marlenka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Renata5']Kochana ja nawet jak posprzątam to przy 8 psiakach,mężu i 2 dzieci chałupa nie wygląda na posprzątaną.Także spoko,będziesz się czuła jak u siebie:cool3:[/QUOTE] Wiesz co tylko ja Ci powiem w sekrecie ( nie mów nikomu) ze ja się boję psów , więc nie puszczaj wszystkich naraz na mnie bo jestem w stresie bede zmeczona to moge na zawła pasć . Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 aaaaa, nie mówiłam ci marlenka, żeby zalinkowac watek do renaty :-)? tylko, że jak zadzwoniłas, ze własnie dostałas telefon o ślepaku i ketunia załozyła watek, to prosiłam cię o zalinkowanie. i kiedy to było? no wlasnie.... niegrzeczna dziewczynka. ale nic to, niedługo się zobaczymy, jak z tozem przyjadę :-). tadzik on mógł się zgubić.... mam siostrzeńca tadzika, dam mu znać, ze ma imiennika. cos nigdy nie słyszłam o zadnej suni oli, hmm, a takie ładne imię ;-) ;-) Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jak będe kiedys miała sunie rotkę to ją Ola nazwę :) Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 znam dwa rotki, super łagodne - bez sensu ;-) Quote
mru Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ma ma! tu: http://www.dogomania.pl/threads/179267-Nie-mA-wcie-mu-A-e-nie-jest-kaukazem-stary-A-lepy-Grafit-do-uA-pienia?p=14034499#post14034499 Quote
majqa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zrobiłam wpis, sypnęłam znów PW do Ciemmm. ;-) Quote
Bjuta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Przypominam!!! [quote name='ketunia']To prawda. Deklaracje bardzo potrzebne. Psiak ma tylko deklaracji na góra 2 miesiące a co potem..?[/QUOTE] Quote
Ingrid44 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='joanna83']Faktycznie, akcja przeprowadzona błyskawicznie :) Zajrzyjcie, proszę jeszcze do drugiej Marlenowej bidy. Elvis malutki yorkowaty psiak potrzebuje aż 1000zl na operację biodra, a po operacji będzie szukać pewnie DT. http://www.dogomania.pl/threads/179106-Elvis-zwichniAE-te-biordo-potrzeba-1000-zA-na-operacje Przypominam :) Quote
majqa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Czy ktoś oblatany w bazarkach mógłby wystawić jakiś dla biedulka? Poszukałabym fanków, podesłałabym zdjęcia i opisy. Może ktoś jeszcze przyłączyłby się? Quote
ketunia Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='majqa']Czy ktoś oblatany w bazarkach mógłby wystawić jakiś dla biedulka? Poszukałabym fanków, podesłałabym zdjęcia i opisy. Może ktoś jeszcze przyłączyłby się?[/QUOTE] Mogę wystawić bazarek jutro lub w sobotę:) Quote
majqa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Podaj mi proszę na PW adres mailowy. Trząchnę domem i wyślę zdjęcia z opisami. :-) Dziękuję! Quote
Awit Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jaka bida, ale jaki farciarz:-) Rozumiem, że domek u Renatki jest płatny? Deklaracje ma chłopak? Quote
majqa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 W kwestii odpłatności Renia się nie wypowiedziała, na wcześniej zadane pytanie o płatność odpowiedziała, że psina byłaby gościem ale... Na bank tę kwestię należy wyjaśnić/ mieć jasność, ile i na co potrzeba. Quote
tripti Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 a jak są już jakieś wiadomości? psinka dziś pojechała do nowego domku? Quote
majqa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jeśli, to... nie mogę się doczekać relacji!!! :-) Boże, no to teraz potrzeba miejsca na Grafita. :-( Quote
ketunia Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Rozmawiałam z Marlenką. Tadzik jest super. Miły, grzeczny psiak. Niestety wzroku już nie odzyska. utracił go po jakiejś chorobie. Marlena pewnie zda relację jutro. Quote
majqa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ketunio, mail, plizzz...bym mogła przesłać opisy rzeczy do bazarków i fotki. Quote
Lionees Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jestem...poczekajta:p chwilę na zdjęcia,już wgrywam i zaraz będę też pisać;) Quote
Lionees Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Fotki z komórki,ale chyba coś tam widać:roll:.Jutro będą lepsze,bo w dzień zawsze trochę lepiej wychodzą Quote
Recommended Posts