Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
Klatka jest u Foksi - rozmawiałam z nią dziś rano...jaką giełdę warzywną, gdzie konkretnie ?

Zgadza się, klatka jest u Foksi.
A gdzie w ogole jest gielda warzywna? Bo ja słyszalam tylko o giełdzie kwiatowej.

Posted

Dziękuję za plakaty.W zoologicznym na osiedlu tez jeden zostawiłam. Czy ktoś może zostawiał plakaty u veta i w zoologicznym na Oświecenia?W takich miejcach dużo miłośników zwierząt się kręci.

Posted

Cicho się zrobiło.Część plakatów porozklejałam na kilku osiedlach .W lecznicach na Złotym Wieku i Oświecenia i w zoologiach też zostawiłam.Dobrze ,że są kolorowe , bo na czarno-białych słabo psinkę widać .Wiem ,bo natknęłam się na stary plakacik.
Ale myślę ,że szukać trzeba ,bo ona przecież od ludzi stroni. Czy wiadomo na jakim osiedlu ostatnio kotkom podjadała?

Posted

Wysłałam Reju do Ciebie 500 plakatów, z tym że takich A5. Byłam w drukarni i facet doradził mi, bo mówił że już wiele osób chciało drukowac piękne kolorowe. Jedna strona takiej kolorowej to co najmniej złotówka.
Więc posłuchałam go bo na prawde mówił mądrze, żeby postawic na ilość a nie na jakosć. Zrobiłam na syzbko plakat z krótka informacją, telefonami i nagroda. Kupiłam ryze papierów kolorowych żeby to sie bardziej w oczy rzucało. I wykorzystałam wyciete zdjęcie które zrobiła Atrisko (jak dobrze pamiętam?)
Mam nadzieje że mnie nie skrzyczycie ze biało czrane ;) Ale chanelke widac, jest napisane że brązowa. Niestety na razie musiałam skorzystać z kasy Chanel, zapłaciłam w sumie z przesyłką 49zł.

Posted

Do mnie dzwoniła dzisiaj pani, że biega pies i to na pewno Chanelka, niestety po krótkiej rozmowie okazało się, że pies jest beżowy a pyszczek ma czarny. Ale wniosek z tego, że jednak gdzieś plakaty wiszą i ludzie o Chanelce nie zapomnieli.

Posted

W pojedynkę ciężko ją będzie odnaleźć,bo na tych osiedlach pełno wysokich traw i krzaków.Mam wrażenie ,że prawie nic nie robię chodząc po osiedlach i rozwieszając plakaty, a psina marznie:-(.Szkoda ,że nie znam osób dokarmiających kotki,bo pewnie ona tam się kręci .Ale jaki teraz obrała kierunek??!

Posted

Reju rozwieszac musimy dalej bo chyba tylko to może przynieść skutek.( Byle nie w postaci psa :D ) tzn psa ale żeby to była Chanel ;)
Dziękuje rowniez ja za pomoc. Rzeczywiście takie zorganizowane poszukiwanie to bardzo dobry pomysł ale to juz Wy krakowianki musicie sie dogadac ;)

Posted

Mam prosbe o podanie telefonu tej Pani co dokarmia kotki dla REJI i dla mnie na PW.
Moge dzwonic do tej Pani i pytać co jakis czas o Chanelkę,

Zrobię tez zapasić kolorowych plakatow, jak będą to dam znać i moge podrzucić gdzie trzeba,
U mnie teraz duzo pracy i z czasem ciężko, ale gdybyśmy robili akcje szukania większa grupą to sie dołącze:)

Pozdrawiam i mysle o tej.... niedobrej Chanelce, niedobrej .... bo nie chce się pokazać

Posted

Olalolaa Ty kiedyś pisałaś, że masz telefon do jakiejś Pani z fundacji, która mówiła, że ma wolontariuszki z Krakowa, może one dołączyłyby do poszukiwań, podobno ta Pani bya chętna do pomocy, Olu pomyśl o tym...byłoby więcej osób do szukania

Posted

REJA napisał(a):
W pojedynkę ciężko ją będzie odnaleźć,bo na tych osiedlach pełno wysokich traw i krzaków.Mam wrażenie ,że prawie nic nie robię chodząc po osiedlach i rozwieszając plakaty, a psina marznie:-(.Szkoda ,że nie znam osób dokarmiających kotki,bo pewnie ona tam się kręci .Ale jaki teraz obrała kierunek??!

Maggie-z wcześniej coś pisała o znajomej Pani od kotków, a ta Pani na pewno wie w których miejscach dokarmiają kotki

Posted

odmiśki napisał(a):
Olalolaa Ty kiedyś pisałaś, że masz telefon do jakiejś Pani z fundacji, która mówiła, że ma wolontariuszki z Krakowa, może one dołączyłyby do poszukiwań, podobno ta Pani bya chętna do pomocy, Olu pomyśl o tym...byłoby więcej osób do szukania

Jasne, mam ten telefon cały czas zapisany.

Posted

Nikt nie zapomniał, tylko wciaż piszemy, że "trzeba grupą szukać", ale na tym się wszystko kończy. A zresztą tak naprawdę to chyba dopóki nie będzie jakiegoś nowego sygnału o suni to tak właściwie nie wiadomo gdzie mamy jej szukać