Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja byłam na wąteczku Doga i już sobie poczytałam gdzie Ruduś jedzie :)
Figa - super, że będziesz zbierała na oba psiaki!

BRAKUJE 100 ZŁ DEKLARACJI!!! i na karmę...
Bardzo prosimy o wsparcie!

Posted

Rozesłałam do wszystkich, przekopałam cały wątek, znalazłam jeszcze kilka deklaracji z gatunku "coś przeleję" - też rozesłałam konto.
Czekam na swój post na pierwszej i wtedy natychmiast wkleję wszystko.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Mam, ale dam radę. Po prostu zawieszam do odwołania przyłączanie się do nowych wątków

:loveu:Dziękujemy bardzo
Sadzę,że huraganu wpłat nie będzie...i pozwolisz sobie na udział na innych wątkach:lol:
Wazne jest abyś podała na wątku...jaka jest suma na koncie i kto już wpłacił.
Ostatnia lista wpłat jest aktualna :lol:

Posted

ick napisał(a):
:loveu:Dziękujemy bardzo
Sadzę,że huraganu wpłat nie będzie...i pozwolisz sobie na udział na innych wątkach:lol:
Wazne jest abyś podała na wątku...jaka jest suma na koncie i kto już wpłacił.
Ostatnia lista wpłat jest aktualna :lol:

A ja tam życzę Rudusiowi, żeby właśnie był turagan wpłat... ba, tornado żeby było!

Posted

Dostałam numer konta :)
Od razu będzie się lepiej zbierało. Daliśmy radę z Rusałką damy i z Rudusiem, Dogusiem, Bumelkiem i suniami. A co, nie takie rzeczy na dogo się działy :) (tak, tak - przechodzę załamanie nerwowe i muszę sobie wmawiać, że będzie dobrze bo inaczej na łeb dostanę ;) "myśl pozytywnie, myśl pozytywnie" i się sprawdza - Rudusiowi już tylko 100 do pełnych deklaracji brakuje ;) )

Posted

Jutro wysle 30 zł.Zdobyłam troche grosza. Sprzedałam swoje pierscionki na złom. Lezy mi to,nie nosze,a psiakom sie przyda.Dzieki za nr konta. Zobaczę ile mi zostanie po opłaceniu wszystkich zaległosci. Moze cos jeszcze wyskrobie dla bidulka.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Wpisałam juz na wątku Bumelka. Prosimy o wysłanie nr konta na pw ela40. cioteczka się zadeklarowała z pomocą, dziekujemy i zapraszamy na watek obecnośc tez pomaga.

Zaraz podeślę. Dziękujemy bardzo!

Javena napisał(a):
Jutro wysle 30 zł.Zdobyłam troche grosza. Sprzedałam swoje pierscionki na złom. Lezy mi to,nie nosze,a psiakom sie przyda.Dzieki za nr konta. Zobaczę ile mi zostanie po opłaceniu wszystkich zaległosci. Moze cos jeszcze wyskrobie dla bidulka.

Bardzo bardzo dziękujemy!

Posted

Dziś na konto Rudusia wpłynęły pierwsze pieniądze! - 50 złotych od Goldenek2 - bardzo dziękujemy!

EDIT: ciągle czekam na swój post na pierwszej, Maupa milczy, pewniei jej nie ma, zna ktoś innego równie sprawnego moderatora?

Posted

Deklaracje dla :loveu:Rudusia

[SIZE=4]ma już zaklepane miejsce w hoteliku

Deklaracje stałe miesięczne - potrzeba 300zl na hotelik plus karma plus ewent. leki
10zl - Emigrantka (od marca)
15zl - Magda NS

10zl - Beniacz
10zl - _Aga_ (od marca)
30zł- jadwiga
20 zł Vikii

[SIZE=2]50 zł Goldenek2 ( dziękujemy za wpłatę):loveu:
30 zł Wojtuś
25 zł Radunia--
[SIZE=3]--Razem miesięczne deklaracje - 200 zł

Deklaracje jednorazowe
40zl - Emigrantka