Jump to content
Dogomania

PILNE!ślepy przytulak w potrzebie.TADZIK POJECHAŁ DO NOWEGO DOMU.Trzymajcie kciuki!!

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Ależ się denerwuję... Byle to nie był tylko chwilowy odruch litości.

Właśnie dzwoniła do mnie Abrakadabra i powiedziała ze to jest super dom . Kobieta na poziomie , bardzo dobre warunki , spokojne miejsce . Renata dzwonię do Ciebie i dzwonię ...... i się cholera nie mogę dodzwonić . Wysyłam Ci smsem numer telefonu do Pani prosze zadzwoń do niej i pogadaj chwilkę o Tadziu z nią jeszcze przeakż swoje uwagi i umów sie z nią na odbiór Tadzia . Wypisz umowę na siebie . Tadzio ma darmową kastracje więc niech może Pani go zaiwezie do kliniki i później odbierze z niej . Daj znać jak sie już dogadacie .

Posted

joanna83 napisał(a):
Marlena naprawdę???!!!
Super!!! Tadziu masz szczęście kochany! Powodzenia w nowym domku!

Poczekajcie baby ..... cieszyć się bedziemy jak Tadeuszek będzie już na miejscu . Nie zapeszajcie :)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
gadaj zdrowa! było nie pisac takich rzeczy, teraz juz każdy sie podjarał...
a pani nie chce kompleciku?? dwójeczka to jest to ;-)

Pani ma 2 koty - starczy jej . A co czyzbys poj****ka chcaiął oddac ???

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Wspaniale. Bedziemy pic jak Tadzik bedzie grzal doopke w nowym domku OK ? ?

Usiądziemy przed kompami i bedziemy na jego wątku pisac , zobaczymy kto odpadnie pierszy a kto wytrzyma najdłużej hihihi

Posted

Jestem,jestem:cool3:
Przeczytałam wiadomość,ale kurcze nie dam rady na razie:shake:
W razie co,mój numer 506-637-040
zaraz napiszę o rozmowie z potencjalnym domkiem Tadzika;)

Posted

Napisz kochana, napisz, bo uważam, że Tadzio będzie miał tam bardzo dobrze.
Ryzyko w dwóch kotach (totalnie inne charaktery) Jeden intro-, drugi ekstrawertyk. No i Pani chce, żeby był nauczony czystości.
Chociaż doskonale zdaje sobie sprawę, że czasami zdarzają się "niespodzianki". Biegunki i sorry - rzygi - nie są jej obce :)

Posted

Zadzwoniłam do Pani-bardzo miła kobitka.Wypytała się o Tadzia,ja Jej Tadzika nazachwalałam,nazachwalałam,no bo inaczej nie mogłam,to taki dobry i kochany psiak:loveu:
pani ma w niedzielę przyjechać obejrzeć naszego chłopaczka.W sobotę ma jeszcze zadzwonić i potwierdzić niedzielny przyjazd.Zobaczymy,co z tego wyniknie...

Posted

Pani sie wiele nie pytała o Tadzika,pytała tylko,czy zgodziłby się z kotami.Ja Jej za to nagadałam o Tadziku samych naj,no bo tak jest.Tadzik jest tak grzeczny,tak kochany,tak delikatny,że mogłabym nawet powiedzieć,że to taka psia pierdułka.

Posted

ketunia napisał(a):
Ja też mam nadzieję, że zapał Pani chętnej na Tadzika nie ostygnie.

Ja też mam taka nadzieję.Pani wydawała się być fajna i zdecydowana.Nie pytała dużo o Tadzia,bo ja Jej sama gadałam jak nakręcona.Pani powiedziała tylko do mnie..."niech mi pani powie coś o tym psiaku,czy z kotami by się zgodził".No i zaczęłam mówić i mówić i mówić...
Tadzik to po prostu super psiak:loveu:
Porobię Tadzikowi fotki,ale proszę dajcie znać,komu mogłabym wysłać mmsem,bo mój tel,co przerzucam z niego foty do kompa,zechlał mi się na amen:watpliwy: