marlenka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='majqa']Miałam na myśli wyłącznie sympatyczny śmiech - z racji fajowskich opisów jakie wrzucasz. :lol:[/QUOTE] CIotki mają "faze " dobrego humoru :) Quote
Lionees Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='majqa']Miałam na myśli wyłącznie sympatyczny śmiech - z racji fajowskich opisów jakie wrzucasz. :lol:[/QUOTE] A....czyli czasem zaglądasz na "moje" wątki? Bo ja na Twoje zaglądam i cały czas mi się gęba śmieje:smile: Nie wiem,czy wieści o Tadziku będą rozrywkowe,skoro to wystraszona psina...ale postaramy się,żeby Tadzio zaczął się uśmiechać:loveu: Quote
Lionees Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='marlenka']CIotki mają "faze " dobrego humoru :)[/QUOTE] Ciotki mają różne fazy:diabloti: Quote
majqa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nie sposób odmówić sobie zaglądanie do Ciebie i Twoich podopiecznych, ku uciesze oka i podrasowania poczucia humoru. :-) Tadziowi też na pewno uda się zdjąć troszkę strachu z grzbietu. :-) Nawet nie chcę myśleć, jak on się musi bać... Quote
marlenka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Cioteczki , pies którego 2 dni wcześniej przytachałam do domu będzie miał jutro opeację - koszt 1000 zł . Pomożecie?????http://www.dogomania.pl/threads/179106-Elvis-zwichniAE-te-biordo-potrzeba-1000-zA-na-operacje Quote
malibo57 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Czyli jutro Tadzik u Renaty:) Ale nie ma co zwalniać, trzeba mu deklaracji choćby na diagnostykę, ew. leczenie. To do roboty! Quote
ketunia Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 To prawda. Deklaracje bardzo potrzebne. Psiak ma tylko deklaracji na góra 2 miesiące a co potem..? Quote
Piromanka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Przebrnęłam przez wszystkie strony wątku, który rozrasta się w gigantycznym tempie. Przede wszystkim GRATULACJE dla wszystkich z wątku. Przepięknie przeprowadzona akcja. Quote
Bambino Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 To jest moja odpowiedź dla joanny83. Myślałam, ze wklei się z cytatem. :evil_lol: Nie, mam 3 smycze i wszyscy idziemy za jednym zamachem. Nawet jak była jako czwarta Gaja, to chodziliśmy wszyscy razem. Idziemy, stajemy, czasem muszę wyplątać się ze smyczek.W lewej ręce 2 smycze, w prawej 1 smycz, choć zazwyczaj wszystkie smycze mam w jednej ręce - ale każda na innym paluchu, wtedy się lepiej manewruje. Chodzą ładnie: albo w rządku albo trzy obok siebie. I tak to wygląda. Ale widzę, że większość daje sobie radę, choć też mam koleżankę, która z 2 wychodzi pojedynczo, bo jej się smycze plączą. :diabloti: Pogadałam wczoraj dość długo z Marlenką - super babka. I faktycznie znacznie mniej zachodu na chwilę obecną jest pobyt Tadzika u Renatki. Mam nadzieję, ze Tester wytrzyma :evil_lol: A tak a propos - pytałam mojego weta, jaką klinikę poleciłby w Poznaniu - bez wahania polecił klinikę weterynaryjną Akademii Rolniczej. Bardzo dobrzy specjaliści i bardzo dobrze wyposażone gabinety, a podobno za 1,5 roku mają być najnowocześniejsze w Europie. I ceny podobno w Poznaniu są umiarkowane, a tam jeszcze niższe. Quote
joanna83 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Faktycznie, akcja przeprowadzona błyskawicznie :) Zajrzyjcie, proszę jeszcze do drugiej Marlenowej bidy. Elvis malutki yorkowaty psiak potrzebuje aż 1000zl na operację biodra, a po operacji będzie szukać pewnie DT. http://www.dogomania.pl/threads/179106-Elvis-zwichniAE-te-biordo-potrzeba-1000-zA-na-operacje Quote
Hotel KADIF Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Renata5']Witaj DIF-Słoneczko-kupe lat:loveu: Mam Antosia,Edzia,do kompletu będzie Tadzio:smile:[/QUOTE] Oj, kupe, masz rację! W zeszłym roku praktycznie nie logowałam się, ale jak trafił mi się wątek Pryśka podczas sporadycznych pobytów na dogo to z miłą chęcią oglądałam zdjęcia! Renatko! Pisaki mają u Ciebie naprawdę super! :loveu: Antoś, Edzio i Tadzio! Dobre...! Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dziewczyny zajrzyjcie na wątek Elvisa http://www.dogomania.pl/threads/1791...cznicy-1000-zA Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Renata dzis przyjezdza do Ciebie Tadzik :) masz juz kaganiec i kolczatke naszykowana???:) Quote
Lionees Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='marlenka']Renata dzis przyjezdza do Ciebie Tadzik :) masz juz kaganiec i kolczatke naszykowana???:)[/QUOTE] Kurna muszę lecieć i kupić bo nie mam takich rzeczy w domu:roll::p Quote
marta23t Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ,,A tak a propos - pytałam mojego weta, jaką klinikę poleciłby w Poznaniu - bez wahania polecił klinikę weterynaryjną Akademii Rolniczej. Bardzo dobrzy specjaliści i bardzo dobrze wyposażone gabinety, a podobno za 1,5 roku mają być najnowocześniejsze w Europie. I ceny podobno w Poznaniu są umiarkowane, a tam jeszcze niższe.,, co do klinik poznańskich to też mogę Wam kogoś polecić;) dr Bukowska / jeden z 3 wetów poznańskich z tytułem naukowym;)) przyjmuje na Pawłowskiego ale w klinice na Rolniczej też przyjmuje/ operuje i wykłada na AR;) Rabacik da się zawsze jakiś załatwić więc w razie czego dajcie znać na pw i chętnie pomogę jeśli chodzi o wetów w Poznaniu;) Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Renata5']Kurna muszę lecieć i kupić bo nie mam takich rzeczy w domu:roll::p[/QUOTE] Dobra ja kolczatkę skołuje ale kaganiec koniecznie musisz mieć i to taki blaszany :-) Ale zamówiłaś świetną pogodę , teraz wiem gdzie dzwonic :) Quote
Lionees Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='marlenka']Dobra ja kolczatkę skołuje ale kaganiec koniecznie musisz mieć i to taki blaszany :-) Ale zamówiłaś świetną pogodę , teraz wiem gdzie dzwonic :)[/QUOTE] Kurcze jak On taki agresor,to muszę kupić też łańcuch coby go do kaloryfera przywiązywać...matko ale my głupoty gadamy:splat:.Jak ktoś przeczyta tylko tą stronę,to naśle na nas TOZ:diabloti: Tadziku,okruszku nie bój nic,ciotki głupoty klepią:mad: Marlenko,poproś tam kogoś,żeby podciął Tadzika,jakby w razie nie mogli,to ja to zrobię w domu.Ale jakby mogli,to plisss,niech mu skrócą to futro A pogoda rzeczywiście fajna,mam trochę chodów tam "na górze":razz: Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Renata5']Kurcze jak On taki agresor,to muszę kupić też łańcuch coby go do kaloryfera przywiązywać...matko ale my głupoty gadamy:splat:.Jak ktoś przeczyta tylko tą stronę,to naśle na nas TOZ:diabloti: Tadziku,okruszku nie bój nic,ciotki głupoty klepią:mad: Marlenko,poproś tam kogoś,żeby podciął Tadzika,jakby w razie nie mogli,to ja to zrobię w domu.Ale jakby mogli,to plisss,niech mu skrócą te futro[/QUOTE] Zaraz będe dzwonić o Elviska to poproszę żeby go przystrzygli jak nie to wezme jakiś sekator i we dwie damy radę :) Quote
joanna83 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Renata5']Kurcze jak On taki agresor,to muszę kupić też łańcuch coby go do kaloryfera przywiązywać...matko ale my głupoty gadamy:splat:.Jak ktoś przeczyta tylko tą stronę,to naśle na nas TOZ:diabloti: Tadziku,okruszku nie bój nic,ciotki głupoty klepią:mad: Marlenko,poproś tam kogoś,żeby podciął Tadzika,jakby w razie nie mogli,to ja to zrobię w domu.Ale jakby mogli,to plisss,niech mu skrócą to futro A pogoda rzeczywiście fajna,mam trochę chodów tam "na górze":razz:[/QUOTE] Już zgłosiłam do TOZu, spodziewajcie się wizyt domowych niedługo:mad: Quote
Lionees Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='marlenka']Zaraz będe dzwonić o Elviska to poproszę żeby go przystrzygli jak nie to wezme jakiś sekator i we dwie damy radę :)[/QUOTE] Tylko postaraj się osobiście mi przywieźć Tadzika,zobaczysz całą moją geriatrię kochaną:loveu: Lecę teraz sprzątać:roll::diabloti: Quote
mru Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 u nas w lecznicy, rzut beretem od tej w Piasecznie jest taki sam stary ślepy kochany misiek :( Grafit. podobnie jak Waszemu psiakowi, naszemu też grożą morbitalem :( Grafit jest w depresji, jest nieadopcyjny, taki tylko do uśpienia... psow jest sporo, ciągle przybywa... a Grafit zajmuje miejsce :( Nie mówcie mu, że nie jest kaukazem... stary ślepy Grafit do uśpienia... proszę, zajrzyjcie szukamy nawet DT dla niego - wspomożemy! Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Renata5']Tylko postaraj się osobiście mi przywieźć Tadzika,zobaczysz całą moją geriatrię kochaną:loveu: Lecę teraz sprzątać:roll::diabloti:[/QUOTE] Co Ty Renata nie sprzątaj .... bo ja nie przyzwyczajona do porzadków :) Bęle sie głupio czuła jak wejdę do posprzątanego mieszkania a u mnie takie bur***llo bum bum - oczywiście nie po mnie:) Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='mru']u nas w lecznicy, rzut beretem od tej w Piasecznie jest taki sam stary ślepy kochany misiek :( Grafit. podobnie jak Waszemu psiakowi, naszemu też grożą morbitalem :( Grafit jest w depresji, jest nieadopcyjny, taki tylko do uśpienia... psow jest sporo, ciągle przybywa... a Grafit zajmuje miejsce :( Nie mówcie mu, że nie jest kaukazem... stary ślepy Grafit do uśpienia... proszę, zajrzyjcie szukamy nawet DT dla niego - wspomożemy! Mru w kótrej lecznicy on jest ?? Quote
Lionees Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jesuuu,poczemu nie mam większej chałupy:placz:. Quote
Lionees Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='marlenka']Co Ty Renata nie sprzątaj .... bo ja nie przyzwyczajona do porzadków :) Bęle sie głupio czuła jak wejdę do posprzątanego mieszkania a u mnie takie bur***llo bum bum - oczywiście nie po mnie:)[/QUOTE] Kochana ja nawet jak posprzątam to przy 8 psiakach,mężu i 2 dzieci chałupa nie wygląda na posprzątaną.Także spoko,będziesz się czuła jak u siebie:cool3: Quote
Recommended Posts