ketunia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Dobrze, że z Tadzikiem lepiej :) Zapraszam na Tadzikowy bazarek. http://www.dogomania.pl/threads/179487-Armani-Chloe-Chantelle-Versace-i-inne-Na-potrzebujAE-ce-psiaki-Do-20-02-10 Zaraz będzie drugi, na który fanty podarowała Majqa. Serdecznie dziękujemy:) Quote
ketunia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Zapraszam na kolejny bazarek dla Tadzika z fantami od Majqi http://www.dogomania.pl/threads/179506-Noc-Kairu-Piasek-pustyni-i-inne-Tadzik-zaprasza-Nie-zwlekaj-i-zajrzyj-Do-20-02?p=14059210#post14059210 Quote
marlenka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Bardzo dizekuje za bazarki :) w imieniu Tadeuszka. Quote
joanna83 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Majqa naprawdę cudny tekst, właśnie przeczytałam i się poryczałam. Tadziu ja to mam jedno marzenie,ale nie powiem głośno... Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 to teraz czekamy, aż się telefony będa urywac! Quote
danka4u1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Reniu,tego się nie da opanować przy komputerze,żeby zajrzeć do Ciebie i Twoich Morusków,a człowiek tak ciekaw,co u Was,,Jak Ty to ogarniasz nie tylko przed monitorem,ale przede wszystkim w realu.Musisz mieć pomoc niebios. Nie moglabyś hurtem zgrupować wszystkich swoich szczęśliwych ślepaczków.Chciałoby się być i tu i tam,a oprócz klepania w "wizytową "klawiaturę,też jest coś do zrobienia.Dziś nie mogę czuwać nad Waszym snem,bo rano pobudka,ale może Gonia mnie zastąpi... Quote
malibo57 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dobry wieczór:) A jakie plany na dalsza przyszłość? DT się szuka? Bo niedługo koniec ferii i zacznie się kłopot u Renaty. Quote
malibo57 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Przypuszczam:) Ale musimy jakis rezerwowy DT znaleźć, bo od poniedziałku szkoła... Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='malibo57']Przypuszczam:) Ale musimy jakis rezerwowy DT znaleźć, bo od poniedziałku szkoła...[/QUOTE] Po czasie awarii (awaryjny dom) z tego, co pamiętam Tadzik mógłby zostać u Reni odpłatnie o ile nie ciąłby się z tą drugą, małą zadziorą (a nie tnie przecież). Czy coś przegapiłam? Ta opcja odpada? Quote
Lionees Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jestem,przepraszam,że tak późno,ale przy 9 psiakach,2 dzieciach i męzu,dopiero o takiej porze mogę usiąść do komputera.Tadzio wyczesany,wykąpany(oczywiście po ostatnim spacerku) i pachnący:loveu:.To anioł,nie pies:loveu:.Przy myciu stał grzeczniutko,cichutko,o bogowie,jakże miło było kąpać taką psinę,a nie być mokrą po pas plus cała łazienka w wodzie-jak przy reszcie mojej sfory:mad:;) OTO TADZIK:loveu: Obcięłam mu dredy koło uszek,tylnych łapek i ogonka.Sierści wyczesałam kilo i jeszcze będzie się na pewno trochę wyczesywać.Tadzio ma łupież,ale nie miał pchełek,ani gnid. Jest grzeczny,bezproblemowy,cichutki,delikatny.Merda tym swoim ogonkiem jak go wołamy,jak do niego mówimy,jak go głaszczemy.Ma apetyt,ale nie je łapczywie.We wszystkim jest bardzo delikatny i subtelny.Już coraz odważniej zwiedza mieszkanie.Na początku robił tylko kilka kroków do przodu i zaraz wracał na swoje posłanko,a potem nabierał odwagi na coraz dłuższe wyprawy poza posłanko.Teraz już chodzi po pokojach,jednak cały czas podnosi wysoko łapinki w góre,jakby bał się,że wpadnie w jakąś dziurę.Być może jest to efektem tego,że błakał się już jakiś czas i nózka nie raz wpadła w dołek.Kupka dzisiaj była piękna,taka całkiem normalna :) Quote
majqa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Wieści rewelacja..., a fotki...już mam mokre oczy...jakie mokre, bezbronne kurczątko... :-( Quote
Ingrid44 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Och jaki on slodziutki. Fotki -rewelacja ! Sliczny maluszek :) Quote
danka4u1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Nie będę powtarzać,że jesteś aniołem,bo wiadomo o tym wszystkim.Pieski,które do Ciebie ściągają, to efekt Twojej anielskości.Czy w domu Twoi wiedzą,że mają taką anielskość? Tadzik delikatny i pewnie zdziwiony,że takie rzeczy można zafundować "tylko psu" Jesteście wspaniali,a Ty na czele.Pa ,O ile Ci się uda,śpij smacznie. Quote
ketunia Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Cieszę się, że Tadzik zaklimatyzował się. Bidulek kochany. Pies ideał:) Renatko czy Tadziu mógłby zostać u Ciebie po okresie awaryjnym? Quote
malibo57 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No, Ketunia, gratulacje! Odważyłaś się zapytać;-) W razie czego, to konto mam:diabloti: Quote
majqa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No se ja wypraszam, a mój wpis stronę wcześniej to co? Quote
majqa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='malibo57']Za delikatna byłaś;)[/QUOTE] To przez przypadek. ;-) Quote
malibo57 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 :) Domyślam się, że to po tym kontredansie dyplomatycznym z ostatniego tygodnia:evil_lol: Teraz musisz się odtruć. Quote
Lionees Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='danka4u1']Nie będę powtarzać,że jesteś aniołem,bo wiadomo o tym wszystkim.Pieski,które do Ciebie ściągają, to efekt Twojej anielskości.Czy w domu Twoi wiedzą,że mają taką anielskość? Tadzik delikatny i pewnie zdziwiony,że takie rzeczy można zafundować "tylko psu" Jesteście wspaniali,a Ty na czele.Pa ,O ile Ci się uda,śpij smacznie. To znaczy powiem tak...Oni,a szczególnie moje dzieci mają inne zdanie na ten temat:watpliwy::diabloti: a poza tym takich aniołów tu na dogo i nie tylko jest mnóstwo.Ja mam tylko ta przewagę w tej anielskości,że nie pracuję zawodowo i mogę zapewnić opiekę tym najbardziej skrzywdzonym,a przede wszystkim staruszkom. [quote name='ketunia']Cieszę się, że Tadzik zaklimatyzował się. Bidulek kochany. Pies ideał:) Renatko czy Tadziu mógłby zostać u Ciebie po okresie awaryjnym? A może znajdzie sie inny,lepszy dt i przede wszystkim tańszy?:oops: opanowałam już wychodzenie ze swoim stadkiem;).Najpierw Tadzika pod pachę i Edzia na smyczy(Edzio pięknie schodzi i wchodzi po schodach).Tadzik sam już wchodzi po wszystkich schodach:multi:.Kochany psiak.Jednak ze schodów musze go znosić,bo jeszcze sie boi biedaczek.Jak oni sie załatwią,to wracam po Ramba,Myszkę i Niuńka. Quote
Recommended Posts