Shania Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 No jaki gupolek..z tej Chanelki..chce w dupsko marznąć???:p:p:p Quote
AMIGA Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Florentynka napisał(a):Klatka jest u Foksi - rozmawiałam z nią dziś rano...jaką giełdę warzywną, gdzie konkretnie ? Zgadza się, klatka jest u Foksi. A gdzie w ogole jest gielda warzywna? Bo ja słyszalam tylko o giełdzie kwiatowej. Quote
Florentynka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 AMIGA napisał(a):Zgadza się, klatka jest u Foksi. A gdzie w ogole jest gielda warzywna? Bo ja słyszalam tylko o giełdzie kwiatowej. Może chodzi o tzw. Rybitwy? Quote
kopciuszek Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Giełda owocowo-warzywna "Plac Rybitwy" ul.Półłanki, 31-553 Kraków Quote
AMIGA Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Aaaa no tak. Ja to znam jako Plac Rybitwy. Niestety ja mam za male autko. Już ledwie budkę od wojtusia wcisnęłam po calkowitej "demolce" wnętrza smaochodu Quote
REJA Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dziękuję za plakaty.W zoologicznym na osiedlu tez jeden zostawiłam. Czy ktoś może zostawiał plakaty u veta i w zoologicznym na Oświecenia?W takich miejcach dużo miłośników zwierząt się kręci. Quote
odmiśki Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 robi sie coraz zimniej, gdyby tak udało się ją złapać... Quote
REJA Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Cicho się zrobiło.Część plakatów porozklejałam na kilku osiedlach .W lecznicach na Złotym Wieku i Oświecenia i w zoologiach też zostawiłam.Dobrze ,że są kolorowe , bo na czarno-białych słabo psinkę widać .Wiem ,bo natknęłam się na stary plakacik. Ale myślę ,że szukać trzeba ,bo ona przecież od ludzi stroni. Czy wiadomo na jakim osiedlu ostatnio kotkom podjadała? Quote
Florentynka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Chyba właśnie na Oświecenia, ale nie pamiętam dobrze. No i nie ma pewności, czy to ona. Ostatni taki 100 % pewny sygnał to os. Strusia, ale to już jakiś czas temu. Quote
olalolaa Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Wysłałam Reju do Ciebie 500 plakatów, z tym że takich A5. Byłam w drukarni i facet doradził mi, bo mówił że już wiele osób chciało drukowac piękne kolorowe. Jedna strona takiej kolorowej to co najmniej złotówka. Więc posłuchałam go bo na prawde mówił mądrze, żeby postawic na ilość a nie na jakosć. Zrobiłam na syzbko plakat z krótka informacją, telefonami i nagroda. Kupiłam ryze papierów kolorowych żeby to sie bardziej w oczy rzucało. I wykorzystałam wyciete zdjęcie które zrobiła Atrisko (jak dobrze pamiętam?) Mam nadzieje że mnie nie skrzyczycie ze biało czrane ;) Ale chanelke widac, jest napisane że brązowa. Niestety na razie musiałam skorzystać z kasy Chanel, zapłaciłam w sumie z przesyłką 49zł. Quote
ULKA12 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Do mnie dzwoniła dzisiaj pani, że biega pies i to na pewno Chanelka, niestety po krótkiej rozmowie okazało się, że pies jest beżowy a pyszczek ma czarny. Ale wniosek z tego, że jednak gdzieś plakaty wiszą i ludzie o Chanelce nie zapomnieli. Quote
Florentynka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Na pewno wiszą. Ja dziś zostawiłam cały pakiecik kolorowych maggie_z - obiecała porozwieszać na Złotego Wieku i w okolicy Quote
REJA Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 W pojedynkę ciężko ją będzie odnaleźć,bo na tych osiedlach pełno wysokich traw i krzaków.Mam wrażenie ,że prawie nic nie robię chodząc po osiedlach i rozwieszając plakaty, a psina marznie:-(.Szkoda ,że nie znam osób dokarmiających kotki,bo pewnie ona tam się kręci .Ale jaki teraz obrała kierunek??! Quote
olalolaa Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Reju rozwieszac musimy dalej bo chyba tylko to może przynieść skutek.( Byle nie w postaci psa :D ) tzn psa ale żeby to była Chanel ;) Dziękuje rowniez ja za pomoc. Rzeczywiście takie zorganizowane poszukiwanie to bardzo dobry pomysł ale to juz Wy krakowianki musicie sie dogadac ;) Quote
wojtuś Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Mam prosbe o podanie telefonu tej Pani co dokarmia kotki dla REJI i dla mnie na PW. Moge dzwonic do tej Pani i pytać co jakis czas o Chanelkę, Zrobię tez zapasić kolorowych plakatow, jak będą to dam znać i moge podrzucić gdzie trzeba, U mnie teraz duzo pracy i z czasem ciężko, ale gdybyśmy robili akcje szukania większa grupą to sie dołącze:) Pozdrawiam i mysle o tej.... niedobrej Chanelce, niedobrej .... bo nie chce się pokazać Quote
odmiśki Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Olalolaa Ty kiedyś pisałaś, że masz telefon do jakiejś Pani z fundacji, która mówiła, że ma wolontariuszki z Krakowa, może one dołączyłyby do poszukiwań, podobno ta Pani bya chętna do pomocy, Olu pomyśl o tym...byłoby więcej osób do szukania Quote
odmiśki Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 REJA napisał(a):W pojedynkę ciężko ją będzie odnaleźć,bo na tych osiedlach pełno wysokich traw i krzaków.Mam wrażenie ,że prawie nic nie robię chodząc po osiedlach i rozwieszając plakaty, a psina marznie:-(.Szkoda ,że nie znam osób dokarmiających kotki,bo pewnie ona tam się kręci .Ale jaki teraz obrała kierunek??! Maggie-z wcześniej coś pisała o znajomej Pani od kotków, a ta Pani na pewno wie w których miejscach dokarmiają kotki Quote
olalolaa Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 odmiśki napisał(a):Olalolaa Ty kiedyś pisałaś, że masz telefon do jakiejś Pani z fundacji, która mówiła, że ma wolontariuszki z Krakowa, może one dołączyłyby do poszukiwań, podobno ta Pani bya chętna do pomocy, Olu pomyśl o tym...byłoby więcej osób do szukania Jasne, mam ten telefon cały czas zapisany. Quote
odmiśki Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 taka tu cisza, wszyscy już zapomnieli o Chanelce? a tu taka paskudna pogoda, śnieg bardzo pada, jest mokro,gdzie sie ona biedna schowa..:placz::placz: Quote
dara9 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nikt nie zapomniał! Ja tutaj ciągle jestem i wiem, że Chanelka się znajdzie! Quote
AMIGA Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nikt nie zapomniał, tylko wciaż piszemy, że "trzeba grupą szukać", ale na tym się wszystko kończy. A zresztą tak naprawdę to chyba dopóki nie będzie jakiegoś nowego sygnału o suni to tak właściwie nie wiadomo gdzie mamy jej szukać Quote
odmiśki Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 no właśnie, gdyby tak udało się Wam zebrac w kilka osób i przeszukac to os. Oświecenia... chetna była Reja, Maggie-z i Wojtus Quote
kopciuszek Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 No przepraszam bardzo ja też pisałam, że wpadne na poszukiwania :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts