GoskaGoska Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 chciałam jej własnie zamówić 5 szt http://www.krakvet.pl/hills-canine-puszka-156g-p-120.html oraz 5 szt http://www.krakvet.pl/royal-canin-convalescence-support-p-2000.html kurde nie mogłam odzyskać hasła ma krakvecie i w ogóle coś mi ich strona szwankuje , więc BIANKA proszę zamów a ja ci za to finanse przeleje na konto - pomoc dla niej idzie ze skarpety Boro - proszę daj mi jednak nr konta . Quote
demi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 co do zwieraczy to bedzie wiadomo myśle, ze najwcześniej za miesiąc jak juz wszystko sie porządnie wygoi. Bianko dzwoniłam na ar, bo ja jutro nie dam rady z małą jechać... mam sterylki w schronie, zapomniałam na amen. Ale powiedzieli, ze spokojnie moge być w środe, ale juz nie później. takze bede dawać znać co do środy. Mała widze, ze czuje sie jak pirania w wodzie, u Ciebie :* Quote
demi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 co do zwieraczy to bedzie wiadomo myśle, ze najwcześniej za miesiąc jak juz wszystko sie porządnie wygoi. Bianko dzwoniłam na ar, bo ja jutro nie dam rady z małą jechać... mam sterylki w schronie, zapomniałam na amen. Ale powiedzieli, ze spokojnie moge być w środe, ale juz nie później. takze bede dawać znać co do środy. Mała widze, ze czuje sie jak pirania w wodzie, u Ciebie :* Quote
BIANKA1 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Gosiu , nie mogę zamówić nic na krakvecie , bo się z nimi pożarłam i niczego u nich nie zamawiam . Ciągle mnie oszukiwali . Co zamówiłam , to dostałam mniej . Jak coś u nich zamawiasz , to jak zamówisz chyba za 100 zł , to przesyłka jest gratis .Lepiej zamówic jedna puszkę więcej , jak płacić za kuriera . Może kto inny zamówi i przelejesz mu pieniądze :roll: Quote
BIANKA1 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Gosiu , nie mogę zamówić nic na krakvecie , bo się z nimi pożarłam i niczego u nich nie zamawiam . Ciągle mnie oszukiwali . Co zamówiłam , to dostałam mniej . Jak coś u nich zamawiasz , to jak zamówisz chyba za 100 zł , to przesyłka jest gratis .Lepiej zamówic jedna puszkę więcej , jak płacić za kuriera . Może kto inny zamówi i przelejesz mu pieniądze :roll: Quote
GoskaGoska Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 potrzebny mi do zamówienia nr telefonu- oszaleję, dziś z tym zamawianie Quote
GoskaGoska Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 dzięki juz mi xmatix nr załatwiła zamówienie zlożone i zaplacone ANIMALIA.PL NR ZAMOWIENIA: 630112714 95,55zł 3x Purina Vet CN puszka Convalescence Formula dla psów i kotów 195g 5x Royal Canin VD Convalescence Support (Feline/Canine) saszetka instant 50g - ale widzę , że a magazynie mieli tylko 4 szt to proszę sprawdzcie ile poszło 3x Royal Canin VD Recovery canine - feline tacka 100g Quote
AMIGA Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Mnie tez się wciąż zdarzało, że dostawałam nie w komplecie to o zamawiałam. Jakiś straszny bałagan tam mają Quote
BIANKA1 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Dziękujemy za jedzonko :loveu: Gdyby było ciepło , to bt sobie ze mna po ogródku pobiegała , i to posrywanie nie było by takie uciążliwe . Ale odetkalismy kanalizację i bedę prac ręczniki :lol: Quote
BIANKA1 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 To białe to świnka morska :lol: mój zasiedziany tymczasowicz . Quote
AMIGA Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Łomatkoooooooooooooo dopiero widać jakie to jest maleństwo Quote
xmartix Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 hehe a jak Cookie ze świnką? bawią się? zaskoczona takim czymś białym i puchatym? :) Quote
BIANKA1 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 xmartix napisał(a):hehe a jak Cookie ze świnką? bawią się? zaskoczona takim czymś białym i puchatym? :) Bała się :evil_lol: Zresztą świnek też się wystraszył . On jest ślepy i głuchy . Urodził się z zespołem białej świnki letalnej . Statystycznie powinien dawno nie żyć . Mam go chyba ponad rok :cool3: Długo karmiłam go strzykawką . Teraz je sam .Cookie najpierw pociągnęła go za włosy na tyłku , ale jak Krecik nagle sie odwrócił , to zwiała za wersalke :evil_lol: Quote
Mona Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dopisuję do wątku ponieważ malutka bardzo mi przypomina moją Wikę która odeszła ponad rok temu... Dosłownie kubek w kubek !(no może poza uszkami i moja miała białą plamkę na klatce piersiowej) http://images39.fotosik.pl/49/ee23000df5d2310emed.jpg Wika w 8 albo 9 tyg . Niestety małej Cookie mogę udzielić tylko wsparcia duchowego. Napewno wszystko się unormuje i będzie dobrze ! A potem to już tylko dobry domek będzie potrzebny :-) A Biance gratuluję wytrwałości i samozaparcia. Tak czytam te posty i podziwiam,naprawdę :-) Quote
ulvhedinn Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 To zajrzyj jeszcze do nas: http://www.dogomania.pl/threads/180179-MikropsiAE-ta-PARWO-Barry-walczy-dramat-finansowy-BA-AGAM-O-POMOC Barry jest chyba jeszcze bardziej podobny i ma białą plamkę- a wsparcie duchowe jak najbardziej pożądane.... Quote
BIANKA1 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Cookie -Pirania dziękuje za wsparcie duchowe :lol: Quote
amensalizm Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Będziemy ja ogłaszać jako doberman-mini :D Quote
xmartix Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 heh Pirania - w sumie tak bo ma tak oczka po bokach :D Quote
auraa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 wchodzę tu, żeby oglądać maleńką. Jest śliczna i bardzo jej kibicuję. Quote
czerda Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 to rozkosz!!! u ludzi zwieracz po takiej operacjii < robi się > po ok 2 mcach, u piesków na pewno szybciej Quote
GoskaGoska Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 dostalam maila , ze paczka powinna byc jutro miedzy 10 a 16 z papu dla malej Quote
Recommended Posts