Jump to content
Dogomania

Cookie z Dobrocina z mega biegunką Brak odbytu Przetoka do pochwy .MA DOM

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do zwieraczy to bedzie wiadomo myśle, ze najwcześniej za miesiąc jak juz wszystko sie porządnie wygoi.
Bianko dzwoniłam na ar, bo ja jutro nie dam rady z małą jechać... mam sterylki w schronie, zapomniałam na amen. Ale powiedzieli, ze spokojnie moge być w środe, ale juz nie później. takze bede dawać znać co do środy.
Mała widze, ze czuje sie jak pirania w wodzie, u Ciebie :*

Posted

co do zwieraczy to bedzie wiadomo myśle, ze najwcześniej za miesiąc jak juz wszystko sie porządnie wygoi.
Bianko dzwoniłam na ar, bo ja jutro nie dam rady z małą jechać... mam sterylki w schronie, zapomniałam na amen. Ale powiedzieli, ze spokojnie moge być w środe, ale juz nie później. takze bede dawać znać co do środy.

Posted

Gosiu , nie mogę zamówić nic na krakvecie , bo się z nimi pożarłam i niczego u nich nie zamawiam . Ciągle mnie oszukiwali . Co zamówiłam , to dostałam mniej .
Jak coś u nich zamawiasz , to jak zamówisz chyba za 100 zł , to przesyłka jest gratis .Lepiej zamówic jedna puszkę więcej , jak płacić za kuriera . Może kto inny zamówi i przelejesz mu pieniądze :roll:

Posted

Gosiu , nie mogę zamówić nic na krakvecie , bo się z nimi pożarłam i niczego u nich nie zamawiam . Ciągle mnie oszukiwali . Co zamówiłam , to dostałam mniej .
Jak coś u nich zamawiasz , to jak zamówisz chyba za 100 zł , to przesyłka jest gratis .Lepiej zamówic jedna puszkę więcej , jak płacić za kuriera . Może kto inny zamówi i przelejesz mu pieniądze :roll:

Posted

Posted

Dziękujemy za jedzonko :loveu: Gdyby było ciepło , to bt sobie ze mna po ogródku pobiegała , i to posrywanie nie było by takie uciążliwe . Ale odetkalismy kanalizację i bedę prac ręczniki :lol:

Posted

xmartix napisał(a):
hehe
a jak Cookie ze świnką? bawią się? zaskoczona takim czymś białym i puchatym? :)

Bała się :evil_lol: Zresztą świnek też się wystraszył . On jest ślepy i głuchy . Urodził się z zespołem białej świnki letalnej . Statystycznie powinien dawno nie żyć . Mam go chyba ponad rok :cool3: Długo karmiłam go strzykawką . Teraz je sam .Cookie najpierw pociągnęła go za włosy na tyłku , ale jak Krecik nagle sie odwrócił , to zwiała za wersalke :evil_lol:

Posted

Dopisuję do wątku ponieważ malutka bardzo mi przypomina moją Wikę która odeszła ponad rok temu...
Dosłownie kubek w kubek !(no może poza uszkami i moja miała białą plamkę na klatce piersiowej)

http://images39.fotosik.pl/49/ee23000df5d2310emed.jpg
Wika w 8 albo 9 tyg .

Niestety małej Cookie mogę udzielić tylko wsparcia duchowego.
Napewno wszystko się unormuje i będzie dobrze !
A potem to już tylko dobry domek będzie potrzebny :-)

A Biance gratuluję wytrwałości i samozaparcia.
Tak czytam te posty i podziwiam,naprawdę :-)