ketunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Niestety wyszukiwarka na dogo mi nie działa. Więc telefonu nie mam. Wysłałam maila. Quote
ketunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 To pw nie doszło do mnie. Dostałam tylko e-mail Quote
wapiszon Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Nie mogę inaczej pomóc ale jeśli będzie potrzeba to wesprę niewielka kwotą :( Quote
majqa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Wysyłam powtórnie. Zasr... problemy z forum. Dziewczyny, kołujcie, ja nie potrafię, baner, taki z hasłem, bez fotki, byle tylko... Quote
joanna83 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 6-7 lat, to jeszcze nie staruszek:) Marlena daj znać jak wrócisz. Dogo znowu ledwo działa,ale jestem na gg. Quote
marlenka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Biedak wystraszony na maxa Trząsł sie cały wiec zdjecia wyszły jakie wyszły . Tak jak napisała Ketunia około 6-7 lat , kopia Tuptusia , do kliniki przyniosły go 2 kobiety bo znalazły go jak leżał przy drodze , piesek jest sprawny fizycznie ale się o wszystko potyka stąd wniosek że to jakiś uraz prawdopodobnie po wypadku . Quote
joanna83 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Widać,że wystraszony. Dobrze,że go ktoś przyniósł.Pewnie bał się nawet ruszyć, jest kompletnie zdezorientowany,że nic nie widzi :( Czy jest jakaś szansa,że odzyska wzrok? Quote
majqa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ależ bida, słodka... Jeśli potykanie się wynika ze sprawy oczek, a reszta, przynajmniej we wstępnej ocenie wetów jest OK to... Nie dopuszczam myśli, by tylko z powodu ślepoty miał odejść. :-( Quote
majqa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ketunio, znów Ci nie mogę odpisać. Skrzynka - help! Quote
marlenka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dziewczyny jesli nie znajdziemy mu jakiegoś miejsca na cito to musze dac w czwaterk odpowiedź w klinice , oni nie moga go trzymac w szpitaliku . Raz że nie jest to pies z gminy ( czyli za darmo ) dwa że jest " nieadopcyjny " a tam nie ma miejsca naprawdę na psy zdrowe , naprawdę nie mają już CI weci jak= chodzic wszedzie psy , na podłodze w klatkach , przywiązane do róznych rzeczy , po prostu sa zawaleni na maxa :( Zobaczcie jak on błagalnie " patrzy" Nie wie co się dzieje wokół niego Quote
ketunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Majqa już oczyściłam skrzynkę. Bidulek:( Szkoda psiaka. Coś wymyślimy. Quote
marlenka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dziewczyny rozsyłajcie wątek , moze damy radę go uratować . Niestety na pąłtny DT nie ma kasy . I mamy bardzo mało czasu . Wurok na niego zapadnie w czwartek :( Quote
majqa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ketunio, dzwoń do Ani bodaj teraz. Ona nie zabije za to. Czas goni!!! Quote
joanna83 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Może ktoś umie zrobić banerek? Więcej osób wejdzie na wątek. Quote
majqa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Jak on reaguje na te inne psiaki w lecznicy? Poprosiłam Isadorę7 o banerek. Quote
Isadora7 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Zaraz zrobię banerek o ile dogo nie zawiśnie Quote
marlenka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='majqa']Jak on reaguje na te inne psiaki w lecznicy? Poprosiłam Isadorę7 o banerek.[/QUOTE] On jest bardzo wystraszony , nie reaguje na nic . Trzęsie się i próbje "zobaczyć " co sie dzieje wokoł niego . Trudno cokolwiek powiedziec o jego zachowaniu . Jest przerażony . Dziewczyny przepraszam was ale już nosem sie opieram o kompa , jutro od rana jestem .... dzis już po prostu padam na pysk. Musze sie połozyć . Quote
ketunia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Może zaczniemy zbierać deklaracje. Ja coś znajdę na bazarek. I opłacę mu pierwszy miesiąc. Quote
marysia55 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Boże jaka kupka strachu. Niewiarygodne, aby ktoś mógł podjąć decyzję o eutanazji na prawdopodobnie zdrowym psie. ślepota to nie jest śmiertelna choroba tylko niepełnosprawność, a to zasadnicza różnica. Quote
Recommended Posts