Ingrid44 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Wspaniale ze Tadzik znalazl taka dobra Pania. Zyj zdrowo i szczesliwie Tadziku :) :) :) Quote
tripti Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Powodzenia na nowej drodze życia:))) błyskawicznie przeprowadzona adopcja, brawo! Quote
ketunia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Reniu fotki do mnie nie dotarły. Super, że Tadzik znalazł nowy domek :) Quote
Lionees Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='ketunia']Reniu fotki do mnie nie dotarły. Super, że Tadzik znalzał nowy domek :) Mój starszy syn miał je wysłać:mad: ze swojego telefonu.Pojechał do panny na walentynki i zapomniał.Już do Niego dzwonię z opierdalem Quote
tripti Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 no cy Ty, my poczekamy, a im nastrój w walentynki zepsujesz;) przepraszam, za to co zaraz zrobię, ale chciałam Was zaprosić na wątek Lenki, która od kilka dni przebywa u mnie w dt, ale niestety nie na długo, to jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/179021-PILNE-MaA-a-LenKa-4kg-piAE-knoA-AE-z-chora-A-apkAE-szuka-domu/page15 Sytuacja zmieniła się w ten sposób, że już nie będzie to operacja, bo mała ma w ramach eksperymentu założony gips na chorą łapkę i z dnia na dzień jest coraz lepiej i zaczynam wierzyć w ten eksperyment. Na wątku był ruch jak szukało się płatnego dt dla małej, a później ucichło... Tutaj mam przede wszystkim o pomoc w znalezieniu małej domku dobrego domku, który weźmie ją z jej zaletami i wadami (wada jest jedna - inna łapka), ale to nie powoduje jakiejś dużej ułomności, a chwilę cierpliwości i wytrwałości, a łapka będzie może prawie sprawna, tzn nie będzie jej nosić pod brzuchem, a do dołu. Zajrzycie? Quote
malibo57 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dobry dzień, pod niektórymi względami:) Tadzik w domku i nasza Lusia kochana też już w domku! Noc spędziła u Pati-c na kanapie - od razu wiedziała, gdzie jest miejsce psa. Fotki Tadzika, rozumiem, będą późnym wieczorem;-) Quote
marlenka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ketunia mi telefonicznie zdała relację , a Ty Reniu nawet smsa nie wysłałaś :mad: ale wybaczam Ci bo to w końcu walentynki :loveu: Renia wyslij mi na PW adres dokladny Pani to wyślę jej ksiązeczkę Tadzika. Powodzenia w nowym domku serduszko kochane . Ale sie chłopakowi udalo :multi: Majqa to tez w większości Twoja zasługa , ten tekst Panią ujął , dziekuję wszystkim za pomoc w uratowaniu Tadeuszka . Quote
majqa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Czekam tu twardo na pierwsze relacje z Tadziowego domku. Reniu, czy pani dzwoniła może do Ciebie? Jak się niuniuś odnalazł??? Quote
marlenka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ketunia napisał(a):Obiecane fotki:) Ketunia daj te fotki nie dręcz nas :) Quote
Awit Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Przepiękne, i fotki i Tadzik:-) A tak mało brakowało Quote
danka4u1 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Tadziulu-kibicuję ci cały czas cichutko-niech ci będzie tam tak dobrze,jak u Reni. Quote
wapiszon Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Tadziu, sprawuj się dobrze w nowym domku:) Dziewczyny i chłopaki : JESTEŚCIE NIESAMOWICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
marysia55 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Coś Reni zabrakło, pewnie siedzi w zadumie. Quote
Lionees Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dzwoniłam do Pani Tadzikowej :) Tadzik był na dłuższym spacerku,było zapoznanie z kolegą,ale Tadzio nie miał chęci na zabawę w przeciwieństwie do kolegi.Z kotami jest wszystko w jak najlepszym porządku,Tadzio oczywiście nie reaguje na prychanie kocurka,który nie zaczepia Tadzia,ale daje do zrozumienia,że Tadzio jest tu nowy i żeby się nie pałętał po domu;).Kotka natomiast zdaje się nie zauważać Tadzika,wcale jej nie przeszkadza obecność naszego słodziaka.Czyli wszystko jest super,Państwo zadowoleni i Tadzio też:loveu:. Quote
Lionees Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 marysia55 napisał(a):Coś Reni zabrakło, pewnie siedzi w zadumie. To też,bo jakoś pusto się zrobiło;) Ale akurat pisałam,jak Ty pisałaś swój post:eviltong: Quote
majqa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Nie pusto, nie pusto, czekaliśmy w napięciu na relację!!! Quote
Lionees Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='majqa']Nie pusto, nie pusto, czekaliśmy w napięciu na relację!!! U mnie w chałupie pusto się zrobiło:evil_lol: Quote
majqa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Silna kobieta z Ciebie, bo skoro ja tak przeżywam ubycie Tadzia to co dopiero Ty!!! Quote
Lionees Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 majqa napisał(a):Silna kobieta z Ciebie, bo skoro ja tak przeżywam ubycie Tadzia to co dopiero Ty!!! No powiem Wam,że naprawdę pusto się zrobiło.Te wszystkie moje starowinki gdzieś tam po kanapach powciskane i tylko na dworek i jedzonko złażą.A Tadzik to i tu i tam zajrzał i zawsze go było widać,a teraz pusto... A w nowym domku,to też sobie zwiedza i zwiedza,każdy kącik poznaje :) Quote
majqa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Twoja pierwsza nocka w nowym domku Tadziu!!! Quote
ketunia Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Ciekawe Tadziku jak ta pierwsza nocka minęła ?? Quote
Recommended Posts