BIANKA1 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 GoskaGoska napisał(a):dostalam maila , ze paczka powinna byc jutro miedzy 10 a 16 z papu dla malej Super . Będę czekać :loveu: Quote
pucka69 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 taki bazarek zrobiłam na Malutką: http://www.dogomania.pl/threads/181096-Podobno-zima-wraca-SZALIKI-I-NIE-TYLKO-dla-Cookie-do-14-03?p=14228393#post14228393 Quote
BIANKA1 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='pucka69']taki bazarek zrobiłam na Malutką: http://www.dogomania.pl/threads/181096-Podobno-zima-wraca-SZALIKI-I-NIE-TYLKO-dla-Cookie-do-14-03?p=14228393#post14228393 Dziękujemy :loveu: Tam nie ma błędy w dacie zakończania bazarku ? Quote
xmartix Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 no i nie zapisało się!!! wrr BIANKO DEMI BĘDZIE U CIEBIE DZISIAJ O 9:00 !! wczoraj pisałam tę wiadomość ale mi net siadł i widocznie nie zapisało się.. Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Jest przesyłka 3 recovery 3 purina CN 5 convalescence dziękuję Mała bedzie chyba miała drugą operację . Demi napisze dokładnie o co chodzi . Nadal dieta Quote
GoskaGoska Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 mam nadzieję,ze jej na tydzien starczy:) a kupialam to ze skaperty Boro Quote
xmartix Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 może coś trzeba poprawić czy coś najważniejsze żeby było dobrze Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 AMIGA napisał(a):Ojeeej, a co jej jeszcze będą ciąć???? :-( Ponoć szwy jej wylazły , znowu zrobiła się przetoka i leci jej z 2 dziurek . Ma być miesiąc na diecie takiej jak teraz , i za miesiąc jeszcze raz . Nie wiem jak jej te szwy wyszły . Ona nie siega tyłka . Może jak ja swędziało , to tarła doopskiem o dywan . Nic nie pocznę :shake:Opatrunku jej na tyłek nie założę . To bedzie najdroższy szczeniak świata :cool3: Demi napisze co konkretnie mówili . Quote
czerda Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 najważniejsze żeby się to nie zakarzało , bidulka Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 czerda napisał(a):najważniejsze żeby się to nie zakarzało , bidulka Baaa....................... Toż to mało że otwarta rana przy odbycie , to jeszcze przetoka . Ja sama nie wierzę , że ona jeszcze żyje . Quote
czerda Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 u ludzi robi się stomię w takim wypadku do czasu wygojenia , nie ma innego sposobu żeby to działało , zaraz zapytam Stefa, może trzeba to zrobić gdzie indziej Quote
AMIGA Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Mała dzielna dziewczynka. :loveu: Trzymam kciuki za nią Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 czerda napisał(a):u ludzi robi się stomię w takim wypadku do czasu wygojenia , nie ma innego sposobu żeby to działało , zaraz zapytam Stefa, może trzeba to zrobić gdzie indziej W jakim sensie " gdzie indziej "? Dla niej nie będzie takich małych woreczków . Quote
czerda Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 w sensie u innego wetanp. w Legnoicy jest dobry Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 czerda napisał(a):w sensie u innego wetanp. w Legnoicy jest dobry To już do Demi z ta propozycją . Czerda , a może chcesz małą na tymczas ?:cool3: Lepiej znasz się na pielęgnacji i masz dostęp do weta . Mała -durna tak się cieszyła że wróciła , że mało zębów na niej nie wybiłam :shake: Quote
czerda Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 chętnie bym ją zjadłą ale ----10 godz. dziennie dom pusty , a moje wilczury ...chyba nie umiałyby się nią opiekowac , ale staram się pomóc Quote
BIANKA1 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 czerda napisał(a):chętnie bym ją zjadłą ale ----10 godz. dziennie dom pusty , a moje wilczury ...chyba nie umiałyby się nią opiekowac , ale staram się pomóc Szkoda :oops: Bo ja mam nowe , bojowe zadanie zlecone przez weta . Mam jej czyścić odbyt patyczkami do uszu . Tylko że ja w okularach ledwo odróżniam 10 gr. od grosza :-( Quote
czerda Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ty jesteś super opiekunką prosze dokładnie napisz co mała ma , co powiedział wet , jakie jest rokowanie , czy ma przetokę i co z tą przetoką , czy musi brać antybiotyk Quote
Poker Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 BIANKA1 napisał(a):, bojowe zadanie zlecone przez weta . Mam jej czyścić odbyt patyczkami do uszu . ja w :-( nie wiem czy to taki dobry pomysł, bo można masy kałowe głębiej zapychać.Może byłoby lepiej przepłukiwać solą fizjologiczną ogrzaną do 37 stopni , strzykawką tak z 1ml , ale delikatnie ,żeby ciśnienie nie było za duże. Może spytajcie sie jeszcze raz wetów. Quote
AMIGA Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Wygląda na to, że mała sobie nic a nic z tego nie robi, że ma coś nie tak z dziurkami i że my tu się zamartwiamy i o nią i o cierpliwość Bianki Quote
Recommended Posts