Jump to content
Dogomania

PILNE!ślepy przytulak w potrzebie.TADZIK POJECHAŁ DO NOWEGO DOMU.Trzymajcie kciuki!!

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reniu,tego się nie da opanować przy komputerze,żeby zajrzeć do Ciebie i Twoich Morusków,a człowiek tak ciekaw,co u Was,,Jak Ty to ogarniasz nie tylko przed monitorem,ale przede wszystkim w realu.Musisz mieć pomoc niebios.
Nie moglabyś hurtem zgrupować wszystkich swoich szczęśliwych ślepaczków.Chciałoby się być i tu i tam,a oprócz klepania w "wizytową "klawiaturę,też jest coś do zrobienia.Dziś nie mogę czuwać nad Waszym snem,bo rano pobudka,ale może Gonia mnie zastąpi...

Posted

[quote name='malibo57']Przypuszczam:) Ale musimy jakis rezerwowy DT znaleźć, bo od poniedziałku szkoła...[/QUOTE]
Po czasie awarii (awaryjny dom) z tego, co pamiętam Tadzik mógłby zostać u Reni odpłatnie o ile nie ciąłby się z tą drugą, małą zadziorą (a nie tnie przecież). Czy coś przegapiłam? Ta opcja odpada?

Posted

Jestem,przepraszam,że tak późno,ale przy 9 psiakach,2 dzieciach i męzu,dopiero o takiej porze mogę usiąść do komputera.Tadzio wyczesany,wykąpany(oczywiście po ostatnim spacerku) i pachnący:loveu:.To anioł,nie pies:loveu:.Przy myciu stał grzeczniutko,cichutko,o bogowie,jakże miło było kąpać taką psinę,a nie być mokrą po pas plus cała łazienka w wodzie-jak przy reszcie mojej sfory:mad:;)
OTO TADZIK:loveu:

Obcięłam mu dredy koło uszek,tylnych łapek i ogonka.Sierści wyczesałam kilo i jeszcze będzie się na pewno trochę wyczesywać.Tadzio ma łupież,ale nie miał pchełek,ani gnid.
Jest grzeczny,bezproblemowy,cichutki,delikatny.Merda tym swoim ogonkiem jak go wołamy,jak do niego mówimy,jak go głaszczemy.Ma apetyt,ale nie je łapczywie.We wszystkim jest bardzo delikatny i subtelny.Już coraz odważniej zwiedza mieszkanie.Na początku robił tylko kilka kroków do przodu i zaraz wracał na swoje posłanko,a potem nabierał odwagi na coraz dłuższe wyprawy poza posłanko.Teraz już chodzi po pokojach,jednak cały czas podnosi wysoko łapinki w góre,jakby bał się,że wpadnie w jakąś dziurę.Być może jest to efektem tego,że błakał się już jakiś czas i nózka nie raz wpadła w dołek.Kupka dzisiaj była piękna,taka całkiem normalna :)

Posted

Nie będę powtarzać,że jesteś aniołem,bo wiadomo o tym wszystkim.Pieski,które do Ciebie ściągają, to efekt Twojej anielskości.Czy w domu Twoi wiedzą,że mają taką anielskość?
Tadzik delikatny i pewnie zdziwiony,że takie rzeczy można zafundować "tylko psu"
Jesteście wspaniali,a Ty na czele.Pa ,O ile Ci się uda,śpij smacznie.

Posted

[quote name='danka4u1']Nie będę powtarzać,że jesteś aniołem,bo wiadomo o tym wszystkim.Pieski,które do Ciebie ściągają, to efekt Twojej anielskości.Czy w domu Twoi wiedzą,że mają taką anielskość?
Tadzik delikatny i pewnie zdziwiony,że takie rzeczy można zafundować "tylko psu"
Jesteście wspaniali,a Ty na czele.Pa ,O ile Ci się uda,śpij smacznie.
To znaczy powiem tak...Oni,a szczególnie moje dzieci mają inne zdanie na ten temat:watpliwy::diabloti:
a poza tym takich aniołów tu na dogo i nie tylko jest mnóstwo.Ja mam tylko ta przewagę w tej anielskości,że nie pracuję zawodowo i mogę zapewnić opiekę tym najbardziej skrzywdzonym,a przede wszystkim staruszkom.
[quote name='ketunia']Cieszę się, że Tadzik zaklimatyzował się. Bidulek kochany.
Pies ideał:)
Renatko czy Tadziu mógłby zostać u Ciebie po okresie awaryjnym?
A może znajdzie sie inny,lepszy dt i przede wszystkim tańszy?:oops:
opanowałam już wychodzenie ze swoim stadkiem;).Najpierw Tadzika pod pachę i Edzia na smyczy(Edzio pięknie schodzi i wchodzi po schodach).Tadzik sam już wchodzi po wszystkich schodach:multi:.Kochany psiak.Jednak ze schodów musze go znosić,bo jeszcze sie boi biedaczek.Jak oni sie załatwią,to wracam po Ramba,Myszkę i Niuńka.