Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myśle ze nie ma co oszczędzać, mamy torche kasy Chanelki. Tylko czy to są ogłoszenia do Krakowa? Bo na tej stronie coś pisze ze do warszawskiego metra? W ogóle może trzeba kilka ogłoszeń dać, do innych krakowskich gazet?

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cały czas się tego obawiam, że diablica już dawno może być w calkiem innym miejscu niż była ostatnio widziana.
Podobno Karmicielka Kotów obiecała Florentynce, że jak tylko sunię zobaczy to zadzwoni. Prawdopodobnie więc już jej nie widziała.
Ona może być dosłownie wszędzie. Dlatego taką nadzieję pokładałam w ogłoszeniu w Dzienniku i dlatego żałuję, że nie ma już programu Kundel Burty i Kocury, bo jednak sporo osób z całego Krakowa ten program oglądało

Posted

Olu to jest do Krakowa. Tam w cenniku masz Kraków. Możesz przeznaczyć na to to 40 złotych ode mnie - jeszcze nie wycofałam zlecenia stałego i chyba tego nie zrobię. Tam się trzeba zmiescic w jakiejś przestrzeni - ja to zrobię graficznie, żeby weszło zdjęcie i tekt tylko może najpierw zadzwoń i się dowiedz czy mam robić ja czy oni sobie sami zmieszczą po swojemu i co i jak...
A co a artykułem w Fakcie?

Posted

Tez żałuję, Pani Hejda nawet na maila nie odpisała niestety.

Może jutro w końcu będzie ten artykuł w Fakcioe, codziennie przeglądałam do tej pory i nie było. A obiecywali szybko zamieścic..
Kurcze, jak tu ją szukac dalej, no chyba się jeszcze nie poddamy ?:(
Trzebaby porozwieszac na prawde dużo plakatów i to w duzym obrębie osiedla Dywizjonu, teraz już może być Chanelka daleko. Może ja jutro przedzwonię do jakiejś fundacji (mam zapisany numer, bo jak szukałam klatki do dodzwoniłam sie do jednej Pani, która mówiła ze ma duzo wolontariuszy z Nowej Huty) i zeby oni coś pomogli, działali. W końcu takim osobom tez powinno zależeć na dobru zwierząt.

Posted

Ten cennik mi sie nie otwiera po ściagnięciu, nie wiem, chyba ktos mi usunał adobe reader przez przypadek, wrrr..:angryy:
Mam zadzwonic pod jakis numer z tego linku? Głupio sie pytam hehe, nie wiem jak to metro działa, bo chyba w kazdym mieście inaczej troche gazeta wychodzi.

Posted

czekaj, znajdę Ci gdzie masz zadzwonić.
Jeszcze jeden pomysł.
Plakatowanie samochodów.
Samochodem się jeździ po mieście, duzo ludzi widzi.
Przerobię plakat Chanel na format a3 - wejdzie na tylną szybę.
Namówić znajomych, jak najwięcej ludzi, do powieszenia plakatów.
Tak robiły dziewczyny w Wawie jak zginęła Miszka.

Posted

olalolaa napisał(a):
Dobry pomysł. Jesli nie macie jak to ja to wydrukuje i wyślę pocztą. Trzeba dotrzeć do jakiś innych mediów, moze jakies radio?

pospamuję wieczorkiem różne stacje i tak do jutra nic nie zdziałamy. Rano będa mieli maile. Tak o piątej - szóstej czasu Polskiego

Posted

Ja bym zaatakowała lokalne gazety, tylko nie wiem jakie tam w Krakowie macie. Jak będzie plakat do samochodu to też poproszę porozsyłam po swoich krakowskich znajomych.

Posted

Na miua niestety cisza po kilku moich ogłoszeniach, moze napiszę jeszcze jak będą plakaty, żeby nam ludziska pomogli i rozdawali znajomym. Wątek Krakowiski dobrze że mamy, oby duzo osdób zechciało pomóc.
Kopciuszek chyba miała sprawdzić reklame w autobusach z tego co pamietam? Moze będzie gdzie o tym na necie, zaraz poszukam.

może ktos zobaczyć jakie sa ceny ogłoszeń w wyborczej bo mi sie nie otwiera.. tutaj troche nizej po prawej jest takie okienko małe. http://krakow.gazeta.pl/krakow/0,0.html

Posted

w dziale pozostałe ogłoszneie graficzne olorowe 7 zł 10 gr dziennie. Tygodniowo - 36.20 - to jest 6 emisji
Ale jak już pisałam, oni mają jakąs wspólną ofertę - pakiet ogłoszeń w metrze wyborczej i czymś jeszcze o ile mnie pamięć nie myli..

EDIT: ceny za linijkę... teraz doczytałam...

Posted

[quote name='Dzika_Figa']w dziale pozostałe ogłoszneie graficzne olorowe 7 zł 10 gr dziennie. Tygodniowo - 36.20 - to jest 6 emisji
Ale jak już pisałam, oni mają jakąs wspólną ofertę - pakiet ogłoszeń w metrze wyborczej i cyzmś jeszcze o ile mnie pamięć nie myli...

ok jutro zadzwonie i sie dowiem dokładnie.

dałam Chanelke jeszcze tutaj na szybko http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html
http://www.ogloszenia.krakow.pl/index.php?nr=31714&src=aktywacja
http://www.ogloszenia.krakow.pl/index.php?nr=31715&src=aktywacja

Posted

olalolaa napisał(a):
Ten cennik mi sie nie otwiera po ściagnięciu, nie wiem, chyba ktos mi usunał adobe reader przez przypadek, wrrr..:angryy:

Czy ten Twój ktoś zawędrował także do mnie? Bo mnie się właśnie też nie otwiera wiele rzeczy z powodu jakiegoś błędu w adobe reader :-(

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Ola, dostałas priv?

Tak, zadzwoniłam. Jutro Florentynka będzie dzwonic to czekamy co sie dowie. Jak nie da rady ajkos połączyc to wtedy osobno ;)

AMIGA napisał(a):
Czy ten Twój ktoś zawędrował także do mnie? Bo mnie się właśnie też nie otwiera wiele rzeczy z powodu jakiegoś błędu w adobe reader :-(

Ja podejrzewam że tym kims był mój genialny wujek, który przychodzi,naprawia ale nic nie mówi tylko robi cos o czym ja nie mam najmniejszego pojęcia na komputerze.:roll: Pewnie stwierdził że mi nie potrzebne:diabloti:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Jest plakat - myślę, że format A3 będzie najlepszy. Nie chce mi się zrobić miniaturka na imageshacku. Komu na maila?

miii oczywiście, tylko nie pdf :P chociaz tez dawaj jak masz.

Posted

Maile z prośbą o pomoc i zdjęciami Chanel dostali:

Polskie Radio Kraków
RMF FM
Polskie Radio Program 3 (Trójka)
Radiofonia - Akademickie Radio Społeczne
Radio Eska oddział Kraków
Radio Alfa
RMF MAXXX Kraków
Radio Złote Przeboje
Antyradio - Kraków

Posted

jakieś wieści o Chanel? Nikt jej nie widział? Ja od początku trzymam kciuki i gdybym tylko mieszkała w Krakowie... mam nadzieję, że nie uciekła do parku, tylko chowa się nadal w tych samych krzakach.