amica Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Dziewczyny wklejcie koniecznie link do allegro do pierwszego postu, żeby ułatwić ludziom rozsyłanie informacji zachęcającej do zakupu cegiełek:)!!! Maleństwo musi wyzdrowieć!!!! Kupiłam kilka cegiełek na dobry początek! Quote
carolinascotties Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 WKLEJAM DO PROFILU NA N-K zdejcie malej z linkiem do aukcji i watku. Quote
demi Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Małą czuje sie odziwo dobrze:D Mimo wszystkich zakażeń itd wychodzi bez szwanku. wczoraj robili mi szkolenie "przetykania" dupci specjalną rureczką. no termometr w tyłek wsadzić to mi nie problem, ale mam taki kontakt z małą, o aspekt psychiczny mi chodzi, Bianka wie o czym mówię, to na prawde WYJATKOWY szczeniak, na prawde! To wyłam jak bub, ze tego robić nie bede :oops: ale nie miałam wyboru, sie zmuszam:( Ale Cooki już je:D swój proszeczek :) musze zrobić zakupy w przyszłym tygodniu, na razie je bardzo malo. Jutro w wolnej chwili cykne troche zdjeć bo dziś miałam cały dzien szkołe. Takze myślę, ze z małą bedzie już tylko lepiej! Quote
demi Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Małą czuje sie odziwo dobrze:D Mimo wszystkich zakażeń itd wychodzi bez szwanku. wczoraj robili mi szkolenie "przetykania" dupci specjalną rureczką. no termometr w tyłek wsadzić to mi nie problem, ale mam taki kontakt z małą, o aspekt psychiczny mi chodzi, Bianka wie o czym mówię, to na prawde WYJATKOWY szczeniak, na prawde! To wyłam jak bub, ze tego robić nie bede :oops: ale nie miałam wyboru, sie zmuszam:( Ale Cooki już je:D swój proszeczek :) musze zrobić zakupy w przyszłym tygodniu, na razie je bardzo malo. Jutro w wolnej chwili cykne troche zdjeć bo dziś miałam cały dzien szkołe. Takze myślę, ze z małą bedzie już tylko lepiej! Quote
amica Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Yupi! To teraz nie zapeszając powiem że bardzo ale to bardzo się cieszę, że mała tak nieźle się trzyma! Brawa zatem dla opiekunek, wetów i małej naturalnie! I oby tak dalej, do przodu!!!!! Niech mała zdrowieje spokojnie i idzie do szczęścliwego DS :) Choć nie wiem, czy gdzieś będzie mogło być jej lepiej niż cioteczek :) Quote
halbina Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 przelałam grosik na nasze Ciasteczko... zdrówka! Quote
xmartix Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Cookie nie czuje się zbyt dobrze, jest bardzo słaba, znowu nie załatwia się... :( to info przekazała mi Demi dzisiaj zaraz może będę wiedzieć dokładniej czy coś się zmieniło... Quote
xmartix Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Cookie nie czuje się zbyt dobrze, jest bardzo słaba, znowu nie załatwia się... :( to info przekazała mi Demi dzisiaj zaraz może będę wiedzieć dokładniej czy coś się zmieniło... Quote
amica Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Czekamy na wieści z niecierpliwością!!!! Dziś przelałąm pieniażki na malutką! Musi byc dobrze! Quote
anita_happy Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 co z maluchem??? boziena czytam..czytam i taki finał!!!! trzymam kciuki Quote
carolinascotties Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 xmartix napisał(a):Cookie nie czuje się zbyt dobrze, jest bardzo słaba, znowu nie załatwia się... :( to info przekazała mi Demi dzisiaj zaraz może będę wiedzieć dokładniej czy coś się zmieniło... :( nie moglam tu wejsc ani wczoraj, ani dzisiaj... :( jak malenka? sluchajcie - a czy ona dostaje tez paleczki kwasu mlekowego? aby wzmocnic organizm... Quote
AMIGA Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Oj, ale huśtawkę mała nam robi. Zamiast żeby coraz lepiej było :-( Quote
mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 A tu wczoraj nawet pisałam ale wcięło. Dzwoniłam do Demi, ale odbiera, pewnie w robocie. Napiszcie coś... Quote
demi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Nie wiadomo co bedzie z małą, szanse pół na pół. Do dziś źle sie czuła, ale od rana lepiej. Dziś pół nocy płąkała bo nie mogła zrobić kupy a ja razem z nią... Zrobie zdjecie jej tyłeczka i w ogóle to zrozumiecie. Juz sie dowiedziałam co to jest ta stomia, i sie w życiu na to nie zgodze, to nie jest małpka na której bedziemy eksperymentować. Ona i tak już cierpi, jeśli przeżyje, to znaczyć bedzie że warte było to wszystko tych bólów i zachodu, jeśli nie przeżyje to każdy następny taki przypadek jeśli bede mieć nie bede na to skazywać... Quote
demi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ta niedziela i dzisiejsza noc mnie chciała wykończyć. a teraz kuzyn jest u mnie, bo mi dzis w terenie pomagał i robi jej zdjecia, i ten kurczak mały biega za nim i sie cieszy jej jak sie cieszę Quote
czerda Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 rozmawiałąm z wet i Stef też szału nie ma ale nie jest tragicznie , a nawet lepiej , jest proces gojenia i to trwa powoli , operacja wywołąłą też szkody , ale powoli się naprawia na pewno niedługo będzie dobrze , nie poddawaj się Quote
Recommended Posts