Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie pamiętam jakie były stawiki u Mariamc... przypomnijcie proszę... Rzeczywiście to był zawsze jeden z tańszych hotelików.
Tereso - pięknie dziękuję, że zajrzałaś. Powiedz proszę jaki jest koszt hoteliku który polecasz?
Jak będziemy wiedzieli ile dokładnie zbierać, będzie łatwiej... Ja też mam wrażenie, że adopcje stanęły :(

Posted

Na wątku innej biedy osoba o nicku Igiełka pisała, że oferuje DT domowy dla psiaków nie za dużych. Wysłałam jej link do wątku Rudusia, może zajrzy i będzie miała coś fajnego do zaoferowania.

Posted

Kikou może Rudusia przyjąć ... Ale nie wiem jak będzie się zachowywał w stosunku do tych psów , które już tam są... :( W schronisku jest ok , ale jak tam będzie się uważał za najważniejszego ?

Posted

Zrobił mi sie zamet.. Dużo potrzebujacych a miejsc mało, wszystkim chciałoby się pomóc. Znalazłam trochę nowych, mam nmiejsce dla psa u mariamc ważą sie jego losy. Jeśli pojdzie do ds to zostawimy dla rudusia. Koszt 250. W obornikach wyegoscjowane ceny na takie jak mam w dwóch innych hotelikach czyli 10 plus karma lub 12 bez z wetem pod ręką. Będę jeszcze szukać i sprawdzać co się gdzie zwolniło, by tego biedaka umieścić. Ale pieniążki trzeba zbierać.

Posted

Rudusiu ,tylko moge podniesć,zeby wszyscy Cie widzieli. Zal mi Cie bardzo ,jak i wszystkich ,które czekają na pomoc,a my jestesmy bezsilni.

Zagladam i trzymam kciuki.

Posted

Ta cena za hotel jest znośna....czy nie można zarerwować...
.Ruduś ma jakąś sumke obiecaną ale trzeba to jeszcze skonkretyzowac ile i czy aktualne jest..
Jeden bazarek,ktory zrobię na cztery psiaki ( Dog,Raduś, Bumel, Capri ) to niestety za mało...........
A czas leci ...to przepelnienie straszne...:-(.......

Posted

Rozmawiałam z mariamc i mówiła , że nie ma u niej miejsca , bo wszystkie miejsca i te wolne i te zajęte są zarezerwowane - jest kolejka. U kikou za 12 zł doba + lekarz osobno.