sleepingbyday Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 renia, jka chcesz, to ci załatwimy jakis chodzący wypełniacz ;-). tadzik ma farta jak stąd na madagaskar! pani obiecała relację? mam nadzieję. słodki chłopak, przeleciał jak meteor - i to akurat dobrze. marlenka, daj znac w lecznicy! Quote
marlenka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Tez jestem ciekawa . Ja mocno trzymam kciuki za Tadeusza:) Quote
Bambino Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Też trzymam kciuki za Tadeuszka. Renatko5, widać miał do Ciebie jechać nasz puchatek. Teraz trzymajcie kciuki za naszego Grafita ( ma do mnie przyjechać na DT ) Quote
majqa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Oczywiście, że trzymamy kciuki za kaukaza mini! ;-) Zeżre mnie ciekawość, co z Tadziolkiem... Quote
Ingrid44 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Cioteczki przepraszam za offa ale malenki piesek potrzebuje srodkow na operacje bez ktorej nie przezyje.:( :( :( Wejdzcie na watek poprzez ostatni banerek w moim podpisie.:Help_2::Help_2::Help_2: Quote
tripti Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 też cały czas zaglądam z ciekawości czy będą wieści z nowego domku... i nie mogę doczekać się:( Quote
marlenka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 sleepingbyday napisał(a):renia, jka chcesz, to ci załatwimy jakis chodzący wypełniacz ;-). tadzik ma farta jak stąd na madagaskar! pani obiecała relację? mam nadzieję. słodki chłopak, przeleciał jak meteor - i to akurat dobrze. marlenka, daj znac w lecznicy! Jasne ze dam znać . Dzisiaj będe to powiem i przy okazji zapytam o Tuptusia co z tym krztuszeniem Quote
Lionees Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Wieczorkiem zadzwonię do Pani Beaty.Wczoraj miałam chu...kowy dzień:shake: Quote
marlenka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Renata5 napisał(a):Wieczorkiem zadzwonię do Pani Beaty.Wczoraj miałam chu...kowy dzień:shake: Renatka npisz jeszcze jak Antoś się czuje , co wetka powiedziała ? Quote
Lionees Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 marlenka napisał(a):Renatka npisz jeszcze jak Antoś się czuje , co wetka powiedziała ? Antoś już gaśnie:-( Po lekach była super poprawa,ale tylko kilkudniowa...Antoś ma już około 15 latek,nic nie można już zrobić:-( Quote
marlenka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Renata5 napisał(a):Antoś już gaśnie:-( Po lekach była super poprawa,ale tylko kilkudniowa...Antoś ma już około 15 latek,nic nie można już zrobić:-( Bardzo mi przykro :( obs podjęła słuszną decyzję Rentako trzymam kciuki . Quote
majqa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Bardzo mi przykro Reniu z powodu Antosia... :-( Dziewczyny, czy macie jakieś Tadziowe wieści? Czy wszystko jest OK? Quote
ketunia Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Ja niestety nie mam. Poproszę Marlenę o telefon do Pani. Quote
majqa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Wiem, upierdliwość moja nie zna granic. Nie wiem czemu przeżywam tego Tadzia jak szczur otwarcie kanału. Przepraszam Dziewczyny. Quote
Lionees Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 U Tadzika prawie wszystko dobrze.Prawie,bo znowu ma rozwolnienie.Był u lekarza,dostał nifuroksazyd i dzisiaj miał głodówkę. tO BARDZO DELIKATNA I WRAŻLIWA PSINKA I W TEN SPOSÓB REAGUJE PEWNIE NA ZMIANĘ MIEJSCA I BYĆ MOŻE JEDZENIA,BO U P.BEATY JE PUSZKI.Sorki caps mi sie włączył i nie zauważyłam:shake:A poza tym grzeczny,kochany,przytulaśny:loveu: Była zmiana imienia,Tadzik ma na imię Tosiek;) Dziękuję za słowa wsparcia i otuchy,jest mi naprawdę bardzo ciężko teraz:-( Quote
majqa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dziękuję za uspokajające wieści o Tadziu. Kupka pewno stresówka. Quote
Lionees Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 majqa napisał(a):Dziękuję za uspokajające wieści o Tadziu. Kupka pewno stresówka. Pewnie tak,bo jak Pani Beta przyjechała,to wyszłam po Nią z Tadzikiem i akurat zrobił siku i kupkę.Kupka była normalna,ładna,a w nowym domku rzadziutka Quote
ketunia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Pewnie niedługo wszystko mu się unormuje. Dobrze, że wszystko u naszego Tadeuszka tzn Tośka w porządku :) Reniu trzymaj się.. Quote
Ingrid44 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Biedny Tosio, tyle przeszedl w tak krotkim czasie- nie dziwota ze sie zestresowal . Quote
lika1771 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Tosiku gratuluje domke badz szczesliwy,Antosiu trzymaj sie chłopaku Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dziś wysle Pani ksiązeczkę dla Tadzika i wynik badania wzroku i trzymam kciuki zeby ta kupka się unormowała Quote
marlenka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Awit napisał(a):Jak te stresowe kupki....? Spróbuję dziś zadzwonić do Pani Tadzia i zapytam się co u nich slychac . Quote
ketunia Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Dzwoń, dzwoń Marlenko. Jestem ciekawa jak się Tadzik zadomowił. Quote
Recommended Posts