Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
u mnie dziś taka straszna pogoda jest :( leje, wieje, nawet burza była z piorunami i gradem :(

Tu nie jest źle, padało rano, ale potem ładnie i słonecznie. Tyle dobrze, że suka nie moknie i nie marznie.

Posted

olalolaa napisał(a):

edit: zeby nie pisac dwóch postów, do Dzikiej_Figi: dostałam 40zł deklaracji wczoraj od Ciebie, ale przeciez teraz ,na co? ;) chyba miałaś ustawione stałe zlecenie?

no mam ustawione stałe zlecenie. Wycofam a to co pzyszło trzymaj, przyda się jak się jak się Chanel znajdzie!

Posted

...oj dawno nie było żadnych wieści o tej "czekoladowej małpie" jak ją tutaj pieszczotliwie nazywają...i to jest najgorsze...ale mam nadzieję, że wkrótce ta "słodka cholera " się pokaże...

Posted

Też sie ucieszyłem po tym sygnale....i niestety.
Nie wiem czy to dałoby skutek, może Amigo poprosić tego sąsiada żeby na razie tak luzem nie wypuszczał swojej Suni.
Florentynko to świetny pomysł z tymi ulotkami dla karmicielek kotków,
gdyby to była Floriańska to mógłbym tam do KTOZ podrzucić ulotki

Posted

Dzisiaj poprosiłam irenęk żeby porozwieszala troche plakatów na Mistrzejowicach, bo ona tam mieszka. A gdzieś wcześniej przeczytałam, ze jakiś głos był, że nasza "małpa" byla tam widziana.
Wojtuś - mówienie sąsiadowi, żeby nie wypuszczal swojej suni to jak grochem o ścianę :-(

Posted

każdego dnia zaglądam z nadzieją na to że to małe słodkie małpiątko w końcu się ujawni...że ktoś ją chociaż zobaczy...o schwytaniu nie wspomnę...a ona jak kamień w wodę...Chanel...gdzie się schowałaś...

Posted

weszka napisał(a):
Mam kolejnych 150 małpich plakatów ;) Podrzucić Amidze czy ktoś inny chce przejąć?

Weszko, nikt nie "woła", wiec może ja przejmę te plakaty a jak ktoś będzie potrzebowal, to weźmie je ode mnie.

Mnie to by się jeszcze wydawalo, że przyudaloby się jeszcze druknąć trochę tych malych ulotek, bo można je psiarzom rozdawać

Posted

Miałyśmy wczoraj z agamiką plan przejścia po sąsiednich osiedlach żeby porozwieszać plakaty. Ale czy uwierzycie? Wszedzie w okolicy szukałyśmy gdzie by można kupić taśmę klejącą i nie znalazłyśmy?

Posted

wczesniej czytałam, że ktoś miał zadzwonić do tej karmicielki kotów, która widziała Chanelkę i co dzwonił ktoś?
to jest troche dziwne, że prawie 2 tygodnie nikt jej nie widział, napewno nie siedzi cały czas w ukryciu, albo pobiegła gdzieś dalej, gdzie nie ma plakatów rozwieszonych albo stało sie coś niedobrego /odpukać!!!!/

Posted

Nie chcę nikogo wpędzać w depresję, ale prawda jest taka, że z osiedla na którym Chanel zginęła, bardzo łatwo jest krzakami przejść albo do duużego parku albo w drugą stronę, na ogródki działkowe w Mistrzejowicach i stamtąd na totalną wiochę.... :shake: Tyle nikt jej nie widział... ona może być wszędzie. :-(
wczoraj znalazłam informację, że Metro wprowadziło tablicę drobnych ogłoszeń - nie są jakieś bardzo tanie, ale tez nie szaleńczo drogie - koło 40 zł za ogłoszenie ze zdjęciem.... chyba warto? co?
Mają też jakieś pakiety wspólne z Wyborczą...

http://www.emetro.pl/emetro/1,85616,7453422,Metro___Tablica_Ogloszen.html tu informacja
a tu cennik: http://bi.gazeta.pl/im/8/8328/m8328898.pdf (na samym dole cennik dizału zwierzęta)