Jump to content
Dogomania

PILNE!ślepy przytulak w potrzebie.TADZIK POJECHAŁ DO NOWEGO DOMU.Trzymajcie kciuki!!

Recommended Posts

Posted

renia, jka chcesz, to ci załatwimy jakis chodzący wypełniacz ;-).

tadzik ma farta jak stąd na madagaskar!
pani obiecała relację? mam nadzieję. słodki chłopak, przeleciał jak meteor - i to akurat dobrze.

marlenka, daj znac w lecznicy!

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki przepraszam za offa ale malenki piesek potrzebuje srodkow na operacje bez ktorej nie przezyje.:( :( :(

Wejdzcie na watek poprzez ostatni banerek w moim podpisie.:Help_2::Help_2::Help_2:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
renia, jka chcesz, to ci załatwimy jakis chodzący wypełniacz ;-).

tadzik ma farta jak stąd na madagaskar!
pani obiecała relację? mam nadzieję. słodki chłopak, przeleciał jak meteor - i to akurat dobrze.

marlenka, daj znac w lecznicy!

Jasne ze dam znać . Dzisiaj będe to powiem i przy okazji zapytam o Tuptusia co z tym krztuszeniem

Posted

marlenka napisał(a):
Renatka npisz jeszcze jak Antoś się czuje , co wetka powiedziała ?

Antoś już gaśnie:-(
Po lekach była super poprawa,ale tylko kilkudniowa...Antoś ma już około 15 latek,nic nie można już zrobić:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Antoś już gaśnie:-(
Po lekach była super poprawa,ale tylko kilkudniowa...Antoś ma już około 15 latek,nic nie można już zrobić:-(

Bardzo mi przykro :( obs podjęła słuszną decyzję Rentako trzymam kciuki .

Posted

U Tadzika prawie wszystko dobrze.Prawie,bo znowu ma rozwolnienie.Był u lekarza,dostał nifuroksazyd i dzisiaj miał głodówkę.
tO BARDZO DELIKATNA I WRAŻLIWA PSINKA I W TEN SPOSÓB REAGUJE PEWNIE NA ZMIANĘ MIEJSCA I BYĆ MOŻE JEDZENIA,BO U P.BEATY JE PUSZKI.Sorki caps mi sie włączył i nie zauważyłam:shake:A poza tym grzeczny,kochany,przytulaśny:loveu:
Była zmiana imienia,Tadzik ma na imię Tosiek;)

Dziękuję za słowa wsparcia i otuchy,jest mi naprawdę bardzo ciężko teraz:-(

Posted

majqa napisał(a):
Dziękuję za uspokajające wieści o Tadziu. Kupka pewno stresówka.

Pewnie tak,bo jak Pani Beta przyjechała,to wyszłam po Nią z Tadzikiem i akurat zrobił siku i kupkę.Kupka była normalna,ładna,a w nowym domku rzadziutka