Jump to content
Dogomania

Cookie z Dobrocina z mega biegunką Brak odbytu Przetoka do pochwy .MA DOM

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie dziewczyny! Właśnie zapoznałam się z wątkiem bo na naszej klasie wyskoczyła mi aukcja cegiełkowa allegro dla Cookie. Trzymam za malutką mocno kciuki i postaram się wspomóc groszem. Pozdrawiam serdecznie!

Posted

Odebrałam małą od wetek.
Widać, ze jest słaba, zmęczona, ale myśle, że źle sie nie czuje.
Moje dziewczyny mówią, ze jutro, sobota i nd to najważniejsze dni dla małej, gdzie może sie coś popsuć. Powiedziały, ze z racji tego że ma kontakt z kałem wieczny, takze posocznica ją na pewno meczyć może, dostaje mase antybiotyków. Dziś już może normalnie pić.
Rano zrobiłam jej zdjecia, teraz już jej nie męcze bo śpi, to niech śpi. Jak wstanie to jej cykne brzuszek.
Koopa z niej leci równo, także jest dobrze jak na razie.
coś jeszcze miałam napisać ale już nie pamiętam, to na razie wrzuce te zdjecia.

Musiałam to uwiecznić ;)

aaaa, i to jej "wcięcie" powinno tak wyglądać od początku, po zabiegu zrobienia dupci, jeśli by ten kał normalnie wychodził. Także mała od początku była w złym stanie, była poprostu tak zapchana i zgazowana.

Posted

amensalizm napisał(a):
wenflon ta takiej malusiej łapeczce :(

specjalnie zamówione, pediatryczne, jak dla niemowląt... musi być, bo żyły jej jak zapałki idą...

Posted

zapisuje się na wątek, mała jest śliczna :)
Bianka kupiłaś mnie swoim "odwiertem geologicznym" i "najczystszą doopą w całym domu"
Dziś już jestem nie żywa, ale jutro do Was wrócę ...

Posted

O, po banerku przylazła:) Ty uważaj ciocia na wrocławskie wątki, tu takie psy zapodają, że w życiu nie odpadniesz od dogo:)
Ja tu od Czucza się przytoczyłam i wczoraj ta geologia mnie rozbroiła. O małej opowiadam wszystkim, poza dogo też.

Posted

no, mnie też opowiadałaś, ale nie mogłam znaleźć ... dobrze, że banerek zarzuciłaś ... jeśli się nie mylę to mała dostała imię Coockie-Ciasteczko to może w tytuł wrzucić, bo znaleźć Was ciężko :(
Demi to chyba ma radar do wyszukiwania przypadków o wysokim stopniu komplikacji :) A Wrocław tak ... wiem ... pozdrawiam Wrocław ...

Posted

Basia1244 napisał(a):
Bardzo sie cieszę, że sunia już ma się lepiej - trzymałam za nia kciuki. A do Jagódki może ktoś zajrzy i kliknie w mój banerek?

Przyłączamsię do wątku!
JA również trafiłam tu poprzez banerek maleńkiej!! Super robota. Ja w tej chwili wygląda sytuacja finansowa? Czy dużo kasy brakuje na opłacenie operacji?
Pozdrawiam i również całuje śliczną i dzielną sunieczkę!

Posted

maleńka ma allegro cegiełkowe, na razie nie schodzi dużo cegiełek... na pewno brakuje kasy
ona już miała tych zabiegów trochę, nie znamy konkretnej kwoty, bo z AR jeszcze faktura nie przyszla, byc może Demi zna już kwotę, potem mała miała zabiegi u wetek od Demi, i też musimy poczekać na Demi aż się wypowie

Posted

Przeszukałam cały wątek od deski do deski i nie znalazłam ani jedengo linka do allegro cegiełkowego dla malutkiej. Może mi ktoś podac ten link???????????