olalolaa Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Myśli ktoś czasem o Chanelce..? ;) Ona juz zupełnie zadomowiona i oddana swojej rodzinie. Na spacerze jak spotka kogoś 'ode mnie' to przyleci się przywitać i wraca do opiekuna :) Quote
andegawenka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 olalolaa napisał(a):Podoba mi się to Chanel, a Wam?:roll::loveu: Czy nie tak powinno być:loveu: Dzięki za dobre wieści, niech mała ma się dobrze:loveu: Quote
wojtuś Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 olalolaa napisał(a):Myśli ktoś czasem o Chanelce..? ;) Ona juz zupełnie zadomowiona i oddana swojej rodzinie. Na spacerze jak spotka kogoś 'ode mnie' to przyleci się przywitać i wraca do opiekuna :) A pewnie, że tak:) Nieraz wspominam na innych wątkach historię Chanelki, poszukiwania w Hucie, jej wędrówkę do centrum Miasta, odłowienie i Wasz przyjazd po Chanelkę do naszego schronu;) Szczęścia jej życzę w tak wspaniałym domku:) Pięknie wygląda Kochana Dziewczynka:) Quote
Recommended Posts