Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A możesz mi jakiś swój telefon na pw podać? Bo ja też się będę przemieszczać, tylko jeszcze nie wiem gdzie i kiedy dokładnie.Koło 10 mam być na Lea, to w sumie na Rydla bym miała niedaleko.

Posted

[quote name='weszka']Wydrukowałam (na razie) 40 kolorowych plakatów. Jak i komu można je przekazać?[/QUOTE]

Może ja bym jakos odebrała te plakaciki. Jak ktoś będzie chcial iść je rozwieszac to zawsze może "zawadzić" o mnie i je odebrać

Posted

Ja już jestem nietomna...wydawało mi się, że pisałam tu przed chwilą...a tu nic nie ma..nie wiem w takim razie gdzie ja to napisałam:roll:
A pisałam tylko tyle, ze Chanelka nie zdaje sobie sprawy ilu ludzi na nią czeka:shake:

Posted

[quote name='dara9']Ja już jestem nietomna...wydawało mi się, że pisałam tu przed chwilą...a tu nic nie ma..nie wiem w takim razie gdzie ja to napisałam:roll:
A pisałam tylko tyle, ze Chanelka nie zdaje sobie sprawy ilu ludzi na nią czeka:shake:[/QUOTE]

Napisałaś Dara na bazarku Wanilka hehe :)
No mogłaby sie juz znalezc..

Posted

Odebrałam od Weszki plakaty ( bardzo, bardzo dziękuję!!!). Może jutro się wybiorę wieszać - na razie jestem nieczynna, pobyt w stolicy mnie wykończył, przeziębiłam się a co gorsza wysiadł mi kręgosłup i nie mogę się ruszać...

Posted

[quote name='olalolaa']Napisałaś Dara na bazarku Wanilka hehe :)
No mogłaby sie juz znalezc..[/QUOTE]
Przepraszam:oops: zaraz tam edytuję :roll:
Chanelko...kolejne dni mijają, czemu z Ciebie taki uparciuch???:shake:

Posted

[quote name='Florentynka']Odebrałam od Weszki plakaty ( bardzo, bardzo dziękuję!!!). Może jutro się wybiorę wieszać - na razie jestem nieczynna, pobyt w stolicy mnie wykończył, przeziębiłam się a co gorsza wysiadł mi kręgosłup i nie mogę się ruszać...[/QUOTE]

Dziękuje Weszce rowniez. Florentynko to leż i zdrowiej!!

Posted

Ja tez czuje sie beznadziejnie, i zaczynam myslec ze on sie juz chyba nigdy nie znajdzie :(
Obym sie myliła..

Czy ktoś, kto plakatował, moglby wymienic wszystkie osiedla na których wiszą plakaty? Te które sa jeszcze czyste, trzeba by tez oplakatowac, wstawiłabym w pierwszy post, moze ktos jesczze będzie miał jak pomóc.

Posted

Rozwieszałam ogłoszenia o Chanelce, ponad 110 sztuk, ale tych czarno-białych, na Oświecenia, Złotego Wieku, Tysiąclecia. Dywizjonu 303, i na ul. Skarżyńskiego.

Posted

Jestem z Wami cały czas i podziwiam Was. Nic nie piszę, bo nic wnieść konkretnego do poszukiwań nie mogę..
Lidan, 110 ogłoszeń?? Tytan pracy jesteś. Muszę przejść do Ciebie na przeszkolenie; mnie nigdy nie udało sie tyle powiesić.

Posted

Florentynka
Odebrałam od Weszki plakaty ( bardzo, bardzo dziękuję!!!).

Cała przyjemność po mojej stronie i miło było poznać na żywo ;)
W tygodniu zrobię dodruk jak nadal będzie potrzeba i proszę na maila Skutkowy plakacik również ;)

Posted

danka4u1 napisał(a):
Jestem z Wami cały czas i podziwiam Was. Nic nie piszę, bo nic wnieść konkretnego do poszukiwań nie mogę..
Lidan, 110 ogłoszeń?? Tytan pracy jesteś. Muszę przejść do Ciebie na przeszkolenie; mnie nigdy nie udało sie tyle powiesić.

E tam... Ja bym ich jeszcze więcej rozwiesiła tylko czasu mi brakowało ;-) Gorzej z tymi ogłoszeniami w internecie. Tu się nie chodzi ale czasu jeszcze więcej trzeba mieć.

Posted

Lidan - wynik imponujący! Dzięki!

Dołuje mnie ten brak wieści... Niech ona się komuć choć pokaże, że jest cała i zdrowa...
A co z klatką łapką? Dalej przykuta czy usunięta do czasu zlokalizowania cholery?

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Lidan - wynik imponujący! Dzięki!

Dołuje mnie ten brak wieści... Niech ona się komuć choć pokaże, że jest cała i zdrowa...
A co z klatką łapką? Dalej przykuta czy usunięta do czasu zlokalizowania cholery?

Dalej na miejscu, bo przewożenie tego to jest dość karkołomne przedsięwzięcie.