Jump to content
Dogomania

Cookie z Dobrocina z mega biegunką Brak odbytu Przetoka do pochwy .MA DOM

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okropnie chce żyć, okropnie...

W nd ja już byłam załamana, ale dziś rano już widziałam poprawę :)
Ale i tak wg mnie to co ją na starcie spotkało to tragedia...

Posted

To wszystko jest takie trudne. Nie wyobrażam sobie, że Cookie mogłoby się nie udać :( Zcałęgo serca życzę Demi dużo sił!!!! Wszystkie cioteczki kochają małe Ciasteczko!

Posted

amica napisał(a):
To wszystko jest takie trudne. Nie wyobrażam sobie, że Cookie mogłoby się nie udać :( Zcałęgo serca życzę Demi dużo sił!!!! Wszystkie cioteczki kochają małe Ciasteczko!

Musi się udać. A ja kocham jeszcze Czucza.

Posted

pomyślałam ,że może warto by poprosić o pomoc chirurgów dziecięcych , oni mają więcej doświadczenia w leczeniu zarośniętych odbytów,bo to się zdarza u noworodków.

Posted

figa33 napisał(a):
matko , ile to maleństwo musi się nacierpieć...:shake:

i w tym całym nieszczęściu to radosny szczeniak
jest w niej coś takiego...urokliwego, nie umiem tego określić, może to te niesamowite ślepka

Posted

Poker napisał(a):
pomyślałam ,że może warto by poprosić o pomoc chirurgów dziecięcych , oni mają więcej doświadczenia w leczeniu zarośniętych odbytów,bo to się zdarza u noworodków.

Może ztymi chirurgami dziecięcymi to nie jest zły pomysł...

Posted

Poker napisał(a):

Poker , a masz może kogoś konkretnego na myśli kto by się zgodził ?
Mój syn i pies mieli operację w tym samym czasie . Po porównaniu opieki zaangażowania i blizn syn stwierdził , że następnym razem pójdzie na operację do weta .

Posted

anita_happy napisał(a):
maleńka jest cudna---życze Wam sukcesu w opiece nad sunieczką.Zaraz przelewam kaske za alegro

TO PISAŁA MOJA mamcia
happy-mamas
wpłata juz zrobiona...wpłacamy kasiorke na maleńką Cookie...niech jej na zdrówko idzie...
ta wpłata to prezent ku pamięci Talcott - którą jutro żegnamy wszyscy...p\
życzymy maleństwu zdrowia i wytrwałości..bedziemy zaglądac i jak cos bedzie jeszcze do wydania to podrzucimy WAM :)

Posted

Wieczorny sms od Demi

"Mala zaczela dzis dla zabawy szczekac! Jezu jak sie ciesze:)!"

Ja też się cieszę . Ona prześmiesznie szczeka , tak " całą sobą " :lol:
Dzielna Malutka i dzielna Demi :loveu:

Posted

Ojej straszna bidulka. Poproszę o inf do przelewu grosika dorzucę. Będę też podrzucać i spróbuję wrzucić do podpisu (jestem w tej kwestii średnio zdolna) może ktoś ją wypatrzy.
edit
Już zauważyłam konto wpłacę coś w przyszłym tygodniu.
I jeszcze mam pytanie czy kontaktowałyście się z dr Bierzyńskim osobiście Go nie znam, gdzieś na wątku mi przeleciało to nazwisko a z wątki Iskierki http://www.dogomania.pl/threads/172751-Iskierka-walczy-o-sprawnoA-AE-Zbieramy-na-operacjAE-i-rezonans-POMA-A-CIE-BA-AGAM sądzę że dr mógł by pomóc.