Jump to content
Dogomania

PILNE!ślepy przytulak w potrzebie.TADZIK POJECHAŁ DO NOWEGO DOMU.Trzymajcie kciuki!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Renata5']Joasiu to tylko 3 psiaki,bez problemu można je razem wyprowadzać na 3 smyczach.Przynajmniej u mnie tak jest.3 psiaki na 3 smyczach,a czwarty Edek pod pachą,czasami wychodzimy na 2 tury,generalnie dajemy radę,Bambino na pewno też;)

Jesuuu,na mnie:placz:
:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

yhy :):) - dasz radę.

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Po trzecim ponoć się poprawia ):[/QUOTE]

tak, tak !!! ja mam sześć, wiem, co mówię, co jeden, to lepiej człowiekowi... na duszy! :)
"zaczynałam" od dwóch bezdomnych...

Posted

Dzwoniłam do kliniki . Tadeuszek jutro będzie miał robione badanie wzroku :) na ich koszt , poprosiłam o wszystkie badania , i jesli sie okaże że jutro go nie będe mogła wziąc to się zobowiazaliże sami go zawiozą do Renaty :) żebym nie musiała codziennie urządzać sobie wycieczek :)

Posted

Marlenko, jestem pełna uznania za akcję i za jej efekty. Bardzo Cię podziwiam za wolę walki. Ja chyba jednak się zestarzałam i brak mi już pewnosci siebie. Jeszcze raz dziękuję za pomoc przy adopcji Mireczki i obiecuję, że postaram się pomagac w miarę możliwości.

Posted

[quote name='AnnaA']Marlenko, jestem pełna uznania za akcję i za jej efekty. Bardzo Cię podziwiam za wolę walki. Ja chyba jednak się zestarzałam i brak mi już pewnosci siebie. Jeszcze raz dziękuję za pomoc przy adopcji Mireczki i obiecuję, że postaram się pomagac w miarę możliwości.[/QUOTE]

Witam na watku :)

To nie jest moja zasługa ale wszystkich obecnych na wątku , tych co pomagają rozsyłac i zapraszac następne osoby .
Ja tylko otrzymałam cynk i podałam dalej ,
Ważne ze Tadeusz będzie miał opiekę , dom ( czasowy ale zawsze dom) najważniejsze ze ma szanse na dalsze życie , ze go tego nie pozbawiliśmy . Za to Wam dziekuję , jesteście wspaniałe .

Posted

Super, że sprawa kryptonim Tadzik nabiera rumieńców.

Joaslu, baner - zaznacz go, stań na nim, wciśnij jednocześnie lewy CTRL i literę C, po czym wejdź w sygnaturę, stań w jej oknie i wciśnij jednocześnie lewy CTRL i literę V. Powinno być po sprawie.

Posted

[quote name='AnnaA']Marlenko, jestem pełna uznania za akcję i za jej efekty. Bardzo Cię podziwiam za wolę walki. Ja chyba jednak się zestarzałam i brak mi już pewnosci siebie. Jeszcze raz dziękuję za pomoc przy adopcji Mireczki i obiecuję, że postaram się pomagac w miarę możliwości.[/QUOTE]

Aniu, smutno mi się zrobiło po przeczytaniu Twojego postu!

A co na to cała Twoja gromadka którą uratowałaś? Kora, Kaktus, Lusia, Margoś ( czy o kimś zapomniałam? ) powiedzcie coś! Dajesz im całą siebie i one to wiedzą! Proszę nie umniejszaj swojej roli w ratowaniu życia!

Posted

Marlenka od przedwczoraj ma jeszcze jedna bide w Lecznicy-malenki mix Yorka. Bedzie potrzebowal operacji bioderka.
Cale szczescie ze powoli wyjasnia sie sprawa Tadzika bo marlenka juz pewnie ledwo zyje.
Yorki przyblakal sie prosto do niej, bardzo go nozka bolala. :( :( :(

Posted

dziewczyny,przepraszam, ale "nowa" raczej jestem i niewiele osób znam (wątków - to wiele!:))
czy znacie kogoś od pudelków?

ttp://www.dogomania.pl/threads/179217-Wet-odmA-wiA-uA-pienia-tragedia-starszych-pieskA-w-choAE-rasowe-na-bruku?p=14028706#post14028706

"sznaucerki" już powiadomiłam, ale nie znam nikogo od pudli, a sprawa bardzo pilna...

Posted

Dziękuję Olu, ale ja nie potrafię dzałac już tak dynamicznie i to widzę. Zawsze będę pełna podziwu za sunie z Jedlanki. Ja przygarnęłam swoje psiaki właśnie już 8-10 lat temu i ubolewam nad tym, że już nie mam takiej jak kiedyś energii. Wzięłam z ulicy teraz Sebusia i wpadłam w popłoch, że mi się nie wyadoptuje. Ale spoko, wyadoptuje się.

Posted

[quote name='DIF']Tadzik to super imię! :)
Bardzo pasuje!
Trzymam kciuki za całą akcję! :p
Witaj DIF-Słoneczko-kupe lat:loveu:
Mam Antosia,Edzia,do kompletu będzie Tadzio:smile: