę Demi dużo sił!!!! Wszystkie cioteczki kochają małe Ciasteczko! Musi się udać. A ja kocham jeszcze Czucza. Quote
Poker Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 pomyślałam ,że może warto by poprosić o pomoc chirurgów dziecięcych , oni mają więcej doświadczenia w leczeniu zarośniętych odbytów,bo to się zdarza u noworodków. Quote
invictus hilaritas Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Bardzo mocno trzymam za was kciuki i wspieram duchowo ! Quote
carolinascotties Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 i ja jestem z WAmi.. tylko przykro mi, bo chwilowo nic nie wysuplam... Quote
figa33 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 matko , ile to maleństwo musi się nacierpieć...:shake: Quote
mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 figa33 napisał(a):matko , ile to maleństwo musi się nacierpieć...:shake: i w tym całym nieszczęściu to radosny szczeniak jest w niej coś takiego...urokliwego, nie umiem tego określić, może to te niesamowite ślepka Quote
amica Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Poker napisał(a):pomyślałam ,że może warto by poprosić o pomoc chirurgów dziecięcych , oni mają więcej doświadczenia w leczeniu zarośniętych odbytów,bo to się zdarza u noworodków. Może ztymi chirurgami dziecięcymi to nie jest zły pomysł... Quote
holly101 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Cookie, Maleństwo nasze trzymaj się... Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Quote
BIANKA1 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Poker napisał(a):pomyślałam ,że może warto by poprosić o pomoc chirurgów dziecięcych , oni mają więcej doświadczenia w leczeniu zarośniętych odbytów,bo to się zdarza u noworodków. Poker , a masz może kogoś konkretnego na myśli kto by się zgodził ? Mój syn i pies mieli operację w tym samym czasie . Po porównaniu opieki zaangażowania i blizn syn stwierdził , że następnym razem pójdzie na operację do weta . Quote
czerda Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 zgadzam sie z bianką , ale popytam chociaż o radę albo żeby ktoś obejrzał Quote
amensalizm Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Lekarze raczej nie są zbyt chętni do pomocy. Ale o rade zawsze można zapytać. Quote
AMIGA Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Tak mi przykro, że tylko trzymaniem kciuków mogę teraz Wam pomóc. Ale za to bardzo, bardzo mocno trzymam :-) Quote
anita_happy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 anita_happy napisał(a):maleńka jest cudna---życze Wam sukcesu w opiece nad sunieczką.Zaraz przelewam kaske za alegro TO PISAŁA MOJA mamcia happy-mamas wpłata juz zrobiona...wpłacamy kasiorke na maleńką Cookie...niech jej na zdrówko idzie... ta wpłata to prezent ku pamięci Talcott - którą jutro żegnamy wszyscy...p\ życzymy maleństwu zdrowia i wytrwałości..bedziemy zaglądac i jak cos bedzie jeszcze do wydania to podrzucimy WAM :) Quote
NusiaiJa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 wpłaciłam od Cioci Grażynki dla małej 30zł zdrowiej malutka, zdrowiej! Quote
amica Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 :( Bardzo mocno trzymam kciuki! Martwię się o malutką, tak bym chciała żeby wyzdrowiała. Quote
BIANKA1 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Wieczorny sms od Demi "Mala zaczela dzis dla zabawy szczekac! Jezu jak sie ciesze:)!" Ja też się cieszę . Ona prześmiesznie szczeka , tak " całą sobą " :lol: Dzielna Malutka i dzielna Demi :loveu: Quote
AMIGA Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Oby same takie radosne wiadomości dochodziły tutaj. Mala nabiera siły skoro ma krzepę na szczekanie :-) Ale kciuków nadal nie puszczam Quote
kas999 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ojej straszna bidulka. Poproszę o inf do przelewu grosika dorzucę. Będę też podrzucać i spróbuję wrzucić do podpisu (jestem w tej kwestii średnio zdolna) może ktoś ją wypatrzy. edit Już zauważyłam konto wpłacę coś w przyszłym tygodniu. I jeszcze mam pytanie czy kontaktowałyście się z dr Bierzyńskim osobiście Go nie znam, gdzieś na wątku mi przeleciało to nazwisko a z wątki Iskierki http://www.dogomania.pl/threads/172751-Iskierka-walczy-o-sprawnoA-AE-Zbieramy-na-operacjAE-i-rezonans-POMA-A-CIE-BA-AGAM sądzę że dr mógł by pomóc. Quote
Recommended Posts