Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

REJA napisał(a):
Jak ktoś ma zbędne plakaciki ,to proszę o kontakt.Ja chętnie porozklejam.Miałabym problem z drukowaniem , bo drukarka już pada.

Bardzo Ci dizękujemy. Jak się nikt nie zgłosi, to albo Ci ola wyśle plakaty, albo Ci przelejemy pieniądze na drukowanie ;-)

Posted

Mieszkam w Mistrzejowicach. Będę się rozglądać. Zapytam się też znajomej Pani od kotków.
Czy Chanel była już szukana w schronisku?
Przyjdzie do mnie Florentynka na wizytę przed adopcyjną Koki i przyniesie plakaty. Postaram się rozwiesić je w pobliżu przystanków i traktów, gdzie chodzą ludzie.

Może by jakieś "poszukiwania" zorganizować, w kilka osób przejść po Mistrzejowicach, zaglądając w różne krzaczki. Tu jest dużo zakamarków, ale można je systematycznie przepatrzeć, jesli zbierze się grupa. Jeśli ktoś z Dogomani, kto mieszka w Mistrzejowicach, byłby zainteresowany, to możemy zjednoczyć siły.

Robi się naprawdę zimno.

Posted

O jak dobrze że kolejna osóbka Nam pomoże dziękujemy pięknie!!
Poszukiwania zorganizowane to na pewno dobry pomysł - musielibyście się umówić w co najmniej z 5 osób no nie?

Schronisko krakowskie jest stale sprawdzane przez agamike która tam pracuje bodajże.

Co myślicie o daniu informacje do urzędu miasta ? Jakiegos hycla który działa na tym terenie? Może cos takiego łapał.. tylko pewnie wywożą potem do schronu, tak??

Posted

Niechby i ją wywieźli do schronu...niechby nawet musiała tam dwa tygodnie na kwarantannie posiedzieć... to lepsze od tych krzaków.
Dobry pomysł z tym UM choć nie wiem, czy to da coś... pewnie powiedzą, żeby się z KTOZem kontaktować

maggie_z - cieszę się, że jesteś na wątku i że mamy kolejną osobę do pomocy. CDzięki!!!

Posted

Ja też się cieszę ,bo może maggie_z prędzej psinkę wypatrzy.Ja oczywiście też angażuje się w poszukiwania chociaż trochę dalej mieszkam.

Posted

REJA napisał(a):
Jak ktoś ma zbędne plakaciki ,to proszę o kontakt.Ja chętnie porozklejam.Miałabym problem z drukowaniem , bo drukarka już pada.

U mnie jest trochę plakatow a jeszcze weszka kiedyś obiecala i chyba wydrukowała, tylko zachorzała

Posted

Tylko ,gdzie te plakaty można odebrać?
Adres wysłałam na PW ,ale nie wiem ,czy jest sens wysyłać,jak na miejscu są.No,najwyżej całą hutę oplakatujemy;)

Posted

Mogę przyjąć jeszcze więcej plakatów, bo ja dużo się poruszam w okolicy Mistrzejowice i mogłabym je porozwieszać przy okazji, jak gdzieś idę. Zobaczymy, ile mi ich jutro przyniesie Florentynka.

Posted

Jak dostanę plakaty to się podzielę. Dzisiaj trochę chodziłam po Oświecenia.Od strony bloków 23,24 kotek się tylko pojawił.Dobrze by było się dowiedzieć kiedy i gdzie ta Pani karmi kotki to może i psinka się pojawi.Same plakaty nie wystarczą jak ona się w tych chaszczach ukrywa.W pobliżu Multikina jest też dziki teren , ale w kilka osób lepiej można teren przeszukać.

Posted

Reja, już wysłałam dzisiaj plakaty priorytetem, to może jutro dojdą, bedzie tam chyba ze 100 szt. i trochę ulotek, dziewczyny trzymam kciuku, może Wam się uda ją wytropić...

Posted

Ja plakaty wyślę jutro.
Mam jeszcze pytanie co do klatki- wiadomo gdzie ona teraz jest? Amiga wiesz coś?
Potrzebuje kogoś prawdopodobnie na sobote wieczór (sorry :oops: ) żeby dostarczyć ją pod giełde warzywną aby mogła pojechać z powrotem. Jutro bedę miała potwierdzenie transportu czy na 100%

Posted

Florentynka napisał(a):
Klatka jest u Foksi - rozmawiałam z nią dziś rano...jaką giełdę warzywną, gdzie konkretnie ?

Nie znam jeszcze ulicy, ta dziewczyna musi zapytać męża bo tez nie wie. Jutro sie dowiem na pewno.