Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
Dzwoniła do mnie przed chwilą Ewa ( gutek trzyłapek) - oblatuje Mistrzejowice, bo pani z cukierni twierdzi, że coś widziała - coś co mogłoby być Chanelką. Trudno powiedzieć ile warta taka informacja z którejś tam ręki, ale może jednak suczydło krąży nadal w tym obrębie?

Pewnie chodzi o tego posta;) Pytanie chyba jest z nim związane:razz:

Posted

Przed chwilą miałam telefon od pani, która widziała na os.Oświecenia psa, mniej więcej odpowiadającego rysopisowi. Mniej więcej, bo ze względu na ciemności nie było widać najbardziej charakterystycznej rzeczy - czyli koloru. Według tego co mówiła ta pani zgadza się sylwetka psa z tym co na zdjęciach, wielkość określiła jako średnią.
Pies wyżerał żarcie wystawione dla kotów. Pani twierdziła również, że być może wczoraj był tam ten sam pies, ale tylko przemknął. Oś. Oświecenia, okolice bloku 23.

Posted

Te osiedla się jakby łączą!;)
To nasza sunia głodna nie jest - wiedziałam,że powinna się trzymać osiedli to głodna nie będzie:evil_lol:
Tylko jak ją namierzyć? Może trzeba zrobić zestawienie w jakich godzinach była widywana /zakładając,że to ona/ Wszystkie info od ludzi,którzy się odezwali;)
Jeśli to takie popołudniowe godziny,to trzeba jakąś nagonkę urządzić?
Widzę,że ona przesuwa się na zachód,jak tak dalej pójdzie to trafi na Prądnik Biały i Krowodrzę:evil_lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Leon już się znalazł, więc mam nadzieję, że Chanel też się znajdzie...:lol:

to wspaniale!!! trzymajcie kciuki zeby udało się szyko złapać Chanelke-tu juz cały miesiąc!

Posted

Kociary najczęściej nie wychodzą w swoje rewiry wcześniej niż po 22, a najchętniej, kiedy ostatnie psy wracają ze spacerów. I raczej nie później niż przed 24...
To wiem z doświadczeń w moich okolicach. Zdarza się im tez pojawiać rano, kiedy jest jeszcze pusto, przed ruchem osób idących do pracy...
Myślę, że w Waszych okolicach może być podobnie...

Posted

Kurcze, jak dobrze ze cos sie ruszyło. Oby to była ona. Musimy działac szybko bo za chwile ona może się znowu przeniesc gdzieś indziej. Czy ktos może tam jutro 'koczować' troche w tych godzinach? Jesli to ona to kurde jak ją złapać.. znowu klatka? Może jakis hycel czy coś?

Posted

kopciuszek napisał(a):
Ja tam jutro o 8, a potem ok.12 mogę podjechać

Jak możesz to podjedź, a nuż...
Ta pani z którą rozmawiałam, mówiła że właśnie wróciła ze spaceru ze swoim psem i przy okazji wyniosła żarełko kotom i miała wrażenie że ta psina się zaraz za to żarełko zabrała...