majqa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ależ się denerwuję... Byle to nie był tylko chwilowy odruch litości. Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 majqa napisał(a):Ależ się denerwuję... Byle to nie był tylko chwilowy odruch litości. Właśnie dzwoniła do mnie Abrakadabra i powiedziała ze to jest super dom . Kobieta na poziomie , bardzo dobre warunki , spokojne miejsce . Renata dzwonię do Ciebie i dzwonię ...... i się cholera nie mogę dodzwonić . Wysyłam Ci smsem numer telefonu do Pani prosze zadzwoń do niej i pogadaj chwilkę o Tadziu z nią jeszcze przeakż swoje uwagi i umów sie z nią na odbiór Tadzia . Wypisz umowę na siebie . Tadzio ma darmową kastracje więc niech może Pani go zaiwezie do kliniki i później odbierze z niej . Daj znać jak sie już dogadacie . Quote
tripti Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 czytam i nie mogę uwierzyć w to co czytam:) ale się cieszę!!! Quote
joanna83 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Marlena naprawdę???!!! Super!!! Tadziu masz szczęście kochany! Powodzenia w nowym domku! Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 joanna83 napisał(a):Marlena naprawdę???!!! Super!!! Tadziu masz szczęście kochany! Powodzenia w nowym domku! Poczekajcie baby ..... cieszyć się bedziemy jak Tadeuszek będzie już na miejscu . Nie zapeszajcie :) Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 gadaj zdrowa! było nie pisac takich rzeczy, teraz juz każdy sie podjarał... a pani nie chce kompleciku?? dwójeczka to jest to ;-) Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 sleepingbyday napisał(a):gadaj zdrowa! było nie pisac takich rzeczy, teraz juz każdy sie podjarał... a pani nie chce kompleciku?? dwójeczka to jest to ;-) Pani ma 2 koty - starczy jej . A co czyzbys poj****ka chcaiął oddac ??? Quote
majqa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 To chyba rzeczywiście poproszę o wypicie tego wina za moje zdrowie, bardzo mi się taki toast przyda. Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 majqa napisał(a):To chyba rzeczywiście poproszę o wypicie tego wina za moje zdrowie, bardzo mi się taki toast przyda. Ja się uchleje jak prosiaczek :) Quote
Ingrid44 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wspaniale. Bedziemy pic jak Tadzik bedzie grzal doopke w nowym domku OK ? ? Quote
malibo57 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 I co? Jest kontakt z Renatą? Dzwoniła juz do Pani Miłej? Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 malibo57 napisał(a):I co? Jest kontakt z Renatą? Dzwoniła juz do Pani Miłej? Jest Renatka w sklepie była już się do niej dodzwoniłam . Quote
marlenka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ingrid44 napisał(a):Wspaniale. Bedziemy pic jak Tadzik bedzie grzal doopke w nowym domku OK ? ? Usiądziemy przed kompami i bedziemy na jego wątku pisac , zobaczymy kto odpadnie pierszy a kto wytrzyma najdłużej hihihi Quote
Ingrid44 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 marlenka napisał(a):Usiądziemy przed kompami i bedziemy na jego wątku pisac , zobaczymy kto odpadnie pierszy a kto wytrzyma najdłużej hihihi Swietny pomysl:cool3: Quote
Emigrantka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 To co? Padlyscie juz? ;) Bo.... ja potrzebuje numer/namiary na ta Renate ..... tak mi ktos poradzil........ Plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Quote
majqa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ja Ci dam ktoś?!! ;-) Dziewczyny, podajcie Emi nr do Reni, plizzzzzzzzzzz. Quote
Emigrantka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 majqa - juz mam.. nawet 2... calikiem rozne... to i zglupialam.... Quote
Lionees Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jestem,jestem:cool3: Przeczytałam wiadomość,ale kurcze nie dam rady na razie:shake: W razie co,mój numer 506-637-040 zaraz napiszę o rozmowie z potencjalnym domkiem Tadzika;) Quote
Emigrantka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No pisz pisz..... bo Tadzika tez sobie podgladalam...:) Quote
Abrakadabra Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Napisz kochana, napisz, bo uważam, że Tadzio będzie miał tam bardzo dobrze. Ryzyko w dwóch kotach (totalnie inne charaktery) Jeden intro-, drugi ekstrawertyk. No i Pani chce, żeby był nauczony czystości. Chociaż doskonale zdaje sobie sprawę, że czasami zdarzają się "niespodzianki". Biegunki i sorry - rzygi - nie są jej obce :) Quote
Lionees Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zadzwoniłam do Pani-bardzo miła kobitka.Wypytała się o Tadzia,ja Jej Tadzika nazachwalałam,nazachwalałam,no bo inaczej nie mogłam,to taki dobry i kochany psiak:loveu: pani ma w niedzielę przyjechać obejrzeć naszego chłopaczka.W sobotę ma jeszcze zadzwonić i potwierdzić niedzielny przyjazd.Zobaczymy,co z tego wyniknie... Quote
Lionees Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Pani sie wiele nie pytała o Tadzika,pytała tylko,czy zgodziłby się z kotami.Ja Jej za to nagadałam o Tadziku samych naj,no bo tak jest.Tadzik jest tak grzeczny,tak kochany,tak delikatny,że mogłabym nawet powiedzieć,że to taka psia pierdułka. Quote
majqa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Hm... ciekawa jestem, co z tego wyniknie. Tak bardzo nie chciałabym, by wyszła z tego jakaś pomyłka. Quote
ketunia Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ja też mam nadzieję, że zapał Pani chętnej na Tadzika nie ostygnie. Quote
Lionees Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ketunia napisał(a):Ja też mam nadzieję, że zapał Pani chętnej na Tadzika nie ostygnie. Ja też mam taka nadzieję.Pani wydawała się być fajna i zdecydowana.Nie pytała dużo o Tadzia,bo ja Jej sama gadałam jak nakręcona.Pani powiedziała tylko do mnie..."niech mi pani powie coś o tym psiaku,czy z kotami by się zgodził".No i zaczęłam mówić i mówić i mówić... Tadzik to po prostu super psiak:loveu: Porobię Tadzikowi fotki,ale proszę dajcie znać,komu mogłabym wysłać mmsem,bo mój tel,co przerzucam z niego foty do kompa,zechlał mi się na amen:watpliwy: Quote
Recommended Posts