Emigrantka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jaka podwojna - toz nas tu jest juz pare... kontrolerek :mad: Tysz was kofffffffffffffffffffffam :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 zboczenice normalnie Wy w tym Uk to normalnie rozwiązły tryb życia prowadzicie ;) zakabluję na wątku Bubulca (choć po zdjęciach tam zamieszczanych nikogo już nic nie zdziwi...) Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Emigrantka napisał(a):Jaka podwojna - toz nas tu jest juz pare... kontrolerek :mad: Tysz was kofffffffffffffffffffffam :evil_lol:Hihihihih:):) Podstawą zaufania jest podobno systematyczna kontrola:p Heheheh:):) TAk serio- to tylko dlatego mi sie dziś udalo, ze Emigrantka mnie tu "zawolała" na "pogawędkę", więc jak mus- to mus:) TRzeba bylo watek przeczytac..:):) Dlatego wlaśnie miałam najświeższe- odświeżone info:D Quote
Dzika_Figa Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Jestem. Wątku nie mam czasu czytać. Może mi ktoś streścić w punktach najważneijsze rzeczy? Proszę ładnie. Quote
Emigrantka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ja ladnie nie umiem, to moze ktos inny? Na watku Dog-a pisze ze ta psina ma z nim razem jechac, ze teresa tym 2 znalazla miejsce.... Jak tu weszlam to zamarlam...... Quote
Dzika_Figa Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Emi, nie o uczuciach, tylko konkrety błagam... - skąd dokąd - kiedy - czym z kim - czy jest konto? - cholera... Quote
TERESA BORCZ Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ja tylko na chwilke bo latam za reszta psiaków z tej biednej piatki , głównie za transportem też dla 3.a być może dla 4.A jadą że Szczytna do a. Gryfowa Sląskiego , szmat drogi ale za to do czarodziejki, i do drugiej damy z sercem w SZCZECINKU,możliwe jeszcze zmiany w przypadku potwierdzenia miejsc dla reszty, ale tylko przetasowania wewnątrz grupy.jeśli chodzi o termin wyjazdu to wszystko zależy od deklaracji, zanim się coś konkretnego uzbiera powalczymy o transport, miejsca czekają od już. Quote
Dzika_Figa Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Dziękuję, coś już wiem. Choć nadal prawie nic. Tereso - nie wiem jak Ty to robisz, jestem pełna podziwu. Chylę czoła. Quote
Emigrantka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Emi, nie o uczuciach, tylko konkrety błagam... - skąd dokąd - kiedy - czym z kim - czy jest konto? - cholera... Nie wiem.... zapytaj zalozycielki watku..... Tylko wiem ze na watku Dog-a pisala o tym ze Rudzik TEZ jedzie , Teresa zalatwila miejsce dla obu.. na prosbe na watku Dog-a.... Ide tepej zyletki szukac... Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Emigrantka napisał(a):Nie wiem.... zapytaj zalozycielki watku..... Tylko wiem ze na watku Dog-a pisala o tym ze Rudzik TEZ jedzie , Teresa zalatwila miejsce dla obu.. na prosbe na watku Dog-a.... Ide tepej zyletki szukac...:o...dlaczego?????Przecież to chyba dobrze, ze ma jechac do hoteliku..???O co biega???:) Quote
Emigrantka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Gonia - pewnie ze dobrze tylko ktos kogos o ten hoteik prosil, ktos hotelik zalatwil a ktos kto prosil zapomnial o watku....albo mysli ze "samo sie" zrobi To tak w skrocie. Kasa potrzebna na... na JUZ Quote
gonia66 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Emigrantka napisał(a):Gonia - pewnie ze dobrze tylko ktos kogos o ten hoteik prosil, ktos hotelik zalatwil a ktos kto prosil zapomnial o watku....albo mysli ze "samo sie" zrobi To tak w skrocie. Kasa potrzebna na... na JUZAAAAAAAaaaaa...kumam juz:):) Ja to taka troszku niekumata jestem dziś...(a moze nie tylko dziś:p)..sory:D Quote
2010 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):ja tylko na chwilke bo latam za reszta psiaków z tej biednej piatki , głównie za transportem też dla 3.a być może dla 4.A jadą że Szczytna do a. Gryfowa Sląskiego , szmat drogi ale za to do czarodziejki, i do drugiej damy z sercem w SZCZECINKU,możliwe jeszcze zmiany w przypadku potwierdzenia miejsc dla reszty, ale tylko przetasowania wewnątrz grupy.jeśli chodzi o termin wyjazdu to wszystko zależy od deklaracji, zanim się coś konkretnego uzbiera powalczymy o transport, miejsca czekają od już. Taka jest obecna sytuacja-potrzebny pilnie transport...dla psiaków Quote
Emigrantka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ick napisał(a):Taka jest obecna sytuacja-potrzebny pilnie transport...dla psiaków ICK - transport? Rudzik nie ma deklaracji, chcesz psa bez deklaracji wysylac gdzies? Ja juz nie mam sily chodzic i zebrac niestety. Quote
Ra_dunia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 A ja się zaraz potnę jak dogo nie zacznie normalnie działać... wrrrr.... Jak tu zbierać deklaracje, jak nic nie chce chodzić... muli, wywala, podwójne posty wstawia albo w ogóle nie wstawia. Porażka! RUDUSIOWI PILNIE POTRZEBNE SĄ DEKLARACJE!!! MIEJSCE CZEKA!!! Quote
Basia1968 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ja piernicze - ..................... Quote
_Aga_ Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Mogę dać 10 zł miesięcznie - ale pierwsza wpłata dopiero 1-2 marca... Quote
gazzy Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dziękujemy. Przepraszam , że nie wpadam tu co godzinkę , ale od 8 do 15 zazwyczaj jestem w szkole. Quote
2010 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Trzeba i tutaj koniecznie zmienić tytuł tego wątka....na podobny jak u Doga...ratujcie... Brakuje pieniązków aby go uratowac!!!!!:-( Oto mniejszy banerek Rudusia Zapraszamy na bazarek.http://www.dogomania.pl/threads/180185-Markowa-odzieA-i-bielizna-od-ICK-WejdA-i-uratuj-A-ycie-psiakom-Do-06-03 .i dla Rudusia też są juz pieniądze z bazarku i jest deklaracja ale trzeba jeszcze wszystko do końca sprawdzić Quote
Ra_dunia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 nie wiem, czy coś będzie z mojego bazarku... mam nadzieję, że tak... zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/180531-ZdjAE-cia-autorskie-na-Mielczaki-i-Rudusia-do-26-lutego-do-20-00 Quote
Recommended Posts