Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NO JUZ NIE BĘDZIE CICHO,:lol: ODDALAMY SLICZNEGO RUDUSIA OD TM. :roll: MIEJSCE JUŻ MA, JEDZIE Z DOGUSIEM DO GRYFOWA. DO CZARODZIEJKI. ALE KASKĘ TRZEBA ZBIERAĆ WIĘC WSZYSTKIE CIOTECZKI SERDECZNIE PROSIMY O POMOC, JAK JUZ JEST PERSPEKTYWA RATUNKU BARDZO KONKRETNA TO I POMOC KONKRETNIEJSZA. ZBIERAJ SIĘ RUDUSIU ŚLICZNY.

kto ma jakąś możliwość i pomysł na transport czasem można etapami zawieżć nawet bez kosztów, a tu się każdy grosz liczy.MAMY JESZCZE BUMELKA I CAPRI!!!:shake:

Posted

Klaruje sie klaruje, dla rudusia juz wyklarowane wszystko tylko kaski trzeba nazbierać miejsce superowe już jest, ma chłopak przystojniaczek farta

teraz tylko moc cioteczek zwołac by pomogły oddalić tm.

O transport bedziemy pytac wszedzie . Wybierzemy najlepszy.

Posted

Deklaracje dla Rudusia
[SIZE=4]Rudus ma zaklepane miejsce w hoteliku

Deklaracje stale miesieczne - potrzeba 350zl

10zl - Emigrantka (od marca)
--------------------------
Razem 10zl - Brakuje 340zl

Deklaracje jednorazowe

40zl - Emigrantka
-------------------------
Razem 40zl

Posted

MagdaNS napisał(a):
Ja jestem zarąbana finansowo, ale postaram się wyciągnąć kasę choćby spod ziemi, żeby mu pomóc... postaram się 15 zł miesięcznie, jeśli tylko znajdziecie mu hotelik... Cholercia, szkoda że u Murki taka kolejka.... Ale może w zagrożeniu życia przyjęłaby go poza kolejnością? Ra_dunia, napisz może do Murki....

Jestem i ja...finansowo nie mam teraz zadnych szans..:(
Bede zaglądała...
Znalazłam tez na 6 chyba stronce tą deklarację- ale chyba nikt wczesniej jej nie zauważyl:) A to juz cos więcej:D

Posted

[SIZE=2]Gonia, dzieki ze znalazlas te 15 zl, no pewnie ze juz lepiej....

Deklaracje dla Rudusia

15zl - Magda NS

Razem 25zl - Brakuje 325zl

Deklaracje jednorazowe

40zl - Emigrantka
Razem 40zl

Posted

Wcześniej deklarowałam się że też chcę pomóc Rudusiowi, dziś potwierdzam, że będę wpłacała na pieska co miesiąc:
Deklaracja stała miesięczna:
beniacz - 10 zł
oraz jednorazowo wpłacę 20 zł, czyli pierwszą wpłatę przeleję w wysokości 30 zł.
Bardzo proszę napiszcie coś więcej gdzie Ruduś ma zamieszkać oraz jak się obecnie ma i jak będą zbierane deklaracje.

Posted

Beniacz - dzieki :)

[SIZE=2]Watek prowadzi Gazzy - jak tu zajrzy to moze uzupelni info na 1 stronie:mad:

Rudzik ma jechac razem z Dog - hotelik zaklepala dla obu Teresa Borcz.

Deklaracje dla Rudusia

15zl - Magda NS

10zl - Beniacz
Razem 35zl - Brakuje 315zl

Deklaracje jednorazowe

40zl - Emigrantka
20zl - Beniacz
Razem 60zl

Posted

Emigrantka .... Byłam w schronisku. Rudzik został przeniesiony do boksu z dwoma lub trzema psiakami (dziadkami). Ma się bardzo dobrze. Dzisiaj biegał jak szalony. Zaraz wszystko uzupełnię . Dopiero wróciłam ze schroniska :)

Posted

Emigrantka :D jak ja się cieszę, że Ciebie widzę :)
Zaraz Ci przekleję posta z deklaracjami które były, bo i MagdaNS deklarowała ;) (troszku mnie nie było to i posty z deklaracjami zaniedbałam...).
Tereso - czy ktoś już na dogo wyznawał Ci miłość?? Kobieto! Normalnie ja wiedziałam, że TY kochana jesteś... ale no... CUDNIE!!!

Znalazłam - MagdaNS - 15 zł miesięcznie :)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Emigrantka :D jak ja się cieszę, że Ciebie widzę :)
Zaraz Ci przekleję posta z deklaracjami które były, bo i MagdaNS deklarowała ;) (troszku mnie nie było to i posty z deklaracjami zaniedbałam...).
Tereso - czy ktoś już na dogo wyznawał Ci miłość?? Kobieto! Normalnie ja wiedziałam, że TY kochana jesteś... ale no... CUDNIE!!!

Znalazłam - MagdaNS - 15 zł miesięcznie :)

Hihihihihi:):)Dzis byłam pierwsza:):)MAgda już na liste wciągnieta Ra_duniu:p