Jump to content
Dogomania

PILNE!ślepy przytulak w potrzebie.TADZIK POJECHAŁ DO NOWEGO DOMU.Trzymajcie kciuki!!

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Renata5']Kochana ja nawet jak posprzątam to przy 8 psiakach,mężu i 2 dzieci chałupa nie wygląda na posprzątaną.Także spoko,będziesz się czuła jak u siebie:cool3:[/QUOTE]

Wiesz co tylko ja Ci powiem w sekrecie ( nie mów nikomu) ze ja się boję psów , więc nie puszczaj wszystkich naraz na mnie bo jestem w stresie bede zmeczona to moge na zawła pasć .

Posted

aaaaa, nie mówiłam ci marlenka, żeby zalinkowac watek do renaty :-)?

tylko, że jak zadzwoniłas, ze własnie dostałas telefon o ślepaku i ketunia załozyła watek, to prosiłam cię o zalinkowanie. i kiedy to było? no wlasnie....
niegrzeczna dziewczynka.
ale nic to, niedługo się zobaczymy, jak z tozem przyjadę :-).

tadzik on mógł się zgubić....
mam siostrzeńca tadzika, dam mu znać, ze ma imiennika.

cos nigdy nie słyszłam o zadnej suni oli, hmm, a takie ładne imię ;-) ;-)

Posted

Czy ktoś oblatany w bazarkach mógłby wystawić jakiś dla biedulka? Poszukałabym fanków, podesłałabym zdjęcia i opisy. Może ktoś jeszcze przyłączyłby się?

Posted

[quote name='majqa']Czy ktoś oblatany w bazarkach mógłby wystawić jakiś dla biedulka? Poszukałabym fanków, podesłałabym zdjęcia i opisy. Może ktoś jeszcze przyłączyłby się?[/QUOTE]

Mogę wystawić bazarek jutro lub w sobotę:)

Posted

W kwestii odpłatności Renia się nie wypowiedziała, na wcześniej zadane pytanie o płatność odpowiedziała, że psina byłaby gościem ale... Na bank tę kwestię należy wyjaśnić/ mieć jasność, ile i na co potrzeba.

Posted

Rozmawiałam z Marlenką. Tadzik jest super.
Miły, grzeczny psiak.
Niestety wzroku już nie odzyska. utracił go po jakiejś chorobie.
Marlena pewnie zda relację jutro.