Jump to content
Dogomania

PILNE!ślepy przytulak w potrzebie.TADZIK POJECHAŁ DO NOWEGO DOMU.Trzymajcie kciuki!!

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Miałam na myśli wyłącznie sympatyczny śmiech - z racji fajowskich opisów jakie wrzucasz. :lol:[/QUOTE]
A....czyli czasem zaglądasz na "moje" wątki?
Bo ja na Twoje zaglądam i cały czas mi się gęba śmieje:smile:
Nie wiem,czy wieści o Tadziku będą rozrywkowe,skoro to wystraszona psina...ale postaramy się,żeby Tadzio zaczął się uśmiechać:loveu:

Posted

Nie sposób odmówić sobie zaglądanie do Ciebie i Twoich podopiecznych, ku uciesze oka i podrasowania poczucia humoru. :-) Tadziowi też na pewno uda się zdjąć troszkę strachu z grzbietu. :-) Nawet nie chcę myśleć, jak on się musi bać...

Posted

To jest moja odpowiedź dla joanny83. Myślałam, ze wklei się z cytatem. :evil_lol:
Nie, mam 3 smycze i wszyscy idziemy za jednym zamachem. Nawet jak była jako czwarta Gaja, to chodziliśmy wszyscy razem. Idziemy, stajemy, czasem muszę wyplątać się ze smyczek.W lewej ręce 2 smycze, w prawej 1 smycz, choć zazwyczaj wszystkie smycze mam w jednej ręce - ale każda na innym paluchu, wtedy się lepiej manewruje. Chodzą ładnie: albo w rządku albo trzy obok siebie. I tak to wygląda.

Ale widzę, że większość daje sobie radę, choć też mam koleżankę, która z 2 wychodzi pojedynczo, bo jej się smycze plączą. :diabloti:

Pogadałam wczoraj dość długo z Marlenką - super babka. I faktycznie znacznie mniej zachodu na chwilę obecną jest pobyt Tadzika u Renatki. Mam nadzieję, ze Tester wytrzyma :evil_lol:
A tak a propos - pytałam mojego weta, jaką klinikę poleciłby w Poznaniu - bez wahania polecił klinikę weterynaryjną Akademii Rolniczej. Bardzo dobrzy specjaliści i bardzo dobrze wyposażone gabinety, a podobno za 1,5 roku mają być najnowocześniejsze w Europie. I ceny podobno w Poznaniu są umiarkowane, a tam jeszcze niższe.

Posted

[quote name='Renata5']Witaj DIF-Słoneczko-kupe lat:loveu:
Mam Antosia,Edzia,do kompletu będzie Tadzio:smile:[/QUOTE]

Oj, kupe, masz rację!

W zeszłym roku praktycznie nie logowałam się, ale jak trafił mi się wątek Pryśka podczas sporadycznych pobytów na dogo to z miłą chęcią oglądałam zdjęcia!
Renatko! Pisaki mają u Ciebie naprawdę super! :loveu:

Antoś, Edzio i Tadzio! Dobre...!

Posted

[quote name='marlenka']Renata dzis przyjezdza do Ciebie Tadzik :) masz juz kaganiec i kolczatke naszykowana???:)[/QUOTE]
Kurna muszę lecieć i kupić bo nie mam takich rzeczy w domu:roll::p

Posted

,,A tak a propos - pytałam mojego weta, jaką klinikę poleciłby w Poznaniu - bez wahania polecił klinikę weterynaryjną Akademii Rolniczej. Bardzo dobrzy specjaliści i bardzo dobrze wyposażone gabinety, a podobno za 1,5 roku mają być najnowocześniejsze w Europie. I ceny podobno w Poznaniu są umiarkowane, a tam jeszcze niższe.,,

co do klinik poznańskich to też mogę Wam kogoś polecić;) dr Bukowska / jeden z 3 wetów poznańskich z tytułem naukowym;)) przyjmuje na Pawłowskiego ale w klinice na Rolniczej też przyjmuje/ operuje i wykłada na AR;) Rabacik da się zawsze jakiś załatwić więc w razie czego dajcie znać na pw i chętnie pomogę jeśli chodzi o wetów w Poznaniu;)

Posted

[quote name='Renata5']Kurna muszę lecieć i kupić bo nie mam takich rzeczy w domu:roll::p[/QUOTE]

Dobra ja kolczatkę skołuje ale kaganiec koniecznie musisz mieć i to taki blaszany :-) Ale zamówiłaś świetną pogodę , teraz wiem gdzie dzwonic :)

Posted

[quote name='marlenka']Dobra ja kolczatkę skołuje ale kaganiec koniecznie musisz mieć i to taki blaszany :-) Ale zamówiłaś świetną pogodę , teraz wiem gdzie dzwonic :)[/QUOTE]
Kurcze jak On taki agresor,to muszę kupić też łańcuch coby go do kaloryfera przywiązywać...matko ale my głupoty gadamy:splat:.Jak ktoś przeczyta tylko tą stronę,to naśle na nas TOZ:diabloti:
Tadziku,okruszku nie bój nic,ciotki głupoty klepią:mad:
Marlenko,poproś tam kogoś,żeby podciął Tadzika,jakby w razie nie mogli,to ja to zrobię w domu.Ale jakby mogli,to plisss,niech mu skrócą to futro
A pogoda rzeczywiście fajna,mam trochę chodów tam "na górze":razz:

Posted

[quote name='Renata5']Kurcze jak On taki agresor,to muszę kupić też łańcuch coby go do kaloryfera przywiązywać...matko ale my głupoty gadamy:splat:.Jak ktoś przeczyta tylko tą stronę,to naśle na nas TOZ:diabloti:
Marlenko,poproś tam kogoś,żeby podciął Tadzika,jakby w razie nie mogli,to ja to zrobię w domu.Ale jakby mogli,to plisss,niech mu skrócą te futro[/QUOTE]

Zaraz będe dzwonić o Elviska to poproszę żeby go przystrzygli jak nie to wezme jakiś sekator i we dwie damy radę :)

Posted

[quote name='Renata5']Kurcze jak On taki agresor,to muszę kupić też łańcuch coby go do kaloryfera przywiązywać...matko ale my głupoty gadamy:splat:.Jak ktoś przeczyta tylko tą stronę,to naśle na nas TOZ:diabloti:
Marlenko,poproś tam kogoś,żeby podciął Tadzika,jakby w razie nie mogli,to ja to zrobię w domu.Ale jakby mogli,to plisss,niech mu skrócą to futro
A pogoda rzeczywiście fajna,mam trochę chodów tam "na górze":razz:[/QUOTE]

Już zgłosiłam do TOZu, spodziewajcie się wizyt domowych niedługo:mad:

Posted

[quote name='marlenka']Zaraz będe dzwonić o Elviska to poproszę żeby go przystrzygli jak nie to wezme jakiś sekator i we dwie damy radę :)[/QUOTE]
Tylko postaraj się osobiście mi przywieźć Tadzika,zobaczysz całą moją geriatrię kochaną:loveu:
Lecę teraz sprzątać:roll::diabloti:

Posted

u nas w lecznicy, rzut beretem od tej w Piasecznie

jest taki sam stary ślepy kochany misiek :( Grafit.

podobnie jak Waszemu psiakowi, naszemu też grożą morbitalem :(

Grafit jest w depresji, jest nieadopcyjny, taki tylko do uśpienia...

psow jest sporo, ciągle przybywa... a Grafit zajmuje miejsce :(

proszę, zajrzyjcie

szukamy nawet DT dla niego - wspomożemy!

Posted

[quote name='Renata5']Tylko postaraj się osobiście mi przywieźć Tadzika,zobaczysz całą moją geriatrię kochaną:loveu:
Lecę teraz sprzątać:roll::diabloti:[/QUOTE]

Co Ty Renata nie sprzątaj .... bo ja nie przyzwyczajona do porzadków :) Bęle sie głupio czuła jak wejdę do posprzątanego mieszkania a u mnie takie bur***llo bum bum - oczywiście nie po mnie:)

Posted

[quote name='mru']u nas w lecznicy, rzut beretem od tej w Piasecznie

jest taki sam stary ślepy kochany misiek :( Grafit.

podobnie jak Waszemu psiakowi, naszemu też grożą morbitalem :(

Grafit jest w depresji, jest nieadopcyjny, taki tylko do uśpienia...

psow jest sporo, ciągle przybywa... a Grafit zajmuje miejsce :(

proszę, zajrzyjcie

szukamy nawet DT dla niego - wspomożemy!

Mru w kótrej lecznicy on jest ??

Posted

[quote name='marlenka']Co Ty Renata nie sprzątaj .... bo ja nie przyzwyczajona do porzadków :) Bęle sie głupio czuła jak wejdę do posprzątanego mieszkania a u mnie takie bur***llo bum bum - oczywiście nie po mnie:)[/QUOTE]
Kochana ja nawet jak posprzątam to przy 8 psiakach,mężu i 2 dzieci chałupa nie wygląda na posprzątaną.Także spoko,będziesz się czuła jak u siebie:cool3: