Jump to content
Dogomania

PILNE!ślepy przytulak w potrzebie.TADZIK POJECHAŁ DO NOWEGO DOMU.Trzymajcie kciuki!!

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ketunia']Reniu fotki do mnie nie dotarły.
Super, że Tadzik znalzał nowy domek :)
Mój starszy syn miał je wysłać:mad: ze swojego telefonu.Pojechał do panny na walentynki i zapomniał.Już do Niego dzwonię z opierdalem

Posted

no cy Ty, my poczekamy, a im nastrój w walentynki zepsujesz;)

przepraszam, za to co zaraz zrobię, ale chciałam Was zaprosić na wątek Lenki, która od kilka dni przebywa u mnie w dt, ale niestety nie na długo, to jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/179021-PILNE-MaA-a-LenKa-4kg-piAE-knoA-AE-z-chora-A-apkAE-szuka-domu/page15 Sytuacja zmieniła się w ten sposób, że już nie będzie to operacja, bo mała ma w ramach eksperymentu założony gips na chorą łapkę i z dnia na dzień jest coraz lepiej i zaczynam wierzyć w ten eksperyment. Na wątku był ruch jak szukało się płatnego dt dla małej, a później ucichło... Tutaj mam przede wszystkim o pomoc w znalezieniu małej domku dobrego domku, który weźmie ją z jej zaletami i wadami (wada jest jedna - inna łapka), ale to nie powoduje jakiejś dużej ułomności, a chwilę cierpliwości i wytrwałości, a łapka będzie może prawie sprawna, tzn nie będzie jej nosić pod brzuchem, a do dołu. Zajrzycie?

Posted

Dobry dzień, pod niektórymi względami:) Tadzik w domku i nasza Lusia kochana też już w domku!
Noc spędziła u Pati-c na kanapie - od razu wiedziała, gdzie jest miejsce psa.
Fotki Tadzika, rozumiem, będą późnym wieczorem;-)

Posted

Ketunia mi telefonicznie zdała relację , a Ty Reniu nawet smsa nie wysłałaś :mad: ale wybaczam Ci bo to w końcu walentynki :loveu: Renia wyslij mi na PW adres dokladny Pani to wyślę jej ksiązeczkę Tadzika.
Powodzenia w nowym domku serduszko kochane . Ale sie chłopakowi udalo :multi:

Majqa to tez w większości Twoja zasługa , ten tekst Panią ujął , dziekuję wszystkim za pomoc w uratowaniu Tadeuszka .

Posted

Dzwoniłam do Pani Tadzikowej :)
Tadzik był na dłuższym spacerku,było zapoznanie z kolegą,ale Tadzio nie miał chęci na zabawę w przeciwieństwie do kolegi.Z kotami jest wszystko w jak najlepszym porządku,Tadzio oczywiście nie reaguje na prychanie kocurka,który nie zaczepia Tadzia,ale daje do zrozumienia,że Tadzio jest tu nowy i żeby się nie pałętał po domu;).Kotka natomiast zdaje się nie zauważać Tadzika,wcale jej nie przeszkadza obecność naszego słodziaka.Czyli wszystko jest super,Państwo zadowoleni i Tadzio też:loveu:.

Posted

majqa napisał(a):
Silna kobieta z Ciebie, bo skoro ja tak przeżywam ubycie Tadzia to co dopiero Ty!!!

No powiem Wam,że naprawdę pusto się zrobiło.Te wszystkie moje starowinki gdzieś tam po kanapach powciskane i tylko na dworek i jedzonko złażą.A Tadzik to i tu i tam zajrzał i zawsze go było widać,a teraz pusto...
A w nowym domku,to też sobie zwiedza i zwiedza,każdy kącik poznaje :)