Jump to content
Dogomania

Cookie z Dobrocina z mega biegunką Brak odbytu Przetoka do pochwy .MA DOM

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest przesyłka
3 recovery
3 purina CN
5 convalescence
dziękuję

Mała bedzie chyba miała drugą operację . Demi napisze dokładnie o co chodzi .
Nadal dieta

Posted

AMIGA napisał(a):
Ojeeej, a co jej jeszcze będą ciąć???? :-(

Ponoć szwy jej wylazły , znowu zrobiła się przetoka i leci jej z 2 dziurek . Ma być miesiąc na diecie takiej jak teraz , i za miesiąc jeszcze raz . Nie wiem jak jej te szwy wyszły . Ona nie siega tyłka . Może jak ja swędziało , to tarła doopskiem o dywan . Nic nie pocznę :shake:Opatrunku jej na tyłek nie założę .
To bedzie najdroższy szczeniak świata :cool3: Demi napisze co konkretnie mówili .

Posted

czerda napisał(a):
najważniejsze żeby się to nie zakarzało , bidulka

Baaa.......................
Toż to mało że otwarta rana przy odbycie , to jeszcze przetoka . Ja sama nie wierzę , że ona jeszcze żyje .

Posted

u ludzi robi się stomię w takim wypadku do czasu wygojenia , nie ma innego sposobu żeby to działało , zaraz zapytam Stefa, może trzeba to zrobić gdzie indziej

Posted

czerda napisał(a):
u ludzi robi się stomię w takim wypadku do czasu wygojenia , nie ma innego sposobu żeby to działało , zaraz zapytam Stefa, może trzeba to zrobić gdzie indziej

W jakim sensie " gdzie indziej "? Dla niej nie będzie takich małych woreczków .

Posted

czerda napisał(a):
w sensie u innego wetanp. w Legnoicy jest dobry

To już do Demi z ta propozycją .
Czerda , a może chcesz małą na tymczas ?:cool3: Lepiej znasz się na pielęgnacji i masz dostęp do weta .
Mała -durna tak się cieszyła że wróciła , że mało zębów na niej nie wybiłam :shake:

Posted

czerda napisał(a):
chętnie bym ją zjadłą ale ----10 godz. dziennie dom pusty , a moje wilczury ...chyba nie umiałyby się nią opiekowac , ale staram się pomóc

Szkoda :oops: Bo ja mam nowe , bojowe zadanie zlecone przez weta . Mam jej czyścić odbyt patyczkami do uszu . Tylko że ja w okularach ledwo odróżniam 10 gr. od grosza :-(

Posted

ty jesteś super opiekunką
prosze dokładnie napisz co mała ma , co powiedział wet , jakie jest rokowanie , czy ma przetokę i co z tą przetoką , czy musi brać antybiotyk

Posted

BIANKA1 napisał(a):
, bojowe zadanie zlecone przez weta . Mam jej czyścić odbyt patyczkami do uszu . ja w :-(

nie wiem czy to taki dobry pomysł, bo można masy kałowe głębiej zapychać.Może byłoby lepiej przepłukiwać solą fizjologiczną ogrzaną do 37 stopni , strzykawką tak z 1ml , ale delikatnie ,żeby ciśnienie nie było za duże. Może spytajcie sie jeszcze raz wetów.

Posted

Wygląda na to, że mała sobie nic a nic z tego nie robi, że ma coś nie tak z dziurkami i że my tu się zamartwiamy i o nią i o cierpliwość Bianki