Jump to content
Dogomania

PILNE!ślepy przytulak w potrzebie.TADZIK POJECHAŁ DO NOWEGO DOMU.Trzymajcie kciuki!!

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ketunia']Marlenka dzwoniła do nowej Pani Tadzika. Chłopak nadal ma biegunkę..:(
Marlena pewnie jutro napisze więcej.
Matko,co się dzieje...u mnie miał biegunkę tylko jeden dzień,a jak odjeżdżał,to kupka była ładna,pani sama widziała...
A czy pani daje Mu leki na wątrobę?

Posted

Renata5 napisał(a):
Matko,co się dzieje...u mnie miał biegunkę tylko jeden dzień,a jak odjeżdżał,to kupka była ładna,pani sama widziała...
A czy pani daje Mu leki na wątrobę?

Ja niestety tylko chwilkę rozmawiałam z Marleną.
Bidulek mam nadzieję, że nic mu nie jest.

Posted

Oj niedobrze:-(
Oby Pani była cierpliwa... Biedny Tadzik, tyle stresów ostatnio, teraz chłopak już wie, że to jego domek i jak on musi się bidulek czuć, gdy nie może nad kupką zapanować... Na pewno wstydzi się, boi że źle robi, biedaczek....

Posted

[quote name='marysia55']No i co z naszym Tadzikiem?Tosikiem. Juz OK :-)
Dzwoniłam wczoraj do Pani Beaty:)Gadałyśmy,gadałysmy i nie mogłysmy sie nagadać-a właściwie to p.Beata cały czas zdawała mi relację i nie mogła nachwlić sie Tadzika/Tośka:)
Tak w telegraficznym skrócie...Rzadkie kupki nie chciały sie skończyć,były robione badania posiewowe,ale wynik wyszedł negatywny.Dostawał leki,jest na specjalnej karmie,kupka pomału robi sie lepsza.Uwielbia psie smakołyki,jest bardzo grzeczny i posłuszny,chetnie uczy sie komend-siad,daj łapke itp,bawi sie zabawkami,jednak na spacerkach nie za bardzo jest chętny do zabaw z innymi psiakami.Chowa się za nogi swoich Państwa i ma w nosie psie koleżeństwo;)
W domku-ideał,pięknie czeka na spacerki,wtula sie we właścicieli,a Ci Go głaszczą i głaszczą i głaszczą:).
U weterynarza zrobił furorę-wet powiedział,ze jeszcze nie widział tak grzecznego psa:loveu:
No co tu dużo gadać-Tadzio trafił do raju:loveu:.Państwo bardzo troskliwie się nim opiekują:)
Z kotami ok,czasami kocur fuka na Tadzia,bo myśli,że Tadzio sie na niego patrzy:evil_lol:.Ale na fukaniu sie kończy i kot jest zadowolony i dumny,że udało mu sie zdominować psa:p

Marlenko,a wysłałaś książeczkę zdrowia Tadzika?Bo do wczoraj książeczka jeszcze nie doszła do p.Beaty.Tadzik ma juz wprawdzie założoną nową,ale tamta tez by sie przydała.Oby gdzieś na poczcie nie wsiąknęła,bo to róznie z tą naszą pocztą bywa:mad:

Posted

Uff dobrze, że te brzydkie kupki się kończą.
Tadzik Ty to chłopie masz jednak szczęście.:)
Cudem uniknąłeś śmierci a teraz taki fajny domek Ci się trafił.

Posted

Same szczęśliwe wiadomosci od ślicznego TADZIA. no, może te niepiękne kupki też zanikną. Często się zdarza że są wynikiem podrażnienia jelitek, co jest najprostsze do wyleczenia. Poprostu do jedzenia dodaje się nieco mielonego odtłuszczonego siemienia lnianego. Efekt nie daje na siebie długo czekać. czasem już na drugi dzień jest ok, czasem za dwa dni. Warto zastosować z powodu wielu zbawiennych składników siemienia, korzystnych nawet dla zdrowego psika.
Tadzik znalazł swe szczęście. 16 letniemu Antosiowi, wypieszczonemu przez jedynego ukochanego pana , zdrowemu i śliczemu zdarzyło się nieszczęście. Odszedł pan, a biedak nie rozumie czemu znalazł sie za kratami Tyskiego schronu.
Płacze. A my z nim szukając wyjścia z impasu. Może znajdzie się i dla niego jakaś cudowna pani jak przyjaciółka Tadzika.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Same szczęśliwe wiadomosci od ślicznego TADZIA. no, może te niepiękne kupki też zanikną. Często się zdarza że są wynikiem podrażnienia jelitek, co jest najprostsze do wyleczenia. Poprostu do jedzenia dodaje się nieco mielonego odtłuszczonego siemienia lnianego. Efekt nie daje na siebie długo czekać. czasem już na drugi dzień jest ok, czasem za dwa dni. Warto zastosować z powodu wielu zbawiennych składników siemienia, korzystnych nawet dla zdrowego psika.
Tadzik znalazł swe szczęście. 16 letniemu Antosiowi, wypieszczonemu przez jedynego ukochanego pana , zdrowemu i śliczemu zdarzyło się nieszczęście. Odszedł pan, a biedak nie rozumie czemu znalazł sie za kratami Tyskiego schronu.
Płacze. A my z nim szukając wyjścia z impasu. Może znajdzie się i dla niego jakaś cudowna pani jak przyjaciółka Tadzika.

Pani Tereso prosze o jakieś info o tym piesku bo się zgłosiła Pani która chciałaby Tadzika , to może jej podeslę Antosia

Renatko wysłałm ksiązeczke i badania , dziwne bo tego samego dnia wysyłałam tez inne rzeczy które juz dotarły . Może dojdzie na dniach , jesli nie pojdę na pocztę i zareklamuję .

Posted

Antoś chyba znalazł już swoje szczęście, jest Pan, który chce go adoptować ale także w Tychach jest śliczny Misiu - psiak ma ponad 15 lat ale straszny przytulak, zgadza się ze wszystkimi, a przede wszystkim bardzo urokliwy;). Zobaczcie same:

Może pani wpadnie w oko Misiu?
On nie ma jeszcze wątku na dogo:shake:

Posted

Nie Pani już nie chce psa , ma 2 czy 3 swoje i tak jej Tadzio wpadł w oko dlatego że młody . Pani czestso jeździ za grancię samochodem i starego psa miec nie chce brac . Przykre ale co zrobimy...