AMIGA Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Wysłałam adres do foksi olalolaa żeby wysłała tam zdjecie Chanelki i jakiś tekst, nasza Chanelka znalazła się jak najszybciej w Gazecie Krakowskiej Quote
jotpeg Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Olkusz wysyla psy do Bielska i do Jastrzebia; napiszcie do wolontariuszy. chociaz mysle ze ona ciagle jest w Krk i radzi sobie; nie ma zimy, pelno krzakow do spania i jedzenia w miescie nie brakuje (smieci) Quote
AMIGA Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Klatka z kłódką i kluczykiem pojechała na nowe "stanowisko pracy". Ręcznik, ktory byl w klatce byl kompletnie przemoczony i pozaznaczany przez gołębie i łapki zaciekawionych kotów. Właśnie wylądował w pralce i będzie do odbioru. Quote
figa33 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 i my teraz szukamy psiaka , ONka ...ech...to się nigdy nie skończy... Quote
odmiśki Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 AMIGA napisał(a):Do tej pani karmicielki miała dzwonić florentynka, bo już z nią wcześniej rozmawiała. Podobno pani byla mocno przejęta losem Chanelki,a umowa była taka, że jak naszą uciekinierkę zobaczy, to zadzwoni. Dostala namiary na nas a jak nie, to przecież wszędzie tam są nasze plakaty Amigo ja byłam we wtorek w Nowej Hucie, obeszłysmy z koleżanką os. Dywizjonu ,Strusia i II pułku i tylko na os.Dywizjonu widziałam kilka plakatów i to dobrze podniszczonych Quote
AMIGA Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ja wiem, że ludzie zrywają wciąż plakaty, ale na os Dywizjonu to już chyba nie ma co wieszać, bo jej tu dawno nie widziano. Teraz trzeba wyjść dalej, ale ja najpierw nie mialam plakatów, potem nie mialam. Na innych osiedlach byly też wieszane plakaty, bo parę osób chodzilo. Na Strusia ja rosdawalam ulotki przechodzącym psiarzom. Ale sama wiele nie dam rady zdzialać Quote
odmiśki Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Amigo proszę Cię, pomyśl kto jeszcze mógłby pomóc w plakatowaniu / może ktoś odpłatnie?/ przed chwilą byłam na wątku zaginionego owczarka Leona w Warszawie, tam dziewczyny wieszają plakaty przy zadaszonych śmietnikach- tam chodzi duzo ludzi, mówily tez o kieszonkach w autobusach gdzie mozna by wrzucic plakaty Quote
kopciuszek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 U nas w autobusach nie ma takich kieszonek niestety ... Ja jutro będę "w trasie" to podjadę na te osiedla i porozwieszam plakaty ;) U mnie pod szkołą o dziwo plakat wisi ;) Kilka kartek pozrywanych, ale tak to jest ok ;) Quote
Lidan Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dzisiaj byłam na Dywizjonu 303, potem na Złotego Wieku i Oświecenia oraz na pętli w Mistrzejowicach i na latarniach nadal wiszą "moje" plakaty. Nie wszystkie oczywiście ale mimo iż nie szukałam w głębi osiedli tylko tam gdzie akurat przechodziłam kilka widziałam. To są jedyne osiedla w Hucie, które trochę znam i się tam nie gubię (bo ja zupełnie nie mam orientacji w terenie) dlatego tam rozwieszałam plakaty. Nie mam możliwości wydrukowania kolorowych plakatów, a czarno białe podobno w przypadku takich psów jak Chanelka nie sprawdzają się dlatego nie oferuję już swojej pomocy. Czy wieszał ktoś plakaty w okolicy M1 i kolo AWFu? Wbrew pozorom z Dywizjonu 303 przez chaszcze i działki za Skarżyńskiego pies mógł tam bezpiecznie dojść. Quote
Shania Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 super, że nadal nie zapominacie..,Chanelka wracaj:( Quote
AMIGA Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ja mam troche plakatow kolorowych - jeszcze nie wszystkie ponacinane. Jeszcze weszka obiecywała wydrukować ich sporo i chyba je ma, tylko zachorzała i już nie dała radę ich dostarczyć. Lidan - myśmy się bardziej skupialy na drugiej stronie - w kierunku Mistrzejowic, bo stamtąd byly sygnały, że ją prawdopodobnie widziano Quote
tamb Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wysłałam Beatce tekst do Krakowskiej (ten z Dziennika Polskiego) ze zdjęciem. Quote
olalolaa Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Ja dopiero teraz przeczytałam PW od Amigi, tamb - napisałas do tej samej Pani tak? Poszukam wszelkiuch schronisk z małopolskiego i powysyłam e-maile. Dziewczyna z którą jestem w kontakcie cały czas (chciała pomoc przy klatce) i cały czas bardzo się martwi o Chanel, pisałam mi o jakimś bilbordzie, może dostane od niej jakies namiary i zadzwonie zapytac ile by to kosztowało. Ja chyba jednak wydrukuje te plakaty w Częstochowie i Wam wyślę, nie będziecie jeszcze biegac i drukować, i tak już bardzo duzo pomagacie. Quote
epe Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Ciotki! Skoro suni tak długo nikt już nie widział,a nie wiemy jaki kierunek "obrała" - myślę,ze trzeba jechać do Olkusza!! Pałka działa teraz głównie jako hycel,a nawet Zielonki,Kocmyrzów,Miechów mają z nim umowy na łapanie psów:-( Quote
olalolaa Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 A nie widziałyscie kogos z Olkusza na dogo? To jednak jest kawałek drogi. Quote
kopciuszek Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 dogomanka_ jest z Olkusza ;) http://mapapomocy.dogomania.pl/profile.php?id=31 Quote
Florentynka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Dzwoniła do mnie przed chwilą Ewa ( gutek trzyłapek) - oblatuje Mistrzejowice, bo pani z cukierni twierdzi, że coś widziała - coś co mogłoby być Chanelką. Trudno powiedzieć ile warta taka informacja z którejś tam ręki, ale może jednak suczydło krąży nadal w tym obrębie? Quote
olalolaa Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Florentynka napisał(a):Dzwoniła do mnie przed chwilą Ewa ( gutek trzyłapek) - oblatuje Mistrzejowice, bo pani z cukierni twierdzi, że coś widziała - coś co mogłoby być Chanelką. Trudno powiedzieć ile warta taka informacja z którejś tam ręki, ale może jednak suczydło krąży nadal w tym obrębie? No to oby ja chociaz zobaczyła! A gdzie te Mistrzejowice..?:oops: Quote
Florentynka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 W stosunku do Dywizjonu - praktycznie po drugiej stronie ulicy. Wieszałam tam plakaty Chanelki i Skutka, ale podobno już ich nie ma, bo zaklejone wyborczymi. Quote
AMIGA Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Chyba z Olkuszem często ma kontakt missieek - ona stamtąd wyciągnęla już masę psow Quote
kasiek. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Dziewczyny na portalu zaginione psy .pl Chanel ma ogłoszenie jako znaleziona w Częstochowie,albo trzeba je usunąć,albo zmienić ,bo teraz jest inaczej. Quote
epe Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 malawaszka napisał(a):posłałam Jej już plakat Tak - Misieek jest wspaniała! Ona znalazła właśnie w schronie u Pałki Kudłatego, który uciekł z DT! Mam jednak wielką nadzieję,że sunia kręci się po Mistrzejowicach i rejonie - tam jest bardzo dużo osiedli,więc dostęp do żarła jest! Zieleni i kryjówek chyba też sporo - tam jest co oplakatowywać! Ty głuputka Chanelko - daj się namierzyć,rozumiem,że Ci pewnie nie odpowiadało to pańciostwo,to nawiałaś,ale ciotki znajdą Ci tym razem taki super domek,co to rozumie takie suczynki jak Ty! Quote
olalolaa Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Domek juz na nią czeka.. tylko niech sie cholera da złapać!! Quote
Shania Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Chanelko daj się złapać , ale już:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts