ketunia Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Wątek zakładam na prośbę Marlenki, która ma problem z internetem. PILNE POSZUKIWANY DOM TYMCZASOWY!!! Przed chwilą Marlena dostała telefon, że do lecznicy w Piasecznie trafił mały, stary piesek. Niestety jest ślepy. W schronisku sobie nie poradzi. Lekarze dali mu 2 dni na znalezienie DT/DS. Po tym czasie pies zostanie uśpiony. Piesek jest mały. Waży kilka kilogramów. Jest miły i grzeczny. Poprostu Anioł. BŁAGAM POMÓŻCIE!!!! Zobaczcie jak on błagalnie " patrzy" Nie wie co się dzieje wokół niego Kontakt w sprawie adopcji lub Dt Marlenka 503 121 021 [FONT=MS Shell Dlg 2][email protected][/FONT] Deklaracje: ketunia pierwszy miesiąc Malibo57 drugi miesiąc Ingridd44 też coś dorzuci Quote
ketunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 W lecznicy jest masa psiaków z interwencji. Nie ma miejsca dla Niego. :( Quote
marlenka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Wieczorem wstawię zdjecia malucha , bo zaraz gnam do lecznicy . Quote
ketunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Trzeba porozsyłać wątek. Marlena zaraz jedzie do lecznicy porobi mu fotki i dowie się wszystkiego. Quote
Ingrid44 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Zapisuje sobie i czekam na dalsze wiadomosci > Quote
koosiek Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Tak jak pisałam, nie mogę pomóc, ale chociaż podniosę :( Quote
Bjuta Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Jak będą fotki i kontakt, to zrobię allegro. Tylko tak mogę pomóc. Quote
madcat1981 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Zajrzę tu wieczorem. Podobno w typie yorka (gdzieś tak na wątkach wyczytałam). Kto się na dogo "specjalizuje" w tym typie? Czy jest jakiś wątek "ogólnyorkowy"? Quote
ketunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Dzięki Dziewczyny :) Rozsyłajcie wątek jeśli możecie. Quote
ketunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='madcat1981']Zajrzę tu wieczorem. Podobno w typie yorka (gdzieś tak na wątkach wyczytałam). Kto się na dogo "specjalizuje" w tym typie? Czy jest jakiś wątek "ogólnyorkowy"?[/QUOTE] Wczoraj Marlena przygarneła psiaka w typie yorka. Ten maluch jest w lecznicy w Piasecznie. Quote
Lionees Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Weszłam tu po tytule,matko...zaznaczę chociaż:-( Quote
madcat1981 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='ketunia']Wczoraj Marlena przygarneła psiaka w typie yorka. Ten maluch jest w lecznicy w Piasecznie.[/QUOTE] Acha, czyli to nie ten? Przepraszam, tamten był podobnie rozgłaszany na wątkach myślałam, ze to ten sam. Quote
majqa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ketunio, bardzo Cię proszę oczyść skrzynkę. Quote
ketunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='majqa']Ketunio, bardzo Cię proszę oczyść skrzynkę.[/QUOTE] Majga, już wyczyściłam skrzynkę:) Quote
majqa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Poszło... nawet przez to wieszające się dogo, dubeltowo. Quote
ketunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Dziękuję Majqa. właśnie rozmiawiałam z Marleną. Psiak to kopia Tuptusia. Potyka się o wszystko. Do kliniki przyniosły go 2 kobiety. Z wypadku. Więc może ta utrata wzroku jest skutkiem urazu. Quote
majqa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hm... Biedny...:-( Jeszcze jest godzina tzw. przyzwoitości więc może zadzwoń. Tak będzie od ręki jasność. Ależ się martwię. :-( Quote
ketunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Ponoć piesek ma jakieś 6-7 lat. Oczka bez zaćmy. Zaraz zadzwonię Nie ma wyjścia trzeba zacząć zbierać deklarację. Ja juz niestety sama nie udźwignę finansowo kolejnego psiaka:( Quote
majqa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Niech tylko da się gdzieś zaklepać dla niego doraźną przystań, a wtedy piorunem zmiana tytułu - apel o pomoc finansową. Quote
Recommended Posts