Topi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Jest plakat - myślę, że format A3 będzie najlepszy. Nie chce mi się zrobić miniaturka na imageshacku. Komu na maila? Bardzo proszę na: [email protected] Quote
dara9 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ale z tej Chanelki uparciuch! Niechże w końcu da się złapać! Quote
Florentynka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ten pakiet ogłoszeń - metro + wyborcza - funkcjonuje tylko na Warszawę, co w naszym przypadku nie ma sensu z grosz. W metrze za 36,60 można dać ogłoszenie - zdjęcie + 400 znaków tekstu w piątkowym wydaniu - to samo kosztuje 48,80 Quote
olalolaa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 No właśnie cos mi nie pasowało, na tej stronie pisze ze tylko na wawe. A to piatkowe wydanie jakies lepsze? Dlaczego drozej? Myśle zeby dac takie ogłoszenie chyba.. Może coś da. Quote
Florentynka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 olalolaa napisał(a):No właśnie cos mi nie pasowało, na tej stronie pisze ze tylko na wawe. A to piatkowe wydanie jakies lepsze? Dlaczego drozej? Myśle zeby dac takie ogłoszenie chyba.. Może coś da. Zdaje się, że piątkowe ma teoretycznie przynajmniej większą czytalność. Quote
Dzika_Figa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Piątkową więcej ludzi kupuje. Są tacy, co kupują tylko piątkową, Quote
olalolaa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Piątkową więcej ludzi kupuje. Są tacy, co kupują tylko piątkową, o to co, dajemy w tej piątkowej? Quote
Dzika_Figa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 chyba tak... dychę więcej, chyba nie ma co żałować. Siostra - pytałaś, czy ja to mam graficznie sama zmieścić na tym tam ich formacie, czy oni to już samii i mają tylko dostać tekst i zdjęcia? Quote
olalolaa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 zadzwoniłam do redaktorki z faktu, bo już tydzien minął wczoraj jak u mnie byli. Powiedziała ze temat czeka w kolejce.. ale teraz podzwoni i postara się coś dowiedzieć, przyspieszyć, i oddzwoni.. Quote
Florentynka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dzika_Figa napisał(a):chyba tak... dychę więcej, chyba nie ma co żałować. Siostra - pytałaś, czy ja to mam graficznie sama zmieścić na tym tam ich formacie, czy oni to już samii i mają tylko dostać tekst i zdjęcia? Nie, nie wiedziałam, ze ma o to pytać. Chba tekst i zdjęcie po prostu trzeba wyslać, tylko tekstu ma być max 400 znaków , ze wszystkim ( spacje i interpukcja w to wchodzą) Quote
Shania Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Chyba sensowniej tak ciotki, jak wiecie , że jest bardziej oblegana.. Quote
Dzika_Figa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 to co? kto pisze dwa teksty na 400 znaków? Zjęcia bym wycięła, żeby był pies na białym tle - będzie lepiej widać... Jak chcemy na ten piątek się zmieścić to to jutra do 15 trzeba złożyć zamówienie. Quote
olalolaa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 zadzwoniłam do metra - kazał do wyborczej zadzwonić bo to się łączy jesli chodzi o takie ogłoszenie. W wyborczej facet mi powiedział żeby napisac e-mail jak najkrótszy tekst i zdjęcie jedno to za darmo wydrukują. edit: ten z metra powiedział żeby zadzwonić na Bracką, najpierw zadzwoniłam do dyrurnego dziennikarza(z szewskiej) i on powiedział że drukną za darmo. Natomiast jesli chodzi o to, zeby ogłoszenie płatne bylo w tych dwóch gazetach to trzeba zadzwonić tutaj: Biuro Ogłoszeń Gazety Wyborczej: 31-005 Kraków; ul. Bracka 14; tel. 012 6295-555. Biuro czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-17.00 Quote
olalolaa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 To Figa zrobisz to zdjęcie? chyba najlepiej to co Chanelke całą widać co stoi tak bokiem. To wyślemy tego maila a jutro przed 15 zadzwonie tam i zapytam gdzie wysłac , albo wczesniej tez im e-mail poślemy. Szkoda ze się kapłam o 17, juz mają sekretarke włączoną.. Quote
Dzika_Figa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ola, to wyślesz, żeby było za darmo? Mam Ci wyciać psa? A płatne i tak zrobimy... Quote
olalolaa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Ola, to wyślesz, żeby było za darmo? Mam Ci wyciać psa? A płatne i tak zrobimy... no wytnij Chanelke, pewnie będzie małe foto to będzie na pewno lepiej widać. Quote
olalolaa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 O i przypomniało mi się o klatce. Jest ona w ogóle tam jeszcze? Jakby ktoś ukradł tfu tfu to.. Florentynko, albo ktokolwiek inny, możecie ja juz sprzątnąć? Bo jakos tak nie fajnie kusić los. Za ten kawał złomu nieźle musielibyśmy zapłacić. Quote
Dzika_Figa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Doopa - chanelki nie wytnę, bo za kudłata.... cokolwiek robię wygląda beznadziejnie. Ola, wyślij im kilka zdjęć, niech sami wybiora alboco... Quote
odmiśki Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 dzisiaj z koleżanką byłam w Nowej Hucie, wysiadlysmy przy os. II pułku lotniczego / bo pewna pani źle nas skierowała/, starym pasem startowym przeszłyśmy na os. Dywizjonu 303 a nastepnie na os.Strusia. No i musze powiedziec,że okropnie się zdołowałam, to są faktycznie ogromne przestrzenie, kazde osiedle ogromne a pomiedzy nimi rózne łączki, parki,pola. Na os. II pułku nie widziałam żadnych plakatów, na os. Dywizjonu tylko kilka, na os.Strusia też nie widziałam plakatów z Chanelką, powiesiłam tam troche, szczególnie w obrebie koscioła i alejek, pytałam ludzi, glownie tych co maja psy ale nikt Chanelki nie widział. Jedna tylko pani z pieskiem powiedziała, że dzisiaj rano po 7 widziała biegającego psa po tych alejkach ale nie jest pewna czy to była Chanelka, może trzeba by znów oplakatować te osiedla? jeśli nie pobiegła gdzieś dalej to może być właściwie na kazdym osiedlu. Quote
Florentynka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 olalolaa napisał(a):O i przypomniało mi się o klatce. Jest ona w ogóle tam jeszcze? Jakby ktoś ukradł tfu tfu to.. Florentynko, albo ktokolwiek inny, możecie ja juz sprzątnąć? Bo jakos tak nie fajnie kusić los. Za ten kawał złomu nieźle musielibyśmy zapłacić. Myślałam o tym ,żeby tą klatkę już zabrać faktycznie. Mogę to zrobić w czwartek, bo jutro mnie nie ma w Krakowie. Quote
Atrisko Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Doopa - chanelki nie wytnę, bo za kudłata.... cokolwiek robię wygląda beznadziejnie. Ola, wyślij im kilka zdjęć, niech sami wybiora alboco... No i co z tym zdjęciem...czy Ola już coś wysyłała? może to będzie ok...? Quote
olalolaa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 odmiśki napisał(a):dzisiaj z koleżanką byłam w Nowej Hucie, wysiadlysmy przy os. II pułku lotniczego / bo pewna pani źle nas skierowała/, starym pasem startowym przeszłyśmy na os. Dywizjonu 303 a nastepnie na os.Strusia. No i musze powiedziec,że okropnie się zdołowałam, to są faktycznie ogromne przestrzenie, kazde osiedle ogromne a pomiedzy nimi rózne łączki, parki,pola. Na os. II pułku nie widziałam żadnych plakatów, na os. Dywizjonu tylko kilka, na os.Strusia też nie widziałam plakatów z Chanelką, powiesiłam tam troche, szczególnie w obrebie koscioła i alejek, pytałam ludzi, glownie tych co maja psy ale nikt Chanelki nie widział. Jedna tylko pani z pieskiem powiedziała, że dzisiaj rano po 7 widziała biegającego psa po tych alejkach ale nie jest pewna czy to była Chanelka, może trzeba by znów oplakatować te osiedla? jeśli nie pobiegła gdzieś dalej to może być właściwie na kazdym osiedlu. To jets na prawde teren okropny.. Dobrze że tam pojechałaś, szkoda ze nie było Chanel :( Plakaty trzeba porozwieszac na pewno. Atrisko napisał(a):No i co z tym zdjęciem...czy Ola już coś wysyłała? może to będzie ok...? Dzięki Atrisko za to zdjęcia :) Ja juz zdążyłam wysłać ale to nic, przyda się do tego płatnego. A dasz rade cos zrobić z tym? Quote
Shania Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 jejkoo, jaka szkoda, że dalej nic nie wiadomo:( Quote
ULKA12 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ja bym się wstrzymała z plakatami do przyszłego tygodnia, to ostatni tydzień kampanii wyborczej więc pewnie szybko wszystko zakleją, chyba nie ma sensu teraz wieszać, chyba, że w sklepach za szybą. Quote
Recommended Posts